Riktig kommunikasjon gjør deg til en god flørter

Er du redd for å gå bort til en dame? Vet du kanskje ikke hva du skal si? Grunnen til at det kan føles sånn er ofte fordi man har lagt for mye press på seg selv – man føler man MÅ prestere og man er redd for å bli avvist.

Ved å legge dette presset på deg selv, legger du nettopp opp til at du blir avvist av den du går bort til. Du utstråler at du vet du feiler. Jeg skal nå gi deg et supertips. Det er mulig at du føler at det blir for enkelt, men prøv likevel, så vil du se at det ikke er så dumt! Gjør det enkelt, ved å rett og slett starte med å si «Hei!» Bli vant  og komfortabel med å hilse på jenter – og gå videre. Deretter, når du er blitt vant til det kan du f.eks si: «Hei, alt fint?»  Når du blir komfortabel med det, så blir samtalene bare lengre og lengre. Tenk enkelt. Det spiller ingen rolle hva du sier, men hvordan du sier det. Og husk, du kan alltid forlate samtalen med en god følelse ved å si: «Hyggelig å hilse på deg, jeg må komme meg videre/prate med andre/tilbake til kompisene mine». Dette er enkel trening, med fantastiske utfall.

 

Les mer om Sjekking

 

Det er sikkert flere av dere som forventer og ønsker å høre de typiske sjekkelinjene og innøvde rutinene av meg, men de får dere ikke… Dette er måten å gå frem hvis du virkelig vil bli komfortabel med jenter, vant til å ha de rundt deg og vant til at de vil ha deg. Både jeg og mine elever har gjort dette hundrevis av ganger. Testet det ut og inn. Dette er noe jeg VET funker! Det enkle er ofte det beste!

Av Espen Korsvik

3 introvideoer fra vårt nettbaserte sjekkekurs:

 

 

kursviewLyst å lære mer? Få tilgang til ALT materiale fra vårt nettbaserte sjekkekurs! 31 videoer og 30 oppdrag, eboken på 34 sider samt bonusmaterialet som stadig blir oppdatert. Du finner kurset i sin helhet her

Vi kjører også live helgekurs i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Mer info finner du her