Nå har solen og sommersesongen kommet og det er på tide og hoppe ut av vinterdvalen sin! Dette er den tiden av året det skjer flest sosiale sammenkomstene og jeg regner med DU vil være en del av det som skjer?

Da snakker jeg om grillparty, strandliv, hytteturer, fotball i parken og det som sommeren ellers fører med seg. Det er mange som holder seg  i sin faste komfortsone med samme gjeng og ikke er så åpen for hva som skjer uten for den…

Les også om hvordan få god  selvtillit

Har du prøvd kanskje? Tenk deg å ha flere muligheters flere for sammenkomster hele tiden…

Det handler mest om og være åpen for å ta i mot det som kommer til deg. Rundt hver person er det hundrevis av muligheter hele tiden, men det er vanskelig å se dem hvis man ikke er åpen for det.

Flere av dere tenker sikkert, men hvordan skal jeg åpne opp for å være klar for å ta i mot det som skjer og se det?

Oppskriften på dette er enkelt!
 

 
Vårt nettbaserte sjekkekurs lærer deg alt om hvordan du tiltrekker deg jenter.

nettbasert sjekkekurs med dating adventure
 

 

 

Start med å legge merke til hvor mye du selv kontrollerer dine tanker rundt sosiale omgivelser, miljø og avgjørelser. Ta action på ting som du vanligvis ikke ville gjort. Dette skaper forandringer. Som jeg skriver mye om, er at alt sitter i ditt eget hode. Hva med å skifte fokus og gjøre noe annerledes enn det du gjør i dag?

Når du tar initiativ til fremgang i ditt sosiale liv, da utstråler du så utrolig mye glede og no-neediness. Jobb med å akseptere dine omgivelser og tanker, da vil komme nærmere følelsen av at alt er perfekt slik det er nå. Uansett hvordan din livssituasjon er, så kan du finne både lykke og dårlige tankemønster. Disse ytterpunktene har to svært forskjelldige utfall! At du føler du er bra nok akkurat slik du er nå, vil du utstråle en veldig powerfull energi som gjør at folk vil være en del av deg, eller ha deg med på ting. Hvis du føler deg i balanse, er alt annet positivt bare en bonus og dette er en følelse av komfort som jeg unner alle!

Vær åpen, og nye opplevelser kommer til deg!

Skrevet av: Espen Korsvik
 
 

Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure