Kommende kurs

19 SEP - 21 SEPOSLOHELGEKUSLES MER
03 OKT - 05 OKTOSLOHELGEKURSLES MER
10 OKT - 12 OKTOSLOHELGEKURSLES MER

Nettkurs i sjekking

Vi i Dating Adventure har de siste månedene utviklet et nettkurs i sjekking. Nettkurset består av 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Det geniale med dette kurset er at du lærer sjekkekunsten steg- for- steg alle teknikker og kunnskapen du trenger gjennom en nettside. Kurset er lagt opp slik at om du er nybegynner eller viderekommende vil du ha stor nytte av vårt nettkurs. Vi begynner helt fra starten av og øker både forståelse og vanskelighetsgrad i takt med din utvikling.

Når du kjøper nettkurset får du også med en 34 siders ebok som heter De seks nøklene. Eboken er en A-Å sjekkeguide som tar for seg alle de viktigste prinsippenesamt tilgang til en rekke bonusmateriale.

 

 

Les tilbakemelding fra tidligere kursdeltagere her

 

nettkurs

Vår oppfatning er at når vi har oppfylt alle våre primærbehov som mat og trygghet er det å være attraktiv for det motsatte kjønn det viktigst her i livet. Det handler om instinkt og det og formere seg videre. Mange mennesker går rundt med lav selvtillit/selvfølelse, forståelse og uten egenskapene som gjør en attraktiv. Dette kan du enkelt gjøre noe med nå. Vi vet hvordan det er og ikke ha suksess på dette feltet, men vi har også gjort noe med det. Nå er det din tur, er du klar?

Dating Adventure er et svært profilert firma som har deltatt i en rekke ekspertintervjuer og uttalelser med de største mediene i Norge. Vi nevner noen VG, Dagbladet, TV2,  NrkTV, nrk p1 og p3, Nettavisen, Side 2, Side 3, Aftenposten og Bergens tidende.

 

 

Bestill kurset nå og få tilgang til alle 27 videoer med tilhørende 30 oppdrag, samt bonusmateriale og e-bok om sjekking på 34 sider!

 

Praktisk informasjon:

Pris kr. 799,-.

Du får fri tilgang på kursmaterialet for alltid 24/7, og kan derfor ta kurset flere ganger hvis du ønsker.

Når bestillingen er gjennomført vil du få tilgang til 5 passordbeskyttede kurssider med alt materialet. Kurset og e-boken passer også for jenter.
 

 

 

 

Login til dag 01-10 her

Login til dag 11-20 her

Login til dag 21-30 her

Bonusmateriale se her

Tilgang til 34 siders Ebok her

 

 

 

Mer informasjon om Dating Adventure nettkurs finner du her:  nettkurs

 

Nettkurs i sjekking

Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

Hva slags menn vil jenter ha? Det er en myte at jenter tiltrekkes av utseende og penger, selv om dette selvfølgelig ikke er noen ulempe. Hva slags menn jenter vil ha ligger dypt i instinktene, og det handler primært om trygghet og kjærlighet. Så hvorfor ender da mange jenter opp med såkalte bad boys?  Jeg skal forklare nærmere.

 

Den usikre snille mannen:

Jenter ønsker selvfølgelig en snill mann for å ha trygghet i livet sitt, men problemet er at den snille mannen ofte er usikker og har lav selvtillit. Når mannen er usikker og har lav selvtillit mister jenta tryggheten hun trenger for å bli tiltrukket. Hun vil ha en mann som er selvsikker nok til å kunne ta vare på jenta i «farlige» situasjoner.

Dette er en av grunnene til at jenter tiltrekkes av bad boys. Bad boys takler
sosialt press, er ofte svært ærlige, og sier direkte hva de vil og mener.
I overført betydning vil det si at han kan passe på jenta i de «farlige» situasjonene.

Det negative med bad boys er at de ofte har mindre empati. De tenker ikke så
mye på andres følelser og kommer dermed ofte opp i situasjoner der de sårer
mennesker rundt seg. 

 

Så hva slags menn vil jenter ha?

Hva slags menn vil jenter ha?

Det jenter ser på som drømmemannen er en kombinasjon av bad boy og nice guy.  Det er menn som har mye empati og gjør andre rundt seg glade og positive. Samtidig som han sprer mye god energi rundt seg har han også selvsikkerheten til å takle sosialt press, sier det han mener direkte og er ærlig.

 

Hva vil det si å takle sosialt press?

Det er hvor mye du tør å utsette deg selv for. f.eks selvironi, være drøy, leken, og utfordre de rundt deg. En mann som er selvsikker tør og gjøre nettopp dette, fordi han vet at uansett om han skulle si noe feil eller at kommentarene han kommer med ikke skulle slå an vil han takle det på en god måte. Lær mer om hva slags menn vil jenter ha ved og ta et av våre kurs. Les mer om kursene her

 

Artikkel: Hva slags menn vil jenter ha?

Skrevet av: Espen Korsvik

 

 

 

 

 

Hva slags menn vil jenter ha?

 

Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

Boken «Bløff» er nå anmeldt i Morgenbladet! I forbindelse med arbeidet med boken har forfatter Bår Stenvik fulgt Espen Korsvik i Dating Adventure en periode. Resultatet er at et kapittel i boken handler om kursene våre og hvordan vi bruker kommunikasjon for å fremme oss selv på en attraktiv måte. Forfatteren fikk delta på kurs og selv erfare at Espen Korsviks metode fungerer.

Vi er selvfølgelig stolte over å bli trukket frem i anmeldelsen!

Bokkritiker Bernhard Ellefsen sier blant annet:
«Stenviks egne samtaler med norske kilder, for eksempel avhørseksperten Asbjørn Rachlew og sjekkekunstneren Espen Korsvik, utgjør de mest minneverdige partiene.»

 

 

 

 

 

 

kurs i tiltrekning

Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

Unngå dette på første date. Her under er en liten checkliste over hva du burde unngå:

- Ikke legg masse fremdriftsplaner første gang dere møtes. Noen blir veldig betatt på første date og snakker om barn og giftemål på første date. Dette vil trolig skremme den andre personen. Det kan være lurt å holde tilbake litt informasjon, dette gjør det mer spennende, for gløm for all del ikke glem glimtet i øynene og flørtingen.

- Ikke snakk for mye om deg selv. Du vil ofte bli oppfattet som selvsentrert, og/eller usikker.

- Du trenger ikke fremstille deg selv ekstra positivt. Jo mer ekte du er, desto mer vil daten like deg. Negative egenskaper kan faktisk bli satt mer pris på en positive egenskaper. Grunnen er det faktum at du faktisk er ærlig blir satt utrolig pris på, og du viser at du er ekte.

- Du trenger ikke ha like interesser som daten din. Jo mer forskjellige interesser dere har, desto mer har dere og snakke om og kanskje lære av hverandre. Noen verdier som kan være veldig positivt hvis dere har til felles er for eksempel, menneskesyn, selvtillit, energi rundt andre mennesker, syn på verden og på livet, kvalitetstid. 

Unngå dette på første date

- Unngå dyre middager på de første datene. Det er ikke viktig, og daten din blir ikke mer interessert i deg hvis du bruker mye penger og lager store tilstellinger. Det kan ofte virke mot sin hensikt. Grunnen er at du setter lysten veldig høyt og det er umulig å leve opp til i lengden. Du ønsker vel heller ikke være han/hun som blir likt fordi du har penger? Husk, tiltrekning handler om kommunikasjon og det fysiske.

- Ikke drikk for mye alkohol. Litt kan være greit for og dempe de verste nervene. Målet burde selvfølgelig være og kunne være like komfortabel uten som med alkohol.

- Ikke nevn tidligere kjærester på første date. Det kan fort bli kleint.

- Unngå å åpne deg for mye. Tiltrekning handler om mystikk. Ha fokus på lek og moro fremfor stemningsdempende temaer som politikk, krig, sykdom og økonomi. Dette er temaer som kan snakkes omnår dere har blitt bedre kjent.

Vi kjører kurs i hvordan du blir den perfekte date. for mer informasjon se her

 

Artikkel: Unngå dette på første date

Skrevet av: Espen Korsvik

 

 

Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

Den perfekte date er noe alle på sjekkeren ønsker, men det er ikke alltid like lett å få til. Her er en liten checkliste du kan tenke over når du skal møte daten din for første gang:

 

Den perfekte date:

- Møt hverandre på et offentlig sted eller hjemme hos deg selv. 

- En bar kan være en god arena for den første daten. Her er atmosfæren avslappet, man føler – seg bra og får vist sine gode sider. Hjemme hos deg selv eller hos han/henne er også bra. Der ligger alt tilrette for dra daten til noe mer fysisk.

- Tør å tulle med hverandre. Ha masse selvironi og tør og tulle med han/henne. Det viser at du ikke tar deg selv for selvhøytidelig, du takler sosialt press og har god humor som er veldig attraktivt.

- Vær nysgjerrig på den andre personen. God kjemi handler mye om kommunikasjon. Still gode spørsmål, La den andre få prate og vær flink til å lytte.

- Velg hyggelige og lette samtaletemaer. Ha fokus på interesser og morsomme historier fra hverdagen.

- Vær uforutsigbar. Det skaper spenning at den andre personen ikke vet helt hvor han/hun har deg. Men ikke overdriv.

den perfekte date

- Ha kroppskontakt. Berøring er viktig og er med på å skape den fysiske tiltrekningen.

- Ha god øyenkontakt. Innimellom kan du også prøve og være litt mystisk med blikket. Dette øker spenningsmomentet enda mer, og det er veldig sexy med et selvsikkert blikk.

- Utfordre hverandre. Ikke vær enig i alt den andre sier, og gjerne still noen kritiske spørsmål. Da viser du at du er selvstendig og har egne meninger

- Husk også at du kan komme gjennom med og si nesten hva som helst så lenge du sier det med glimt i øyet.

- Velg riktig antrekk. Ikke kle deg for avslappet, men heller ikke for pyntet, Finn en balanse og velg plagg du føler deg komfortabel i. Det er også viktig og kle seg etter alderen. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan få den perfekte date kan du lese mer her

 

Artikkel: Den perfekte date

Skrevet av: Espen Korsvik

 

 

 

den perfekte date

den perfekte date

Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

Lær deg Sjekkekunsten

 

Se for deg dette:

Du kommer inn på et utested med en følelse av å være ekstremt sexy, du føler deg som en konge.
Du snakker med en jente og hun fniser av alt du sier, stiller deg spørsmål, tar på deg, ser på leppene
dine!
Så dulter en finger deg i skulderen. En annen dame smiler og spør hvor du kjøpte skjorten din.

Så spør hun hva du heter. Ved baren får du øyenkontakt med en søt blondine, hun smiler og kikker
ned. Du forlater de to andre damene og sier «Hei» til blondina som lyser opp i et smil. Du flørter litt og
gir henne en klem før du tar henne med deg et annet sted i lokalet. Du stiller deg inntil en vegg og to
minutter senere kysser dere.
Du avbryter kysset. Hun prøver å kysse deg igjen, men du gir kinnet

til og sier ikke her. Hun puster tungt og sier: jeg liker deg og du bare VET at hun er din i kveld!

 

 

 

 

– Følt deg usikker og utilpass
– Gått tom for ting å si, som igjen fører til en pinlig stillhet
– Følt deg underlegen
– At du ikke har nok å by på
– At det ikke holder å være seg selv
– At du prøver å imponere uten hell
– At andre gutter stikker av med henne
– At du havner i den kjipe vennesonen
– At du ikke vet hva du skal gjøre dersom hun viser interesse
– At hun ikke er tiltrukket av deg fordi du er for snill
– Gjort de samme feilene gang etter gang, og forventet et annet resultat

Slik kan vi holde på en liten evighet.

 

Hvis du føler deg truffet på flere av disse punktene har jeg en god nyhet til deg. Vi har også opplevd det samme. MANGE ganger. Vi gikk rundt i flere år og trodde at vi aldri kom til å møte den rette, at vi aldri kom til å ha muligheten til å være sammen med en dame vi faktisk virkelig var tiltrukket av. Vi har vært nervøse og klønete rundt damer, vi har vært ekstremt usikre. Men vi gjorde noe med det. Det kan du gjøre også. For ærlig talt er du ikke lei av å ha det sånn? Er du ikke lei av å se på guttene med draget og tenke: faen, jeg skulle ønske damene hang rundt meg og ikke han. Eller tenker du kanskje at en dag finner jeg den rette som liker meg for den usikre og needy fyren jeg er? Eller en dag finner jeg en jente jeg kan ta til takke med? Hvis det er en tanke du trives med, hvis du liker å leve i fremtiden og håpet istedenfor å gjøre det som trengs for å ha det gøy med en jente du digger akkurat nå, trenger du ikke lese videre. Det er ikke sikkert du er motivert nok til å virkelig gjøre det som trengs, de fleste har blitt spist opp av sin egen frykt. I en begravelse foretrekker de fleste mennesker å heller ligge i kista enn å holde minnetalen, det er forsket på, de fleste er mer redd for å snakke i forsamlinger enn å dø!! Vi var de menneskene. Det er lov å være redd, men mer respekt til de menneskene som utfordrer sin frykt.

 

 

 

 

Å tiltrekke seg jenter kan tilsynelatende virke som det kun er forunt de mennene som har mye penger, en kul jobb eller er kjekke og veltrente. Jada, disse tingene er absolutt en fordel. Men langt ifra nødvendig. Tro meg når jeg sier det. Ok, ikke tro meg enda, la meg forklare det. Hvis du tenker over det, hva har de guttene som har alt gående for seg i livet til felles? Alle de guttene som har draget på damene har en ting til felles; de har troen på seg selv! Selvsikkerhet. Og det har de som regel hatt i en stor del av livet sitt. De debuterte gjerne tidlig og siden de var pene eller rike var folk vennlige mot dem, som igjen ga dem positive erfaringer, de liker derfor å være sosiale, som har ført til en høy sosial intelligens som igjen er veldig attraktivt. En positiv spiral har eksistert i store deler av livet deres. Selvsikkerheten manifesterer seg i holdningene deres, i kroppsspråket, i måten de snakker på, i måten de behandler andre mennesker på osv. Det er ikke pengene, utseende eller jobben deres damene faller pladask for. Spør en hvilken som helst dame om hva hun liker ved en gutt og hun svarer oftest: Selvtillit. Ja, det er SELVSIKKERHETEN og alt det bringer med seg. De er seg selv. De tør å være seg selv. De er utrolig komfortable i sitt eget skinn. Tror du meg nå? Hva om jeg begynner å vise deg en haug av mindre pene (for å si det mildt) og blakke playere? Jeg kan ikke det, det hadde vært ufint, men tro meg, det finnes mange av dem. En haug av de internasjonale guruene faller i den kategorien. La meg si en ting. Å tiltrekke seg jenter er en ferdighet. Ikke noe mer. Det er noe du kan lære. Du kan lære deg å være sjarmerende, morsom, sosialt oppegående, selvsikker og tiltrekkende. VI kan lære deg det. Det er ikke engang vanskelig, det er LETT.

Du må igjennom en prosess, men likefullt, dette mener vi; det er lett! Mange gutter utvikler en form for bitterhet i forhold til jenter, fordi de føler seg hjelpeløse og de skammer seg over å ikke få utløp for seksualiteten sin. De opplever kanskje å bli ydmyket en gang eller to, så de slutter etterhvert å ta initiativ. Man kan sette seg inn i disse reglene og ha det gøy med dem, man kan ha det veldig gøy med dem, Man kan faktisk lære seg verktøyene for å skape tiltrekning!!! Endelig er seksualitet og sjekking en kilde til glede og mestring og man setter selv rammen for de forholdene man vil ha enten det er en kjæreste eller en elsker. Når du leser på denne hjemmesiden er du sannsynligvis kommet til et punkt i livet ditt hvor du har du tatt et valg. Du har lest litt, du har begynt å innse att reglene finnes og du er i gang med å lære deg dem.

 

Det er bare ett lite problem?

Det finnes nok av bøker og gratis materiale på internett som kan gjøre deg til en fantastisk sjekker. Problemet er ganske enkelt at mange ikke tør å gjøre noe med det. Det er gøy å lese om det, men å faktisk prøve det ut blir for skummelt. Skrittet inn i den nye virkeligheten blir for stort å ta alene. I tillegg kan man gjøre den samme feilen om og om igjen uten å vite hva man gjør feil, det kalles blind spots, og vi har dem alle sammen i varierende grad. Nettopp derfor trener vi dere opp med teori og rollespill, vi arrangerer kvelder ute på byen, hvor vi viser i detalj hvordan dette skal gjøres, og forteller deg nøyaktig hva du kan gjøre bedre. Okay, så vi har knekt koden og valget er ditt? Fortsetter du å gjøre det du alltid har gjort vil du, ja du gjettet riktig; fortsette å få det du alltid har fått.

 

Du lærer blant annet:

- Hvordan skape tiltrekning! Alle våre favoritteknikker og strategier for å bygge tiltrekning hos en hvilken som helst dame.

- Den magiske og ekstremt enkle og effektive 80-20 regelen (nærmeste magic pill du kommer)

- Kvinnepsykologi og hvordan jenter tenker. Noe av dette vil sjokkere og fascinere deg.

- Få bedre selvtillit ved å lære deg å håndtere situasjonen når du blir avvist (du lærer deg å avdramatisere og gjøre det gøy
å sjekke damer selv de gangene ikke alt går din vei)

- Hvordan bruke dine egne interesser og egenskaper for alt det er verdt. Man kan sjekke opp damer ved å snakke om hva
som helst. Fisking, Poker, Dataspill, you name it. Bruk dine egne sære interesser og gjør det til en attraktiv greie.

- Hvordan du aldri mer går tom for ting å si?

- Hvordan du skaper seksuell spenning med øynene og smilet.

- Hvordan du forandrer pinlig stillhet fra å være din verste fiende til din beste venn.

- Hvordan bruke sosialdynamikk og fordommer til din fordel. Ved å være en mann som forstår disse
grensene kan du gå totalt under radaren. Hint: Tenk deg Neo i The Matrix når han oppdager at han er The One

- Hvordan håndtere andre menn som konkurrerer med deg om jentene. Dette er så enkelt at hadde du visst hvordan ville du ledd.
Med disse teknikkene kan du enkelt bli midtpunktet i en hvilken som helst vennegjeng.

- Seksuell eskalering, når og hvordan gå for kysset, hvordan introdusere sex, hvordan få interaksjonen til å hele tiden gå et lite skritt videre.

- Lær deg å snu rollene og bruke hennes eget sosiale spill til din fordel, så hun føler det er hun som sjekker deg.

- Tørre å være seg selv. Hva mener jenter når de sier vær deg selv? Dette er helt essensielt for et vellykket sosialt liv.

- SMS- og telefongame. Hvordan lykkes du etter at du har fått eller gitt bort telefonnummeret?

- Klær og mote. Gjør det enkelt for deg selv!

- Investeringsteori. Lær å få jenta til investere så mye i deg at hun ikke vil miste deg.

- Hva du gjør når jenta tester deg.

- Lær hvordan du bruker øynene, kroppsspråk og stemmen din riktig.

 

Hva kan du forvente av kurset?

Vårt innholdsrike 3-dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi trener sammen for å skape de resultatene du ønsker.  Når vi er ute på byen, skal vi ha det gøy. Når vi har det gøy legger vi til rette for stor utvikling. Hos oss kan du forvente 100% diskresjon og vi blir sett på som en kompisgjeng når vi er ute på byen. Vi spesialtilpasser undervisningen for ditt nivå, slik at du får maksimalt ut av kurset. Dette er ikke bare et sjekkekurs. Du vil lære hvordan du bygger selvtillit, stort sosialt nettverk og skaper ekte relasjoner. Dette er noe du kommer til å få nytte av resten av livet. Vi har undervist hundrevis av gutter i hvordan de mestrer sjekkekunsten. Med over 10 års erfaring har vi satt de beste og enkleste metodene i system til et komplett helgekurs, der du lærer alt du trenger for å skape store resultater. Vi er stolte av at absolutt alle kursdeltakere som har deltatt på kurs hos oss har vært svært fornøyde!

 

Les tilbakemelding fra tidligere kursdeltagere her

 

Praktisk Informasjon

 

Investering for vårt 3-dagers helgekurs er kr 6500,-  


Maks 4 deltagere pr. kurs

Ring oss gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat hvis du ønsker å høre mer om kurset
eller meld deg på via påmeldingsskjemaet nedenfor.

Telefon: 95 80 90 66
Mail: espen@dating-adventure.com

 

Ta avgjørelsen som vil forandre livet ditt nå! Meld deg på her:

Påmeldingsskjema

E-post *
Navn *
Telefonnummer *
Alder *
Kurs*
Melding
 

 

Når du har meldt deg på vil du få en faktura tilsendt på mail og informasjon om tid og oppmøtested.
Vi har mange elever som kommer fra rundt om i hele landet. Vi kan anbefale dette hotellet.

 

Andre kurs:

3 dagers helgekurs kr 6500,- Det er maks 4 kursdeltakere per kurs, slik at du får individuell og tilpasset undervisning for ditt nivå

3 dagers 1-til 1 privatkurs kr 15.000,- Ta kontakt dersom du ønsker privatkurs. Kursdato setter vi opp når det passer for deg.

Privat Langtidscoaching består av 85 timer fordelt på ca 2 mnd der vi tilpasser hva som passer deg. Kurset består av og praktisere mye ute på byen, vi hjelper deg og friske opp stilen hvis du trenger det, mastermindcoaching med teori samt at du vil få fortløpende ukesmission. Pris på dette kurset er kr 44.000. Ta kontakt dersom du ønsker og høre mer om dette kurset.

30- dagers nettbasert sjekkekurs. Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 28 demonstrasjonsvideoer med tilhørende 30 oppdrag. Les mer her

Vi kan også skreddersy kurs for deg og kompisgjengen din både i Norge og utlandet. Ta kontakt: espen@dating-adventure.com


 

Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

De 6 nøkler er en e-bok om sjekking på 36 sider.  »Skrevet  av en av landets beste innen sjekking Fredrik Worren«. Boken tar deg gjennom de viktigste prinsippene og metodene innen sjekking. Den er i utgangspunktet skrevet for gutter men vi er sikre på at også jenter vil kunne ha glede av den da det meste av stoffet i bunn og grunn handler om menneskelige relasjoner. Her under kan du se utdrag fra hva hvilke temaer boken tar for seg.

De seks nøklene – bli en attraktiv mann i dag

Forord

Tiltrekning mellom mennesker er kompliserte saker det kan være vanskelig å få en full oversikt over. Jeg skal i denne boken gå inn på hvilke mannlige kvaliteter damer tiltrekkes av…

1. Sosial intelligens

Sosial intelligens er noe kvinner verdsetter, de er stort sett mer sosialt oppegående enn oss menn, derfor også mer følsomme for om menn har sosial intelligens eller ikke…

2. Selvtillit

Ikke akkurat en bombe som ble sluppet dette? Spør en hvilken som helst dame om hva hun liker i en mann så er selvtillit og selvsikkerhet garantert på toppen av kvaliteter hun verdsetter…

3. Sosial verdi/status

Denne er viktig. Hvem stoler du mest på; en som er ute med flere venner, eller en som er der ute alene uten å kjenne noen? Hvis mennesker ser at andre liker deg, vil de bli nysgjerrige på deg…

4. Sosialt press

Evnen til å takle sosialt press er alfa omega. Dette er hva sjekkere jobber med konstant. Når du er ute og flørter vil sosialt press skyte inn fra alle kanter. Det er den følelsen du får når noen kikker…

5. Ledelse

En av de absolutt viktigste kvalitetene kvinner tiltrekkes av er evnen til å lede andre. Hvem har mest sex  i en ulveflokk? Lederen. Alfahannen. Sånn er det med mennesker også…

6. Lekenhet

Ikke vær så alvorlig… Smil, det er det nest beste du kan bruke leppene dine til. Vær leken! Damer elsker menn som er lekne og livlige. Lekenhet er ofte synonymt med humor. Jenter elsker å…

Boken tar deg gjennom alt du trenger og vite fra A-til Å

Ved bestilling av boken fyller du ut skjemaet her under, og du vil få den tilsendt på mail.

Boken er skrevet av Fredrik Worren i samarbeid med Dating Adventure metoden.

Pris:  129,-  ( Sender faktura på mail)

 

Bestill boken her:

 • Navn
 • Epost
 • Melding
 • Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Hvordan juks og selvbedrag gjør oss til ekte mennesker. Forfatter Bår Stenvik ble tildelt Bohandlerforeningens
  fagbokpris i 2012 med boken skitt. Nå har Bår Stenvik kommet ut med en ny bok som heter Bløff. I boken Bløff har han
  bl.a. fulgt meg og kursene mine over en periode. Resultatet finner du i kapittelet «Kjærlighet». Boka hadde naturlig
  nok utgivelsesdato 1.april.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Tekst: Sigurd Martin Nordli Oppegaard

  Tiltrekning

  Man kan vokse opp og tro at kjærligheten er irrasjonell, fri for logikk og vitenskap. Kjærlighetens veier er uransakelige, den kommer og går som den vil. Og der ute, der finnes det én som venter på bare deg! Nei, det har vist seg at overveldende mye av det vi i barndommens glade dager trodde på, ikke stemmer. Og det vi lærte om kjærlighet, spesielt fra amerikansk film, er feil. Det er ikke sånn at skolens største nerd får den diggeste dama til sist, bare han prøver hardt nok. Den tubaspillende, sjenerte korpsjenta får ikke sjans på skolens quarterback så fort hun tar «reggisen» av og sminken på. I det virkelige liv er det nok en tendens til at de pene og kule finner hverandre, og de finner hverandre oftest, selv om det kanskje hadde vært koseligere om det ikke var sånn. Men vi klarer det til sist. Enten etter lang tids leting, eller rene tilfeldigheter blir de aller fleste av oss forelsket og opplever kjærligheten. Og studietiden er en tid der mange av oss vil finne den store kjærligheten, eventuelt et par av de mindre. Det er heller ikke tilfeldig hvem som finner hvem.

  Kunsten å tiltrekke kan læres

  Espen Korsvik i Dating Adventure er rådgiver i sosialdynamikk, livsstil og dating. Han holder kurs for å lære både menn og kvinner kunsten å være tiltrekkende. Hvis det viser seg at det gamle trikset om bare å være seg selv ikke fungerer for deg, finnes det råd: – Noen er naturlig tiltrekkende, mens for andre finnes det noen spilleregler man kan forholde seg til for å gjøre seg selv mer attraktiv, sier Korsvik. Han forteller videre at det ikke handler om å endre personligheten, men om å trene opp de kommunikative ferdighetene og forstå de sosiale kodene. – Det handler ikke om manipulasjon, eller om å telle antall ligg, slik mange tror. Det handler om klare å leve det livet man ønsker, sier Korsvik. Han sier at jenter blir tiltrukket av sosial status og selvstendighet, mens myten om at gutter først og fremst ser på utseende er sann. Likevel vil nok en pen dame uten karisma og selvtillit, ifølge Korsvik, få lite oppmerksomhet.

  Master i nettsjekking Sosiolog Petter Vifaldt har akkurat levert masteroppgave ved Universitetet i Oslo om nettsjekking og partnervalg. Ved hjelp av data fra et sjekkenettsted ønsket han å finne hvem som finner hverandre i en situasjon der omgangskrets og andre sosiale strukturer, som vanligvis påvirker partnervalget, ikke spiller noen rolle. Han tok utgangspunkt i alder og utdanningsnivå, for å finne ut hva vi foretrekker. Funnene hans utdyper Korsviks påstand om hva kvinner foretrekker: – Kvinner er, i mye større grad enn menn, ute etter en partner med samme eller høyere utdanning, en tendens som blir sterkere jo høyere utdanning kvinnen har, sier Vifaldt. Han fikk også bekreftet en vanlig antagelse om at menn ønsker en yngre partner, og det foretrukkede aldersgapet øker desto eldre mannen blir. Videre forteller Vidfaldt at evolusjonspsykologene mener det skyldes at vi fra naturens side har mentalt nedarvede disposisjoner som gjør oss interessert i å møte partnere som ligner oss selv.

  I tillegg ønsker kvinner menn som kan sikre deres og avkommets overlevelse, mens menn ønsker seg yngre kvinner fordi de er mer fertile. Reserverte nordmenn går rundt grøten Sjekkeeksperten forteller at nordmenn nok er litt reserverte når det kommer til sjekking og dating, noe han mener kan være en god ting. Likevel bør mange slutte å gå rundt grøten, mener Korsvik. – Man går på en date fordi man er seksuelt tiltrukket av hverandre, og man finner fort ut om kjemien stemmer. Det er for mange som ikke tør å dra det videre til et kyss og nærkontakt, sånn at ingenting skjer, sier han. Også for hvor og når vi sjekker mener Korsvik at vi kan tjene på å utvide horisonten.

  – Vi tror at det ikke er sosialt akseptert å be noen du møter på butikken ut på date, men det er bare fordi ingen tør. Jenter blir smigret av det, og synes det er kult. Det har jeg selv erfart mange ganger, forteller han. Amerikanerne har rykte på seg for å ha en liberal datingkultur, der det å be noen ut er like vanlig og normalt som det for oss er å klage, pumpe opp olje og være god. Den nyutdannede sosiologen forteller at amerikanerne kanskje er flinkere til å se muligheter og har en lavere terskel for å ta kontakt, noe som kan ha sammenhenge med at de har en liten velferdsstat og i større grad er sin egen lykkes smed, men han nyanserer bildet litt. – Amerikanernes kjærlighetsforhold er ofte mer flyktige, og de har også en lavere terskel for å bryte kontakten, sier Vidfaldt.

  – Let på skolen

  Det er mange som finner partnere på skole og universitet. Det er en arena der man møter mange, og mange likesinnede. En rapport fra Statens institutt for forbrukerforskning i 2010 viste at 13 prosent finner partnere på jobben, 22 prosent gjennom venner og bekjente, mens 20 prosent av utvalget på mellom 25 og 60 år hadde møtt sin utkårede på nettet. Nettdating er blitt en av de vanligste, og raskest voksende plattformene for sjekking. Den siste tiden er appen Tinder blitt veldig populær, spesielt blant unge. – Tinder er en genial tjeneste som fungerer bra, men bare for dem som får ut fingeren og ikke bare sender meldinger, sier Korsvik. Han mener Tinder er med på å gjøre sjekking mer hverdagslig, og forteller at mange av de som før syntes nettdating var kleint, nå bruker Tinder. Tinder skiller seg ifølge Vidfaldt fra de «klassiske» nettsjekketjenestene med sin store andel unge brukere. – De mellom 18 og 24 står for 80 prosent av brukerne, et alderssegment som på de andre sjekkesider representeres med bare 15 prosent, sier han. Vidfaldt har ikke like stor tro som Korsvik på at Tinder og andre sjekketjenester kan endre datingvanene våre.

  – Bruken av Tinder speiler nok en generell tendens i samfunnet, en tendens som startet med Sex og singelliv. Jeg tror nok alt bare går sin vante gang, selv med all mulig teknologi, sier Vifald. Kanskje er Tinder ikke noe annet enn nok et tegn på amerikanisering? Og kanskje er det ikke så lenge til jeg kan be hun søte jenta på butikken på date, uten å føle meg som en drittsekk? Ikke ta ting så seriøst Datingrådgiver Korsvik forteller vi ikke må ta ting så seriøst, og heller fokusere på å skape opplevelser i livet. Han mener at det er viktig å sette pris på de positive erfaringene, og kunne le av de gangene man driter seg ut. – Det er viktig å ha selvironi, og vi må se på nederlagene som ett skritt videre på veien mot suksess, sier Korsvik. Det er tydeligvis enkelte regler for hvem vi blir tiltrukket av, og til slutt forhåpentligvis vil ende opp med. Et liv fullt av kjærlighet er et bedre og mer meningsfullt liv. Og som Britney en gang sa: «With love, you should go ahead and take the risk of getting hurt because love is an amazing feeling». Mye glede og en av de mange mulige utvalgte finnes kanskje bak neste Tinder-sveip, i bunnen av ølglasset eller i tacohylla på Bunnpris.

  Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Spørsmål fra leser:

  På en sjekkeside på nett snakker jeg med en jente. Vi har pratet en stund og nå vet jeg ikke hva jeg skal skrive lengre. I begynnelsen kunne både jeg og hun finne på å spørre hverandre om ting, men etter hvert har det blitt sånn at hun spør mindre og svarer med kortere meldinger. Jeg har foreslått at vi skal møte hverandre, men har liksom bommet litt på tidene for henne. Så spørsmålet er da: hvordan holde en samtale like interessant, samt at hun svarer eller spør meg mer? Og er det også slik at jenta kan finne på å spille litt kostbar, slik at det er gutten som må prøve å holde liv i en samtale?

  Svar:

  Jeg skjønner det slik at du ikke har møtt jenta face-to-face enda? Det er nok litt sånn at jenter holder litt tilbake og spiller hard to get til tider. Det som ofte skjer på slike chattesider er at det blir altfor mye skriving frem og tilbake, og så dør samtalen ut fordi spenningen går vekk.

  Du skriver at du har prøvd å sette opp et møte med henne uten hell. BRA at du har prøvd! Det er viktig å få møtt jenta, for det blir kjedelig og bortkastet tid i lengden å bare chatte. Da blir man jo ikke kjent med hverandre.

  Det jeg foreslår er at du holder litt igjen uten og unngår å være så tilgjengelig for henne. Hvis dere har chattet en stund uten at hun er interessert i å møte deg er det bare og gå videre. Slik at du ikke kaster bort tiden din unødvendig.

  Hold balanse i samtalen. Dvs. hvis du er mer interessert i å møte henne enn hun er i å møte deg er det feil balanse, og jenta mister interesse. Da må du holde mer tilbake hvis du ser hun gjør det.

  Er det rett og slett bare logistikkproblemer for å få møtt henne, er det bare å gi jenta muligheten til og sette opp nytt møte. Som f.eks.

  Jenta sier: Nei, det passer desverre ikke da. Har jobb, deretter middag med noen venninner etc…

  Du svarer:  Ja okei, høres trivelig ut! Gi meg bare en lyd når det skulle passe for deg. (Da legger du dette i jentas hender uten at du trenger å mase noe mer.)

  Du kan også gi henne ditt tlf. nr. eller Facebook-info og si: Send meg en melding en annen gang det skulle passe. (SMS og Facebook er mer intimt enn på chattesiden og et steg nærmere å møtes.)

  Tar ikke hun initiativet da heller, kommer du jo uansett ikke til å få møtt henne.

  Skrevet av: Espen Korsvik

  Ønsker du å få bedre draget på damene? Les mer her…

   

  Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

 • Navn
 • Epost
 • Melding
 • Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Den største grunnen til at du ikke har suksess med damer på byen, er fordi du har minner og bilder i hodet fra tidligere

  kvelder som har gått galt. Avvisninger og nedverdigende situasjoner som har lagt seg i bakhodet og blitt til frykt. Om du tenker at det går galt, skaper du en selvoppfyllende profeti som er vanskelig å slåss mot.

  Visualisering er noe vi automatisk gjøre hele tiden, men det trenger ikke å få et negativt utfall. Her kan du ta styring over dine tanker.

  Hadde det ikke vært bra om du automatisk visualiserte positive utfall? Da gjør du den selvoppfyllende profetien til en wingman i stedet for en fiende.

  Gjør som toppidrettsutøverne. De visualiserer at de gjør et perfekt løp, vinner over sin største konkurrent, og står til slutt øverst på pallen.

  Slik gjør du det: Før du går ut på byen, setter du deg ned i en komfortabel stilling og slapper helt av. Se for deg alt som kommer til å gå strålende denne kvelden.

  - Du går ut med mye energi i kroppen og har fullstendig ro.

   

  - Du ser at mange prøver å få din oppmerksomhet og vil prate med deg.

  - Du ser for deg at du kommer i kontakt med de søteste jentene på utestedet og at de blir forelsket i deg umiddelbart.

  - Du kysser de mest attraktive jentene på utestedet.

  Bruk sansene dine for å skape bildene så ekte og detaljertsom mulig, da greier ikke hode og skille mellom bildene og virkeligheten. Lukt, farger og lyder.

  Dette er bare et eksempel på hva du kan visualisere. Lag dine egne bilder av hvordan du ønsker å ha det på byen. Når du trener på dette vil det bli en større del av deg, og med trening vil din virkelighet gradvis bli slik. Dine omgivelser er basert på dine tanker.

  Artikkel: Visualisering

  Skrevet av: Espen Korsvik

  Ønsker du å få bedre draget på damene? Les mer her…

   

  Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

 • Navn
 • Epost
 • Melding
 •  

   

   

   

   

   

   

  Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Vi har alle en indre stemme i liten eller større grad. Det er mange avgjørelser som skal tas i løpet av en dag, og spesielt skjer det mye i hodet når man er i en situasjon som føles utrygg.

  Eksempel på selvsnakk mange gutter har ute på byen: ”Jeg vil gå bort til den dama der og snakke med henne, men jeg tør ikke. Hva om hun avviser meg og andre ser det? Uff, jeg kan ikke snakke med henne, hun kan såre egoet mitt. Jeg skulle ønske jeg kunne gå bort til hvem jeg ville, men det er tryggere å stå her med gutta.”

  Det er klart man ikke akkurat blir uredd av å snakke slik med seg selv. Og hvis du imot all formodning går bort til e jente etter å ha hatt en slik dialog i hodet, er energien du viser utad veldig påvirket av denne negative samtalen, og hele kroppsspråket ditt vil lyse av redsel.

  Så til løsningen:

  Snakk positivt med deg selv. Enkelt og greit. Ta styring over din indre stemme. Er du dårlig med damer, ja, så forandrer du det. Skap et nytt bilde over at du faktisk er veldig dyktig med damer.

  Du kan rett og slett tenke deg til god selvtillit.

  Da klarer ikke hjernen å skille det du tenkte før og de nye positive tankene. Og det er selvfølgelig større sjanse for å bli akseptert og likt av jenta, om du tror på deg selv. Det vises på hele kroppspråket ditt, stemmen din, energien din, hvordan du snakker, hva du snakker om og hvor avslappet du er.

  Her er noen eksempler på positiv selvsnakk du kan trene på:

  - Jeg er alltid hyggelig og imøtekommende mot alle mennesker rundt meg i enhver situasjon.

  - Jeg er utrolig flink til å flørte med jenter, og de liker det utrolig godt.

  - Jenter digger meg fordi jeg har et rolig og avslappet kroppsspråk.

  - Jenter kommer bort til meg uansett situasjon, fordi jeg utstråler god energi.

  - Jeg har alltid tilgang på sexy jenter som har lyst på meg.

  - Jenter prøver alltid å sjekke meg opp fordi jeg legger til rette for det.

  - Jeg har alltid mange jenter rundt meg, fordi jeg trives godt med dem, og jenter liker å være rundt meg.

  - Jeg har alltid interessante og flørtete samtaler med jenter, fordi det skaper spenning og tiltrekning mellom oss.

  - Jeg føler meg bra i alle situasjoner, og det gjør at jeg alltid har god kontroll.

  - Hver eneste dag står jeg opp tenker gode tanker om meg selv og om dagen jeg har foran meg.

  - Jeg er lykkelig og føler at livet mitt er komplett.

  Som du sikkert skjønner, vil det skape store forandringer i livet ditt, om du har slike positive dialoger med deg selv. Sier du disse tingene til deg selv, og trener tankesettet ditt, vil du automatisk forandre dine samtaler meg deg selv. Da vil du etter hvert tenke positive tanker om deg selv, selv uten å prøve. Trening gjør mester. Tenk deg det.

  Artikkel: Positiv selvsnakk

  Skrevet av: Espen Korsvik

  Ønsker du å få bedre draget på damene? Les mer her…

   

  Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

 • Navn
 • Epost
 • Melding
 •  

   

  Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Går du bort til ei jente med middelmådig selvtillit der du trenger bekreftelse?
  Eller går du bort til jenter full av god selvtillit og gode følelser?

  Ting å tenke på:

  - Skift fokus når du prater med jenter. Gå fra: ”Jeg trenger noe fra deg”, til ”jeg har mye å gi deg.”

  - Slutt med å gi jenter meningsløse komplimenter. Gir man meningsløse komplimenter, blir det tydelig at du ønsker noe av henne.

  - Ikke kjøp drinker til jenter fordi du ønsker noe av dem.

  - Har du riktig holdning, vil du bli akseptert uansett hva du gjør. Riktig holdning er å ikke bry seg om utfallet, men å prate med jenter kun for å være hyggelig. Det ser jenter på som svært attraktivt. Du skiller deg ut, da alle andre ønsker å få jenta raskest mulig til sengs etc. Noe som sjeldent skjer fordi du prøver deg for intenst på jenta. Ikke attraktivt.

  - Slutt å prøve å få tak i kontaktinformasjonen til jenter. Når du gjør det, viser du lite selvstendighet. Alle gutter maser om dette. Løsningen følger.

  Gjør følgende:

  Gi ut din kontaktinformasjon. Ingen andre gutter gjør dette. Grunnen til at dette er attraktivt er fordi ikke viser et behov for å kontrollere situasjonen. Gjør du et godt inntrykk under dialogen, tar jenta kontakt med deg. Gjør du et dårlig inntrykk, vil jenta uansett ikke svare om du har hennes kontaktinformasjon. Dette er en svært selvstendig måte å kommunisere med jenter på. Du skiller deg ut fra alle andre, og det er befriende for henne.

  Hvis du slapper av og er tilbakelent, vil du legge til rette for at jenter skal kunne ta initiativet til å sjekke deg opp i stedet. Ikke gjør en stor greie ut av det. Bare gi henne nummeret og ta det som en selvfølge at hun ønsker å kontakte deg. Si følgende: ”Kult å hilse på deg, send meg en melding om du kjeder deg eller vil finne på noe spennende.” Dette er noe jeg lærer bort på kursene våre, og elevene får meldinger og telefoner fra jenter samme kveld/natt. Det fine er at om og når du får en melding eller tlf. fra ei jente – da vet du at hun er interessert.

  Artikkel: Gi vekk telefonnummer til jenta

  Skrevet av: Espen Korsvik

  Ønsker du å få bedre draget på damene? Les mer her…

   

  Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

 • Navn
 • Epost
 • Melding
 •  

   

   

   

  Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Har du noen gang blitt med ei jente hjem og blitt avvist i siste liten med: “Det blir ikke noe sex”, eller “vi skal ikke ha sex…”? Det har skjedd de fleste. Det gutter da ofte gjør, er å stille spørsmål som: ”Hvorfor ikke?” eller ”jo, kom igjen da?” De prøver rett og slett å mase seg til det.

  Om hun har en god grunn til å ikke ville ha sex, sier hun selvsagt ifra, og det må man respektere. Men ofte er den eneste grunnen at hun ikke vil sitte igjen som ei som har vært for billig. Jenter vil ikke fremstå som tøsete. De er opplært til at gutten skal ha ansvaret for å ville ha sex. Du tar ikke ansvaret hvis du prøver å mase deg til sex.

  Her er noen eksempler på hva du kan si for å vise at du tar ansvaret og at hun ikke trenger å føle seg billig:

  -          Helt i orden. Du velger jo selv.

  -          Hvem har sagt noe om sex?

  -          Da må du i så fall overtale meg!

  -          Jeg har bare sex med jenter jeg kjenner godt.

  Husk, jenta sier fra seg ansvaret med å si at det ikke blir noe sex, deretter er alt klart for det hvis du er likegyldig. Vis at du ikke bryr deg om utfallet og at du bare vil ha det gøy. La henne føle at du er komfortabel med at det ikke nødvendigvis blir sex, og bygg videre på den gode stemningen dere har hatt sammen i forkant. Det som da skjer, er at hun vil prøve å finne grunner til at nettopp dere skal ha sex. For sjansen er stor for at hun egentlig vil det, ettersom hun faktisk har tatt deg med hjem. Men som sagt, ikke push på om hun bremser.

  Når jenta sier at dere ikke skal ha sex, er hun ikke lengre ansvarlig for at det skjer. Og det vil ikke si at det IKKE kommer til å skje. Og om det skjer, vil jenta i etterkant kunne rasjonalisere dette som:

  -          Han var så morsom.

  -          Det bare skjedde.

  -          Han sa alle de riktige tingene.

  -          Han var likegyldig, og da fikk jeg lyst på ham.

  Jeg ble avvist av ham, og det er jeg ikke vant med. Det ble en konkurranse for meg.

  Artikkel: Når jenta ikke vil ha sex

  Skrevet av Espen Korsvik

  Ønsker du å få bedre draget på damene?

   

  Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

 • Navn
 • Epost
 • Melding
 •  

   

   

   

   

   

  Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Prøver du å bli god til å sjekke jenter, eller er du det? Det er stor forskjell på å gjøre og det å være. Du kan lære deg alle verdens sjekketeknikker, men om du ikke føler at du eier dem 100%, vil du få problemer med sjekking. Derfor liker jeg å fokusere mye på det å være. Teknikker er hjelpeverktøy på veien til å bli flink med damer.

  Det jeg vil at du skal gjøre, er å forandre ditt syn på deg selv, og overbevise deg selv om at du allerede er flink med damer.

  Dette vet du om deg selv:

  - Du er flink til å holde samtalen i gang hele tiden.

  - Du takler en avvisning uten å legge noen følelser i det.

  - Du tør å flørte mye med alle jenter du møter.

  - Jenter digger å være rundt deg.

  - Du har tilgang til de mest attraktive jentene.

  - Du gir bort din kontaktinformasjon hele tiden, og veldig attraktive jenter tar kontakt med deg hele tiden.

  - Du føler deg alltid veldig bra.

  - Du vet at alle jenter blir tiltrukket av deg fordi du er mystisk.

  - Jenter konkurrerer om å få bruke tid med deg.

  - Du har ingen frykt for å miste noen jente.

  - Du er vennlig mot alle du møter. Både gutter og jenter.

  - Du har fullstendig ro og kontroll i alle sosiale situasjoner.

  - Du lar deg ikke stresse selv om mye skjer på en gang.

  Fokuser på alt dette. Jo mer du fokuserer på det, jo mer vil det bli en del av deg. Du kan når som helst skape
  en ny visjon om hvem du er og ønsker å være, i stedet for å sitte fast i gamle, destruktive tankemønstre.

  Artikkel: Å gjøre vs. det å være

  Skrevet av: Espen Korsvik

  Ønsker du å få bedre draget på damene?

   

  Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

 • Navn
 • Epost
 • Melding
 •  

   

   

   

   

   

  Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Hvordan skal en oppføre seg på date?

  Vær naturlig og avslappet, ikke gjør det til en big deal, fokuser på den andre personen. Tør å være leken og flørt masse. Fokuser på å ha det gøy samtidig som dere blir kjent. Da kan det være lurt å dra på en plass der du føler deg komfortabel. Gjerne i en setting som gjør det enkelt å flørte. Vi er ikke så fan av den typiske kinodaten, eller restaurantdaten, fordi den statiske settingen fort i utgangspunktet kan bli kjedelig. Da er vi mye mye mer fan av en videodate hjemme hvor man kan eskalere ting… eller en date hvor man opplever noe spennende sammen, eventuelt en date hvor man kan ha det gøy. Noe annet som også er fint er en date i en bar hvor man kan ta seg et par øl, som gjør begge mer komfortable og en mer velkjent flørtesetting.

   

  Hva skal man absolutt ikke gjøre?

  Sjekking handler ikke så mye om å gjøre alt rett, men mer om å ikke gjøre så mye feil. Feil gutter ogjenter ofte gjør: – Skryte/kvalifisere seg, ikke engang subtilt, det skinner stort sett alltid igjennom – Prøve å imponere – Prater for mye, redd for stillhet – Fikler, tydelig nervøsitet – Er ukomfortabel – Eskalerer ikke, eller til feil tidspunkt – Viser for mye interesse – Har mer fokus på å prestere enn å være i nuet og kose seg – For feige – Snakker bare vennskapelig, ikke noe flørting/erting – Kjedelige logiske intervjuaktige samtaler – Vise at man er interessert i forhold for
  tidlig (det fjerner spenning – Er for opptatt av å bli likt(enig i alt, smiler og ler for mye).

  Skrevet av: Espen Korsvik og Fredrik worren

  Ønsker du å få bedre draget på damene?

   

  Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

 • Navn
 • Epost
 • Melding
 •  

   

   

   

   

  Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Spørsmål fra lesere 1: Har dere en bra sjekke-linje om man ser en vakker jente på gaten eller i butikken?

  Sjekkelinjer generelt blir fort cheesy(kleint), prøv heller å få en naturlig innfallsvinkel Gjerne en situasjonsbasert type åpner. Men vi skjønner jo ut fra spørsmålet ditt at du vil ha et annet svar enn dette, så vi skal gi deg litt mer kjøtt på beinet.

  På dagtid er direkte åpnere som «Hei, du var så søt at jeg måtte bare komme bort og si hei *hilsepå*» eller lignende måter å gjøre det på veldig bra. Sjekking er et numbers game og en slik åpner viser at du har baller og tør å være ærlig(selvtillit), som i mange tilfeller fungerer veldig bra.

  Jenter som ikke er interessert vil bli kjempeglade for komplimentet men si de har kjæreste eller finne på en annen søt unnskyldning for å ikke utveksle nr med deg. Så slike åpnere er med på å gjøre verden til et bedre sted. Ellers kan du spørre jenter om tips til hva du skal kjøpe i julegave til din søster eller venninne, til hva du skal spise til middag, hvor det er bra å ta med din neste date eller lignende. Her er cluet og få til en overgang. Det vi mener er å ta det videre til en naturlig samtale/bli kjent. Det kan du gjøre ved å kommentere ting ved henne, si hun ser ut som en sånn og sånn jente. Eventuelt kan du gå over til en direkte åpner etter den indirekte åpneren. Så etter du har fått ditt tips kan du si du egentlig kom bort til henne fordi du var nysgjerrig på henne eller lignende. Lykke til!

   

  Spørsmål fra lesere 2: Jeg har hittil i livet ikke tenkt så mye på hvordan jeg kler på meg eller ser ut. For det meste har jeg hatt korte og bustete hårssveiser fordi det har vært enklest og sett ok ut, etter min mening hvertfall. Nå innser jeg imidlertidlig at det er på tide på at jeg tenker over hva jeg har på meg, og hvordan jeg ser ut, og at det dessverre ikke er bare personligheten og den naturlig skjønnheten som teller (ja, jeg mener jeg er naturlig pen). Jeg liker klær med sterke farger, men har vel ikke helt peil på hva slags stil jeg skal gå for — til nå har jeg enten tatt på meg klær for å ikke fryse om vinteren, eller ikke ha det varmt om sommeren. De har vært noen farge sterker på t-skjorter, men skal jeg være ærlig så har jeg ikke brydd meg så mye. Og det har stort sett gått i sportsklær og sko. Hva burde jeg gjøre angående klesstil, hårstil og sko? Som sagt liker jeg sterke farger.

  Svar:

  Klesstil er kjempeviktig for det subkommuniserer veldig mye, som sosial status, interesser, smak, sosial intelligens, hvordan type du er osv. Klesstilen er på en måte din avatar. Så bra at du har innsett dette. Nå aner ikke vi hvordan kroppsfasong du har eller hva slags person du er. Sterke farger kan funke det, spesielt om sommeren. Ikke vær fokusert på merkeklær, vær fokusert på hvordan klærne sitter. Du sitter med muligheten til å kle deg sexy. Sexy blir du når du får frem mest mulig maskuline trekk, som formene dine – skuldre, brystkasse, hofter, rumpe osv.

  Finn ut hva du vil kommunisere og få gjerne med en venninne som har litt peiling, eventuelt finn en fyr eller dame i en kul klesbutikk som selv kler seg dritbra. Kle deg gjerne som en seksuell stereotype. Sexy stereotyper er rockere, rappere, snowboardere, preppy etc. Generelt er tettsittende mer sexy enn baggy, utringning er mer sexy enn turtleneck, smale sko som følger fotfasongen er bedre enn store klumpete sko. Kler du deg og steller deg riktig kan du lett gå fra å være en femmer på tierskalaen til å bli en åtter. Du kan lese mer om klær og klesstil her…

  Skrevet av: Espen Korsvik og Fredrik Worren

  Ønsker du å få bedre draget på damene?

   

  Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

 • Navn
 • Epost
 • Melding
 •  

   

   

   

   

   

  Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Å være på sjekkern kan for mange jenter virke håpløst og vanskelig. Problemet er ofte at man har for detaljerte planer om hvordan drømmegutten skal være. Jeg vil anbefale deg og hive deg ut i det. Skulle du mislykkes er det jo bare å starte på nytt igjen.

   

  De viktige suksessfaktorer når du er på sjekkern

  Det absolutt viktigste er at du tør og ta initiativ. Det er vanlig at jenter venter på at drømmegutten skal komme bort, noe han sjeldent gjør og da ender de ofte opp skuffet. Gutter blir smigret av jenter som tør og ta initiativet, og du kan da velge hvem du ønsker å ha kontakt med, istede for å gjentatte ganger bli valgt av «uinteressante» gutter.

   

  forskjellen på om man sjekker gutter eller jenter.

  Mange av de samme teknikkene og holdningene er de samme. Men det er klart, jenter flest liker maskuline menn, og gutter liker feminine jenter. Mange jenter er vant med at det kommer bort gutter som prøver seg. Og gutter er ikke så vant med at jenter kommer bort til de. Jeg tror veldig mange flere hadde funnet en mere riktig partner hvis det hadde hvert mer balanse på dette.

   

  Er du sjenert? Hvordan går du frem hvis du er litt forsiktig av deg?

  Det er absolutt håp for sjenerte jenter. Her gjelder det å tørre å ta initiativ. Desto mer du tør og ta initiativ og snakke med gutter, jo mer vanlig vil det bli for deg. Deretter kan du prøve å flørte litt og dra det lengre og lengre. Men det er deg selv det kommer ann på. Det kan føles litt skummelt i starten helt til du blir vant med det. Men husk, det er helt naturlig og vanlig, så hvorfor gå glipp av all morroa når du kan skape det med små steg…

   

  10 gode råd på date eventyret ditt:

  1) Smil og vær åpen for omgivelsene dine

  2) Føl deg vel i klesstilen. Kle deg sexy, men ikke overdriv

  3) Vis din feminine side. Jenter må ikke være så tøffe.

  4) Ha fokus på de du prater med i stedet for å tenke på at du selv skal gjøre alt riktig.

  5) Ikke vær for tilgjengelig. La ham få jobbe litt for å få deg, men ikke overdriv. Da går han lei.

  6) Vær interessert i hva han har å si.

  7) Våg å vise tydelig at du flørter. Ofte flørter jenter uten at gutter registrerer det. Han trenger ofte litt bekreftelse for å tørre å ta initiativet.

  8) Gutter liker jenter som lar seg lede. Tør han ikke lede, og du liker ham, bør du hjelpe ham litt på veien.

  9) Unngå å bli for logisk. Prøv heller å få inn litt humor i samtalen. Dette gjør at dere begge kan slappe mer av og være dere selv.

  10) Berør den du prater med. Det viser at du har god selvtillit, og dette syns gutter er tiltrekkende.

  Artikkel: Slik sjekker du opp gutter

  Skrevet av: Espen Korsvik

  Ønsker du å få bedre draget på damene?

   

  Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

 • Navn
 • Epost
 • Melding

 •  

   

   

   

  Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Du som mange andre har sikkert opplevd at noen kvelder på byen går veldig bra. Din selvfølelse er veldig god, Du føler deg uovervinnelig og alt går akkurat som du ønsker. Vi kaller det «Å være i sonen». I denne artikkelen skal vi lære deg noen teknikker hvordan du kommer i denne tilstanden, samt en ekstremt god teknikk for å ha det gøy og skape tiltrekning.

  Det er to ting du bør fokusere på for å komme i «sonen»:

  1. Oppvarming
  2. Å ha det gøy

  Først blir det en liten del på oppvarming, deretter en større del på det å ha det gøy. Jeg tenkte å avslutte med det jeg ser på som den hellige gral når det kommer til sjekking, det vil si det nærmeste du kommer til en magic pill, og det er det jeg kaller PP-teknikken. Dette er en teknikk som står godt alene, men som sammen med oppvarming tar deg til det jeg som gammel basketballspiller kaller «sonen». Det basketballspillere snakker om at de er i når alle skuddene de tar på magisk vis går oppi kurven. «Swish! Nothing but the net!». Jeg har lagt merke til at det er flere som etterlyser hvordan man kommer i den tilstanden hvor man har det jævla gøy ute. I denne posten skal jeg gi dere en oppskrift på dette. Nysgjerrig nå? Hehe…

   

  Oppvarming

  I sjekking som i all annen idrett er det viktig å varme opp. For vår del er det ikke kroppen som må være varm, men den sosiale hjernekapasiteten. Jeg pleier å si at man må koble sammen hjernehalvdelene. I praksis betyr det at man er i en ikke-logisk tilstand hvor man assosierer kjapt. Det er den tilstanden du er i når du slipper å tenke på hva du skal si, du har en tendens til å ha kjappe comebacks, til å være morsom og kreativ. I denne tilstanden er det morsomt å være sosial, du er komfortabel og du føler deg som en konge. Om du kan relatere til den følelsen, er det bra, da har du vært der før, som betyr at det burde være enkelt å komme dit igjen. ( For dere som har tatt kurs med oss kjenner dette helt sikkert igjen )

  Helt generelt anbefaler jeg å være sosial før du drar ut. Vorspiel er en klassiker i så måte. Improøvelser er også kjempelurt. Du blir da tvunget til å skru på kreativiteten som er alfa omega i sjekking. Blir dette vanskelig så har du alltids «Vil du bli millionær»-hjelpemiddelet… spør publikum. Nei, ring en venn. Ring en venn og skravle deg selv ut av hodet. Ofte når vi holder kurs har vi slike øvelser før vi går ut.

  Når du er ordentlig varmet opp, trenger du ingen åpnere. Du går rett og slett bare bort til den jenta du liker og sier noe fantastisk som du ikke planla. Som regel er «Hei» ekstremt fantastisk. Når du er kald i hodet, eventuelt inne i ditt eget hode, altså ikke varmet opp/ikke i state, kan «hei»-åpnere være litt stakkato å følge opp. Derfor anbefaler jeg, om du er enig i at «hei»-åpnere er litt kjipt når man ikke er varm, å ha en planlagt åpner til å bruke i oppvarmingen.

  For min egen del holder det ofte med å åpne ett sett, så er jeg varm. Andre kvelder må det mer til. Dette blir såklart enklere jo mer komfortabel du er med å sjekke jenter. For sjekking er litt som å bade i kaldt vann. Man er litt nervøs for å hoppe ut i det og ender gjerne med å pine seg selv ved å vasse ut i vannet cm for cm i stedet for å bare hoppe uti. Regel for en god og effektiv oppvarming er en variant av 3-sekundersregelen. Du serr jenta, og åpner med en gang. Eller som vi pleier å si: RETT I SET! Så slipper du å bli han som stikker tåa uti vannet, altså står og kaster bort verdifull tid på å psyke seg opp, bare for å bli mer og mer nervøs. Når man først er i vannet er det kaldt og jævli, men kroppen venner seg fort til det og før du vet ordet av det koser du deg.

  Et tips til en leken åpner er og gi jentene et dilemma. Eks. «Hvis du måtte, ville du datet en jomfru, eller en som har ligget med 100 damer?» Og når jenta har svart, så er du lekent uenig og prøver å overbevise henne om at hun bør velge det andre. Så hvis hun velger jomfru, argumenterer du såklart med…? Yes. At han andre har mer erfaring. Det er slik diskusjon (og kjærlighet) skapes, med uenighet.

  Overgangen fra kald til varm merker dere på hvor kule og selvsikre dere føler dere, og ikke minst på responsen fra jentene som sannsynligvis blir bedre og bedre. Forhåpentligvis begynner dere å ha det gøy allerede under oppvarmingen. Da er mye gjort.

   

  PP-teknikken = Å ha det gøy!

  PP står rett og slett for pisspreik.

  Det er jo ikke et nytt sjekketriks å være litt useriøs, men fortvil ikke, vi skal ta det lenger og litt mer strukturert.

  Jeg har lenge visst at det er lurt å være litt useriøs når man sjekker ute på byen fordi folk er ute for å ha det gøy, men jeg la aldri noen stor vekt på det. Helt til en dag jeg holdt kurs. Jeg demonstrerte for eleven en hel kveld (var en long term-elev). Etter kvelden var eleven helt gira og kom bort til meg og sa: «Fy faen, dette er jo helt SYKT!! Du snakker jo BARE piss, også blir jentene helt gærne etter deg!»

  Det fikk meg til å tenke. Ja, jo, jeg gjør jo egentlig ikke så mye mer enn det (såklart det er andre prossesser involvert også, men det kan du lese mer om på hjemmesiden eller ved å ta et kurs ). Jeg begynte å tenke på hva fellestrekket til alle de beste sjekkerne jeg kjente var. Hva hadde de til felles? De er alle veldig forskjellige og har forskjellige stiler og personligheter, men de prater alle sammen mye piss. Jeg gjorde det selv uten å være spesielt klar over det. Men hvorfor gjør vi dette, tilsynelatende ubevisst? Jo, fordi når man er veldig mye ute som vi var/er, så blir man drittlei seriøse samtaler, så det er en form for selvunderholdning. Som dere sikkert har hørt eller lest før så er kunsten å underholde seg selv ute veldig viktig når det kommer til sjekking (google Self Amusement om du ønsker forklaring på dette.)

  Så jeg tenkte som så at jeg måtte prøve å bryte dette ned og strukturere det sånn at jeg kunne lære dette bort på en enkel måte. Aldri hadde jeg trodd at det skulle bli så effektivt som det ble. Jeg har nå lært dette bort til en haug av elever og dette er noe alle (iallefall de som har lært det til nå)får til, og ikke minst får syke resultater av – kjapt. Og da mener jeg også de med et ekstremt dårlig utgangspunkt. Derfor er dette det jeg mener er det nærmeste en magic pill man kan komme, spesielt for nybegynnere, men også for de på høyere nivåer.

  Let’s get to it. Forventningene står vel i taket. Så du kan jo bare bli skuffet nå… Blir litt som en syk tryllekunstner som får alt til å forsvinne sporløst i hånden, og han sier han skal lære deg det og du er supergira. Så viser det seg at det kun var en falsk tommel han puttet tingene i. «Var det bare det? Så enkelt?» Også får du ikke engang gjort det selv, fordi du såklart ikke har en falsk tommel. MEN, her følger iallefall tommelen med.

  Du skal ha følgende mindset: Jeg driter i resultater, jeg skal kun ha det gøy. GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN! I’M A GIRL!

  Nei du er såklart en mann, men vi menn liker å ha det gøy vi også, uten at vi må ha en knekk på håndleddet av den grunn. Jeg går bort til jenter for å underholde meg selv, flørte litt og for å finne ut om de er kule. Liker jeg jentene eskalerer jeg, det er bare sånn jeg er.

  Så, hvordan skal man ha det moro på byen? Jo, såklart, akkurat som meg, ved å kødde med folk.

   

  Bieffekter av denne superenkle teknikken du nå straks skal lære:

  • Du kommuniserer høy verdi («ingen» tør å kødde med folk med høyere verdi enn seg selv)
  • Du virker mystisk
  • Du er morsom/leken
  • Du er komfortabel
  • Du gir faen
  • Du er uforutsigbar
  • Du er spennende
  • Du underholder deg selv

   

  Noen som kjenner igjen noen attraktive kvaliteter her? Yes, dette fører til at jenta blir tiltrukket av deg, blir litt usikker/nysgjerrig på deg og best av alt; det er kjempegøy!

   

  Selve teknikken:

  JUG. På en overdreven måte. Yes, du hørte riktig. Ikke akkurat politisk korrekt. Men det er lov å lyve såfremt man gjør det for å kødde med folk. Jug så du overrasker jenta, gjerne sånn at hun først tror du juger også. Trikset er at du skal med alle dine evner overbevise henne om at du snakker sant. Spesielt enkelt er det å kjøre PP-teknikken på alle spørsmål jenta stiller deg. Så fokuser på det.

  Her kan det være lurt å ha noen faste svar på lur for å gi deg selv en enkel start.

  Hvilke spørsmål er det man ALLTID får når man snakker med ukjente jenter? «Hvor er du fra?» «Hvor gammel er du?» Hva jobber du med?» «Hva heter du?»

  Her er det greit å ha noe fast.

  Jeg skal gi dere et eksempel på en typisk interaksjon som jeg sikkert har hatt hundre ganger:

  Jenta: Hva jobber du med?
  Meg: Gjett. (Gjettekonkurranse gjør samtalene mer spennende )
  Jenta: Vel, bla bla snekker.
  Meg: Nei, jeg jobber som Gynekolog. (Lurt smil)
  Jenta: Haha yeah right.
  Meg: Jo, det er faktisk sant.
  Jenta: Oi…hmmm…
  Meg: Slapp av, jeg klarer å skille mellom jobb og fritid.
  Jenta: Hahaha…du bare kødder.
  Meg: Nei, helt seriøst.

  Og sånn holder jeg på til hun faktisk tror meg. Deretter:

  Meg: Kjenn på hendene mine…du kjenner at jeg er en kar som jobber mye med hendene!
  Jenta: Haha fy faen.
  Meg: Har alltid likt å jobbe med hendene. Neidaaaa, herregud, såklart jeg ikke er en gynekolog. Kunne du ha datet en gynekolog?
  Jenta: JEG VISSTE DET! *dask i skulderen* Hmmm…vet ikke…hadde kanskje vært kleint.

  Så har vi en kul samtale om hvorvidt gynekologer er perverse nerder eller ikke. Poenget er: Skryt på deg/jug noe som overrasker henne, få henne til å tro på det, deretter overdriver du til hun enten skjønner at du kødder, eller så sier du at du kødder. Nå skal det sies at det finnes en dame i Kjøben som fortsatt tror jeg er en spøkelsesjeger, og ei her i Oslo som tror jeg er vokalisten i Luxus Leverpostei, så det hender det går litt fort for seg.


  Jenta: Hvor er du fra?
  Meg: Gjett!
  Jenta: Oslo.
  Meg: Jeg er faktisk fra Russland.
  Jenta: Seriøst?
  Meg: Jepp. Jeg ble adoptert til Norge når jeg var fire år.
  Jenta: Oi.
  Meg: Jeg var faktisk et gatebarn. De fant meg og to storebrødre i Moskvas kloakk, der satt vi og sniffet lim. Sykt å tenke på i dag.
  Jenta: Du kødder!!!
  Meg: Ja, såklart. Men jeg kunne vært russisk, sant? Jeg er veldig norsk.

  Jug om noe spektakulært, få henne til å tro det, overdriv til hun skjønner du kødder og derfor vil føle seg litt dum som trodde deg, eventuelt si at du kødder.

  Grunnen til at dette funker, er de bieffektene du leste lenger opp, men det er også noe som skjer med deg. For jenta blir reaktiv i forhold til deg når du kødder med henne, noe som gir deg følelsen av å være «overlegen», som igjen gjør at du oppfører deg mer selvsikkert. Dette er også en av grunnene til at direkteåpnere på day game fungerer så bra for nybegynnere, fordi jentene blir så satt ut og forlegne, at gutten oppfører seg selvsikkert og dominant som følge av hennes reaksjon, han føler at han har høy verdi og begynner å oppføre seg deretter. Jeg har sett de mest sjenerte gutter plutselig gå over i selvsikkert flørtemodus som følge av dette, selv om de i følge seg selv ikke vet hvordan man flørter. Ganske morsom psykologisk effekt, som er veldig fordelaktig.

  Nå anbefaler jeg deg at du finner på noe eget og ikke minst at du varierer masse og improviserer mest mulig. Du vil at dette skal bli naturlig for deg. For at du skal forstå konseptet får du her en rekke eksempler på ting du kan si som er spektakulært nok:

  Jeg jobber som:

  • Gynekolog
  • Jordfar (HEHEHEHE)
  • Healer
  • Klarsynt
  • Politispaner
  • Spøkelsesjeger
  • Plastisk kirurg
  • Prest
  • Gitarist i [semikjent band]
  • Programleder på TV
  • Stripper (Ekstra morsomt om du er litt tjukk, +poeng for selvironi)
  • Fotballspiller i England

   

  Ellers kan det være gøy å si du er jomfru, at du lever i sølibat, at du er evnukk, at du er homofil eller hundre andre ting du måtte finne det for godt å kødde med.

  PP-teknikken fremføres med et lurt smil og glimt i øyet
  , men også seriøs for å vippe de over pinnen til å faktisk tro på deg.

   

  WINGMAN BONUS:

  Er du ute med en wing kan det være gøy å kjøre PP i team, gjennom en liten improlek. Dere står og snakker med noen jenter ute og du sier til Wingman «Du må fortelle jentene den historien du fortalte meg i stad. Jeg trodde jeg skulle le meg ihjel. Den om han bakeren i Tyskland. Med han pakistaneren og pølsa vet du.» Dette er såklart bare noe du fant på, denne historien eksisterer enda ikke, men fortvil ikke, regelen er nemlig at din wing MÅ si ja på en sånn forespørsel og derfor finne på denne historien på sparket. Dette er veldig gøy, og ikke minst er det morsomt å se hvor lenge jentene henger med før de skjønner at dere kødder.

  Det du IKKE oppnår med denne teknikken er tillit. Tillit er viktig, derfor er det viktig å ikke overdrive dette. Jeg har en kompis som er ekstremt useriøs og han drar mer damer enn de aller fleste jeg kjenner, men det hender han mister damer fordi han nettopp er for useriøs. Han klarer rett og slett ikke skru av. En grei regel er å kjøre PP de første 5 minuttene av interaksjonen, for deretter å være mer «seriøs». Eventuelt at du krydrer med PP. Dette er en kalibreringssak. Men heller for mye enn for lite i starten. Det er lettere å tone ned enn opp.

  Husk: Fokuser på oppvarming og moro, så kommer jentene enten du vil eller ikke.

  Artikkel: Hvordan bli en supersjekker

  Skrevet av: Fredrik Worren

  Ønsker du å få bedre draget på damene?

   

  Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

 • Navn
 • Epost
 • Melding
 •  

   

   

   

   

   

  Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

  Hvordan snakke med jenter; Å snakke med jenter kan for mange gutter være komplisert. Det er nettopp forskjellen på gutt og jente som ofte skaper disse utfordringene. Jeg skal i denne artikkelen forklare nærmere hvordan snakke med jenter på en måte som jenter liker.

  Vi gutter er ofte veldig praktiske av oss. Vi prater om biler, motor, spill og fotball +++ Vi bruker generelt logikken vår til å plassere våre tanker i kategorier. Det er ingen hemmelighet at smarte menn med høy IQ ofte sliter i en sjekke- datingsituasjon. Jeg skal senere i artikkelen komme tilbake til hvorfor.

  Jenter er mer emosjonelle. De snakker om vennskap, følelser, forelskelse og relasjoner +++ De har ofte mer innlevelse enn oss gutta når de snakker og prøver ikke å finne en logisk løsning bak alt. “Jenta vil ikke nødvendigvis at du skal løse problemet, hun vil bare at du skal forstå henne”. Da er det ganske naturlig at jenter har høyere EQ enn gutter ( Sosial intelligens )  Hvordan snakke med jenter

  Når du snakker logisk skapes det lite eller ingen følelser hos jenta. Som sagt, logisk er praktisk og løsningsorientert. Derimot hvis du snakker ulogisk greier jenta å relatere seg mer til det du snakker om. Du snakker da til følelsene hennes som skaper en mye bedre kommunikasjon i mellom dere.

  Det er ikke så rart at gutter ikke vet hvordan de skal snakke med jenter når de prøver å finne en logisk forklaring på dette.

  Vi vet alle at flørting skaper tiltrekning. Men hva er egentlig flørting? Flørting er en lek. Leken er basert på en ulogisk samtale.

  nter

  Eksempel på en kjedelig logisk samtale:

  Gutten:  Hvor kommer du fra?
  Jenta:  Jeg kommer fra Oslo
  Gutten:  Ja okei, hvor gammel er du?
  Jenta:  Jeg er 25. Hva med deg?
  Gutten:  Jeg er 27. Går du ut her ofte?
  Jenta:  Tja, av og til. Hva med deg?
  Gutten:  Ja noen ganger. Hvem er du sammen med her?
  Jenta:  Jeg er sammen med to venninner.

  Osv…Den logiske samtalen var kjedelig, ikke sant?

   Hvordan snakke med jenter

  Så, hvordan snakke med jenter på en morsom ulogisk måte:

  Gutten:  Hei, hvorfor smiler du så lurt?
  Jenta:  Jeg!? Gjør jeg det?
  Gutten:  Har du gjort noe dumt igjen? : )
  Jenta:  Nei, det har jeg vel ikke? : )
  Gutten:  Hmm, så du er den perfekte jenta?
  Jenta:  Ja, jeg er det! Helt sant altså.
  Gutten:  Du, alle jenter sier det…
  Jenta:  Ja, men jeg er det : )
  Gutten:  Så bra da! Jeg liker liker perfekte jenter. Skal vi gifte oss i Las Vegas?
  Jenta:  Jaaa, la oss gjøre det!! : )
  Gutten:  Men du vet Las Vegas ekteskap ikke er gyldig i Norge?
  Jenta:  Ja, jeg vet. Det er det jeg liker. Uforpliktende og bra!
  Gutten:  Helt enig! Men du må love meg å gi meg masse kjærlighet på bryllupsnatten…
  Jenta:  Det lover jeg, men da må du servere meg frokost på sengen.
  Gutten:  Selvfølgelig. Du er jo drømmejenta mi for den natten…

  Den ulogisk samtalen er mye mer spennende i forhold til den andre. Det er da større sjanse for at den ulogiske samtalen kan utvikle seg videre. Nå som du vet at ulogiske samtaler er mer tiltrekkende og spennende er det bare å gå ut og praktisere. Trening gjør mester!

  Artikkel: Hvordan snakke med jenter

  Skrevet av: Espen Korsvik

  Ønsker du å få bedre draget på damene?

   

  Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

 • Navn
 • Epost
 • Melding
 •