Du, som de fleste andre, har sikkert kommet inn på et utested og følt deg utilpass. Når du har denne følelsen sender du også disse signalene til andre.

Typisk adferd for en usikker person er:

Arrogant:  Han prater på en overlegen måte og prøver å heve seg over de andre, svarer kort, er frekk og er lite fokusert i samtalen.

Passiv: Han blir stående alene og se på andre, føler seg lite verdt og venneløs.

Stresset i blikket: Han blir stående å  se etter muligheter, føler at alle ser at du står alene, drikker mer alkohol for å kompensere.

Lukket kroppsspråk: Han gjør seg selv liten, senker hodet og blikket, folder armer og krysser bena .

Bekreftelsessøkende: Han søker bekreftelser fra de han prater med, er enig i alt de sier, han prater masse fordi  han er redd for at samtalen skal stoppe, og han er redd for pinlig stillhet.

Vårt nettbaserte sjekkekurs lærer deg alt om hvordan du tiltrekker deg jenter.

nettbasert sjekkekurs med dating adventure
 

 

Kjenner du deg igjen i én eller flere ting her?  Vel, vi skal nå se nærmere på hva som er typisk for en person med god selvsikkerhet.

 

Typisk adferd for en selvsikker person:

Ekte: Han prater med entusiasme og eier ordene sine, er selvironisk, er konsentrert om samtalen, er positiv, fokuserer på den han prater med og er flink å lytte.

Imøtekommende: Er hyggelig med alle han møter, hilser, tuller, flørter, gjør seg bemerket og er inkluderende. Dessuten vet han at hvis han blir stående passiv skjer det lite, eller ingenting. Derfor tar han initiativ og snakker med mange på utestedet.

Rolig i blikket: Tør å holde øyenkontakt over lengre tid med både gutter og jenter. Øynene er avslappet og halvt nede, flørter med blikket, har mange uttrykk med øynene sine og konsentrerer seg med øynene når han prater med noen.

Åpent kroppspråk: Beveger seg litt rundt på utestedet, avslappet kroppholdning, skuldrene henger rolig ned, rolig gange, tør å ta plass, hender og armer adskilt og ofte bred benstilling.

Selvstendig: Har sterke meninger, samtidig som han respekterer at andre har sine meninger, han tør å være uenig hvis han er det, han er rolig i stemmen. Han takler “pinlig stillhet” godt, uten å være den første til å bryte den.

Det er den selvsikre personen du vil være? Om du ikke er den selvsikre personen jeg har beskrevet her, er det ingen fare. Dette kan læres.

Det første du må gjøre er å se for deg personen med god selvtillit. Gå ut og tren på de forskjellige punktene jeg har listet opp. Du vil raskt kunne merke stor forskjell på mennesker rundt deg – at de ønsker å være rundt deg, de er mer positive og at de vil holde lengre på samtalen med deg.
Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure