Grunnen til at jeg skriver denne reviewen er at jeg vil at resten leserene av denne nettsidenskal få en følelse av hvor god Espen egentlig er som coach og hvor lett han får alt til å virke, og faktisk hjelpen han gir.

Hvorfor valgte jeg Dating Adventure?

En venn har rådet meg personlig å ta kontakt med Espen og å bli kurset av han. Ettersom hans erfaringer var veldig gode.

Coaching metoden til Espen er som en veldig god lærer. En som girer deg opp og får deg til å jobbe med faget og ikke gi opp, uansett resultat. Uansett hva du gjør, er han positivt innstilt og lar ingen bli glemt. Alle er med på en opplevelse som endrer livet framover, noe ekstremt. Hadde han undervist om hvorfor man skal spise salat og agurk sammen, hadde det fortsatt vært interessant å høre etter fordi han har en god måte å formidle det han kan på. Han girer deg opp og presser deg nok, så du kommer deg framover. Etter bare noen minutter med han føler man virkelig at han er en kompis, noe som han også lærer deg hvordan man lettere skal omgås random folk på byen.

Teorien:

Espen sin tankegang er mye lettere og hyggeligere for deg som menneske. Du trenger ikke å føle at du må lure en jente til sengs, men heller være den interessante fyren alle vil henge med. Dette hjelper da også på resten av livsstilen din ettersom du ikke trenger å være slem mot noen, eller noe i nærheten av det. Alt du trenger er å være deg selv og kose deg på byen. For meg var det virkelig en fryd å komme bort i noe teori som denne ettersom den baserer seg mest på å være naturlig og leken, og effekten av det så jeg kjapt under bootcampen.

Kurset:

Fredagen møtte vi på noen gode gode venninner av meg. Dette var helt ok, og Espen klarte å snakke med dem så de ikke skjønte hva greia var, mens han fortsatt guida meg og presset meg til å gå til hva jeg først trodde var umulige sets, før jeg faktisk fikk prøvd ut teorien han hadde fortalt. Jeg koste meg virkelig på byen og endringen av hvordan andre responderte på hva jeg sa, var herlig å kjenne.

Lørdagen gikk enda bedre. Først var vi på utested 1 der jeg snakket med en jente i 15 min. Ga henne nummeret mitt og gikk videre til utested 2. Der snakket jeg med en anna jente i 2 min, så gikk alle venninnene hennes. Men hun ble! Hun var helt opphengt i å snakke med meg, og merka ikke at venninnene hadde gått videre før 15 min etterpå. Vi snakker en jente med 5-6 andre rundt seg. Men glemte alt det. Fordi jeg satt der og gjorde som Espen hadde sagt. Gikk videre for å presse egne grenser, som mye av kurset var for. Etter litt møtte jeg jenta fra utested 2, snakket noe med henne. Og da kom jente 2 bort til meg og virkelig hang på armen min og dytta brystene sine mot meg. Massiv berøring fra hennes side. Jeg likte slik det var. Helt ny opplevlse jeg bare må bli vant med etter en kursetmed Espen.

Fikk melding av jenta fra utested 2 dagen etterpå. Utfra meldingen skjønte man at det var jeg som var prisen, og hun som jaget. Hun ville ha meg ut og ta en kaffe eller øl eller noe annet denne sommeren. Resultatene i etterkant er en helt ny verden. Evig takknemlig for at du har forandret livet mitt!

Matt (26)