Hvis du vil forandre ditt sosiale liv, må du forandre måten du tenker på. Tankene dine avgjør hva du gjør, og hvis du gjør det du alltid pleier å gjøre, vil du få det du alltid har fått.

Sett andre foran deg selv, og du vil få mer tilbake. Tenk så fint om du har forandre en annens dag fra negativ til positiv, kun ved å være hyggelig! En måte å begynne på er å bli bevisst over hva du egentlig gjør når du kommuniserer med andre. Forandre og eksperimentere med oppførselen din, og se hvordan reaksjonene fra andre mennesker forandrer seg.

 

Les også Er du en god kysser

 

Start med å hilse på folk i alle situasjoner. Ikke bare på fester og utesteder, men også i butikken og andre mer dagligdagse settinger. GI noe til folk, ikke krev noe tilbake. Da vil de åpne seg, og være mer positive til samtale. For eksempel neste gang du er i kassen på butikken, spør om de har en fin dag, etc. Se på reaksjonen, og bytt litt på hva du sier. Åpne for kreativitet, kanskje det blir en samtale ut av det. Du får utforsket ditt kommunikasjonsmønster. Du kommer til å se at det gode gamle ordtaket om at hvis du smiler til verden, vil verden smile tilbake, faktisk stemmer. Hva har dette med damer og sjekking og gjøre? Jo det er ganske enkelt,  jenter  elsker jo såklart utadvente hyggelige gutter med selvrespekt og som gir value. Take Action!

 

 

Vi kjører kurs i sjekking. For mer informasjon se de ulike kurstilbudene vi har:

3-dagers sjekkekursnettkursprivatkurs