Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

Vi har undervist hundrevis av personer i hvordan de blir attraktive for det motsatte kjønn. Vi ser stadig vekk en økende etterspørsel der jenter vil lære seg kunnskapen og forføre gutter. På kort tid ser vi svært gode resultater. Våre elever får et større utvalg av flørter og partnere,  og mange har også fått seg kjæreste. Dette er ikke bare et sjekkekurs, du lærer også hvordan du bygger selvtillit og hvordan du kan nå målene du setter deg i livet. Coachene er utdannet innen ledelse og pedagogikk, og har over 10 års erfaring . Vi garanterer deg suksess med vårt kurs.

 

Dette lærer du på sjekkekurs:

Hvordan skape tiltrekning

Lær deg psykologien bak hvordan gutter tenker. Du lærer deg å avdramatisere og gjøre det gøy å sjekke gutter du synes er attraktive. Lær hvordan man skaper en kjemi som gjør at gutten har lyst til å se deg igjen.

Kom i kontakt med gutter

Skap god kontakt med gutter på en helt naturlig måte, ved å bruke dine interesser og egenskaper for alt det er verdt. Man kan sjekke opp gutter ved å snakke om hva som helst. Vi lærer deg teknikker på hvordan du skal få gutter til og komme bort til deg, og hvordan du kan ta kontakt med gutter på en god måte.

Riktig kommunikasjon

Hvordan du forandrer pinlig stillhet fra å være din verste fiende til din beste venn. Hvordan du kommuniserer på en attraktiv måte. Lær deg å bli kreativ uten å gå tom for ting å si. Vi lærer deg å flørte!

Styrke din selvtillit

Du kan lære alle verdens teknikker, men i bunn og grunn handler dette om selvtillit. Kunnskap styrker selvtilliten og vi trener sammen for å få ut det beste i deg.

Utvikling er GØY

Når vi er ute på byen sammen, skal vi ha det gøy. Når vi har det gøy legger vi til rette for stor utvikling. Du vil bli godt kjent med våre positive og løsningsorienterte coacher, og vi tilpasser undervisningen slik at du alltid står i fokus. Når vi er ute utfordrer vi hverandre og du vil ha en coach i ryggen til en hver tid. For andre rundt oss vil vi bli sett på som en venner som er ute og har det gøy.


Vi tilpasser hele tiden ditt nivå, enten du er erfaren eller helt fersk. Det er svært viktig for oss at DU er i fokus og oppnår de resultatene du ønsker. Vanlige tilbakemeldinger er at dette er utrolig enkelt, og de har det utrolig gøy på byen. Etter kurset vil du være godt kjent med dine svake og sterke sider og vite akkurat hva som skal til. Vi har utrolig mange gode resultater blant elevene våre, og vi VET hva som fungerer.

 

Helgen består av:

  • Teori: strategi/coaching session, fokusområder.
  • Praktisk på byen: felttrening på utesteder.
  • Praktiske øvelser: kommunikasjonstrening, kroppspråk, stemme, fordeling av 80/20-teknikken.
  • Innføring av daygame, avsluttende teoriøkt og debrifing av helgen.
  • Tilbakemelding og oppsummering.
  • Grundig målsetting videre med oppfølging.
  • 10 timer teori og 10 timer praksis, tilsammen 20 timer fordelt på Fredag, Lørdag og Søndag sikrer deg all den kunskapen du trenger for og skape stor suksess videre

 

Fredag: 20.00 – 02.30

Lørdag: 17.00 – 02.30

Søndag: 14.00 – 18.00

 

Praktisk Informasjon

Investering kr 6500,-

Ta kontakt så setter vi opp kursdato, ta gjerne med en venn også.

Påmeldingsskjema

E-post *
Navn *
Telefonnummer *
Alder *
Kurs*
Melding
 

Påmelding telefon: 95 80 90 66
Påmelding mail: espen@dating-adventure.com

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller for skreddersydde kurs i helger eller ukedager hvor du ønsker.

Svar på vanlige spørsmål kan du lese her

Se hva andre deltagere har sagt om oss her