Vær en leder i sosiale situasjoner

Temaet for dette innlegget er først og fremst deg. Ikke jenter. For at jentene skal ville ha mer av deg, må du utstråle selvstendighet. Vær en person som er hyggelig mot alle, både gutter og jenter.  Dette er den mest effektive måten å bygge opp din sosiale status på.

Vær en initiativtaker og gruppesamler som får folk med på sosiale aktiviteter og sammenkomster.  Ta initiativ til fester og vors. Kom opp med gode ideer til happenings.  Se hva du kan tilby folk, uansett om du har 1 eller 100 venner. Da blir du et naturlig midtpunkt. Når folk vet at du pleier å arrangere fester og lignende, vil det bli naturlig at du blir invitert av dem, neste gang det skjer noe. Det åpner seg valgmuligheter.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Du kan også være det naturlige midtpunktet der hvor du ikke har invitert, ved å ta vertsrollen. Skift fokus fra deg selv til de andre, og tenk at de skal ha det bra. Resultatet blir at folk tenker at du er et bra bidrag til festen/middagen/pokerkvelden etc. Du passer på at alle har det bra, og blir et naturlig midtpunkt. Hvis du føler at du er for sjenert eller for lite selvsikker til å ta en slik ”lederrolle” er det garantert noen andre som føler det på samme måte. Folk blir glad for at noen tar initiativ til å lage god stemning. Skift fokuset bort fra din egen usikkerhet, og tenk at: nå skal jeg få andre til å føle seg bra!

Les mer om 6 datingtips

 

 

Ved å være vert i alle typer anledninger, er du en person med mange muligheter. Dette finner jenter veldig attraktivt. Jentene vet ikke hvor mye oppmerksomhet de kommer til å få, fordi du er opptatt av at andre mennesker også skal ha det bra. Alt fokus ligger ikke på jenta.  Når du er i denne posisjonen, vil du utstråle at jentene må jobbe for å , og holde på oppmerksomheten din. Du vrir hele posisjonen opp ned, i forhold til hva en gjennomsnittlig gutt ville gjort.  Jenter er vant til en overdose av oppmerksomhet, ikke å måtte jobbe for å beholde den.

 
 

Av Espen Korsvik