Klesstil har mye å si for hvilket inntrykk du gir. Enten du liker det eller ikke.

Tips for en bra klesstil:

-Kjør én type klesstil. Dette gjør det lettere for deg selv på flere måter. For det første så virker det mer gjennomført, kult og stilig når folk har bestemt seg for en type klesstil, fremfor at det ser ut som om de har tatt på seg det første de fant i klesskapet om morgenen. For det andre er det lettere at stilen din ser kul ut hvis den er gjennomført – samme hva slags stil du velger.Og for det tredje er det lettere å kjøpe nye klær hvis du vet hvilken klesstil du har fra før– da kan du enklere se om klærne matcher det som henger hjemme i klesskapet. 

Klesstil som passer deg

 

-Ikke følg moten slavisk hvis du ikke kler den stilen. Kroppsfasongen avgjør hva som ser bra ut på deg, ta derfor utgangspunkt i den.

-Unngå bukser med for mye “stæsj”; hull, glidelåser, blekede partier etc. Det blir fort “Ed Hardy”-stil over klærne, og det er hverken spesielt attraktivt, kult eller mandig.

-Hvis du er uerfaren er det bedre å kjøre nøytral klesstil, enn å prøve å skal skille seg ut.

-Det er ikke nødvendig å bruke tusenvis av kroner på å finne fine klær. Steder du kan shoppe rimelige og stilfulle klær:   H&M, Zara, Urban og Carlings. Flere av de har også nettbutikk hvis det ikke finnes der du bor…

 

 
Vårt nettbaserte sjekkekurs lærer deg alt om hvordan du tiltrekker deg jenter.

nettbasert sjekkekurs med dating adventure
 

 

 

 

Les mer om Når jenta tester deg

 

-Få med deg en venninne, eller bli kjent med jenter med god stil og få de med på shopping. Shopping er mange jenters store lidenskap, og de synes bare det er gøy å hjelpe!

-Hvis du ser noen du synes har kul klesstil, legg merke til hva det er som gjør at du synes de ser stilige ut. Er det stilige sko? Avslappede bukser? Litt accessories?

-Og husk for all del noen freshe sko. Det hever ethvert antrekk, og ødelegger tilsvarende helhetsinntrykket hvis de er slitte og gamle.

Artikkel: Klesstil

Skrevet av: Espen Korsvik

Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure