Facebookprofil er noe de aller fleste har i dagens samfunn. Mye av det sosiale livet foregårpå internett. Hvordan du fremstår på Facebook, Twitter og i andre sosiale medier er derfor helt avgjørende for hvordan førsteinntrykk du gir andre. Derfor er det viktig å vise seg fra en kul og bra side på nettet, for at andre skal skjønne at du er et oppegående og sosial person. Og det aller beste, er at du selv kan skape det bildet av deg selv som du vil at andre skal ha!

Hvis du fremstår som sosial, intelligent og kul på din facebookprofil, vil folk naturlig nok anta at du er sånn i virkeligheten.

Det som ofte skjer hvis du treffer en jente som er interessert, er at hun kommer til å sjekke facebookprofilen din ved første anledning. Viser din facebookprofil en person med traust stil og et kjedelig sosialt liv, kan dette ødelegge totalt for førsteinntrykket du har bygd opp.

typiske feil folk gjør på sin facebookprofil:

-Kjedelig profilbilde med flere personer på (Jentene ser ikke hvem som eier kontoen – særlig hvis du flørter/sjekker på nettet)

-Profilbilde i bar overkropp, i treningsstudio etc.  (Det er bare kleint, uansett hvor bra kropp du har)

-Diverse bilder som gir intrykk av at du har en kjedelig livsstil (bilde hvor du sitter foran dataen, skoleklassebilde etc.)

-Kjedelige facebookstatuser. Da er det bedre å ikke ha oppdatert statusen i det hele tatt.

 

 

 

 

 

 

 
 

 
Vårt nettbaserte sjekkekurs lærer deg alt om hvordan du tiltrekker deg jenter.

nettbasert sjekkekurs med dating adventure
 

 

 

 

Les mer om likheten mellom en facebookprofil og Nettdating

 

Så, hva gjør du?

-Gå gjennom din facebookprofil, og slett alle bilder som forteller noe om deg som du ikke vil gi inntrykk av. Hvis du flørter/sjekker på Facebook vil jo profilen være det eneste som forteller noe om deg – og da må egenreklamen være god.

-Ta et kult profilbilde av deg selv til din facebookprofil. Få hjelp av en kompis eller venninne til å ta bildet, eller bruk et bilde som er tatt i en sosial setting/ på en aktivitet etc.

-Vis en sosial livsstil ved å ta bilder av deg selv sammen med andre.

-Hvis folk skriver på wallen din er dette en sosial bekreftelse på at du er en person folk liker å omgås. Hvis det er jenter som skriver på wallen din, gir dette jenter du flørter med sosial bekreftelse på at du er attraktiv. Positivt for din facebookprofil!

-Hold Facebookstatusene dine spennende, oppdatere din status fortløpende og ha en rød tråd om hvem du vil være, enten morsom, stille spørsmål, quotes, faktaopplysninger etc.

Artikkel: Facebookprofil

Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure