Jager du  jenta du er betatt av? I så fall Slutt med det nå. Jo mer du jager jenta, desto lengre unna vil hun trekke seg unna. Som jeg har sagt før, jenter vil ha det de kanskje ikke kan få.  Du skal fortsatt være hyggelig, men å mase etter oppmerksomheten hennes tar vekk ALL tiltrekning!

Tenk over dette…

En pen jente går ut på byen. I løpet av kvelden blir hun tilnærmet av mange desperate gutter med oppbrukte og klisjeaktige kommentarer… Det er ikke rart at hun da setter krav til hva hun reagerer positivt på.

Dette er enklere enn du tror. Det handler bare om å være normal. Er du normal, på byen, så skiller du deg faktisk ut.

Gutter som er vant til å ha jenters oppmerksomhet, er aldri desperate. Min oppfordring til deg nå, er å ta vekk endel av behovet for å bli likte og bekreftelse fra jenter. Når du tar ansvar rundt dine omgivelser vil jentene kunne føle seg vel rundt deg fordi du ikke er trengende. Som jeg har vært inne på før, alle bekreftelsene du  føler du trenger nå, vil du først få når du ikke har behov for dem. Du beveger deg lengre unna jentene jo mer optatt du er av å få bekreftelse.

Skrevet av: Espen Korsvik
 

Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure