Jeg fikk et spørsmål fra en som er redd for å gå bort til  jenter fordi han ikke vet hva han skal si. De gangene han går bort, ramler det somregel ut en eller annen innebygd rutine som kommer ut på en rar måte, som gjør at både han og jenta synes det blir kleint. Tips?

Ja! Som jeg har nevnt tidligere, så har dette med fokusen din å gjøre. Går du bort til jenta fordi du skal ha noe av henne, eller for å være sosial og ha det hyggelig? Hvis du likevel står fast, så anbefaler jeg deg å bare være helt 100% ærlig på hva du føler.

For eksempel;

- ”Hvordan foretrekker du at gutter starter en samtale med deg?”

- ”Hei, jeg trener på å være sosial, har du stort nettverk?”

-”Hvis jeg skulle startet en samtale med deg, hva hadde du foretrukket å snakke om?” – jenta svarer – og du kan si ”da velger jeg det temaet ;)

- Hei!

- Hvem er du?
 

 
Vårt nettbaserte sjekkekurs lærer deg alt om hvordan du tiltrekker deg jenter.

nettbasert sjekkekurs med dating adventure
 

 

 

Okei, for mange av dere så høres kanskje dette litt for enkelt ut! Kan man si noe sånt?? Man driter seg totalt ut, fordi man viser så mye svakhet…

Dette er fullstendig feil! Det blir faktisk oppfattet som utrolig bra å være så ærlig som dette. Men igjen, hvis du bruker noen av eksemplene mine som innøvde rutiner, så vil det ikke funke like bra. Tren på å si akkurat hva du føler, og samtidig ikke skulle ha noe av jenta. Det spiller ingen rolle hva man sier, men hvordan du sier det!

Hvis du forteller det du forbedrer deg på, så elsker jenter å hjelpe til! De blir ofte tiltrukket av å få lov til å styre som de vil. Så la de styre, men sett grensen der du føler at grensen går for deg!
Er du redd for å miste power, og prøver å unngå det, DA mister du power.

Les også 16 gode råd
Et annet tips er å lytte til hva jenter sier, for de vil fortelle deg hva de liker og hvorfor. De vil ofte fortelle deg svaret, direkte eller indirekte.Flytte fokusen til alle som er rundt deg!  Sørg for de skal ha det hyggelig, dette vil medføre at du glemmer dine egene sperrer og du gir da automatisk mere verdi.
Etter hvert vil du bli flinkere og flinkere til å snakke med jenter på en ærlig måte. Det er her den dype kontakten ligger, som er utrolig tiltrekkende.
 

Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure