Ønsker og si tusen takk for coachingprogrammet jeg har deltatt på! Jeg har vært elev i 3 måneder med Espen Korsvik som instruktør. Han har hjulpet meg fra å være passiv og sjenert til og være utadvendt og sjarmerende. Alle målene jeg hadde før jeg startet er innfridd og dette har snudd totalt om på livet mitt. Jeg har i flere år gått rundt og ikke følt meg tilstrekkelig med jenter og at jeg ikke har skjønt meg på de. Jeg har alltid trodd jeg bare ikke var bra nokk. Espen har ikke forandret meg som person, men han har fått ut potensialet i meg, noe jeg tror alle har godt av. Han har guidet meg stegvis i alle prosessene fra sjekking jute på byen, til nettsjekking, tinder og oppfølging på sms. Det har vært veldig trygt og hatt Espen i ryggen gjennom hele prosessen. Nå har jeg flere gode relasjoner med forskjellige jenter og føler jeg kan velge hvem jeg vil ha. Det er også gøy og gå ut på byen igjen, da jeg lett kommer i kontakt med de jentene jeg ønsker. Det jeg må trene mere på er selve lekenheten som er noen ganger kan være litt utfordrende. Men det kommer seg. Igjen, tusen takk! Beste investeringen jeg har gjort noen sinne!

Sondre (26)  22.08.2014