God til å kysse Kilde: Dagbladet Lørdag 31. desember 2011

- Jeg tor alle kan bli god til å kysse sjøl om de blir beskrevet som totalt talentløse, sier sexolog Gro Isachsen. Hun mener mange ønsker å kjenne at den gjensidige tiltrekningen er der i forkant av et kyss.

- Først har partnerene gjerne flørtet, sett hverandre dypt i øynene og kost på hverandre. Deretter er det klar for kysset.

- De fleste liker å begynne forsiktigog starte med kyss med lukket munn for så å åpne munnen sakte. Deretter finner man tungen til partneren og roterer litt rundt. Og bli god til å kysse er som å smake på hverandre. Hun mener kroppsspråket ellers er viktig i tillegg det å kysse.

Espen Korsvik er Datinginstruktør og holder sjekkekurs gjennom firmaet Dating Adventure. Han mener det er viktig å ta det med ro, og ikke stresse under et kyss.
 

 
Vårt nettbaserte sjekkekurs lærer deg alt om hvordan du tiltrekker deg jenter.

nettbasert sjekkekurs med dating adventure
 

 

 

- Ikke stikk tunga langt ned i halsen på partneren. Og ikke bruke for mye spytt heller, det er som regel bare ekkelt, sier Korsvik. god til å kysse

- Hvis man trekker seg litt tilbake og stopper opp i kysset før man fortsetter blir dette oppfattet som flørting. Å kysse veldig intenst skaper høy seksuell spenning, mener han.

- Speil den du kysser, kysser partneren intenst, og du liker det, burde du gjøre det samme. Varigheten på kysset burde vare så lenge begge har lyst, om partneren trekker seg unna burde man gjøre det samme. Isachsen mener det er viktig å utforske kysset i ungdomstida. god til å kysse

- Om man er dårlig får man ta det som voksenopplæring med en du er tiltrukket av og som du kan eksperimentere med, sier hun.    god til å kysse

Tekst: Hilda Lishaugen Nyfløt
 

Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure