Kommende kurs

25 APR - 27 APROSLOHELGEKURSLES MER
09 MAI - 11 MAIOSLOHELGEKURSLES MER
13 JUN - 15 JUNOSLOHELGEKURSLES MER
20 JUN - 22 JUNOSLOHELGEKURSLES MER

3-dagers sjekkekurs

Vi lærer deg sjekkekunsten!

Dating Adventure/ Espen Korsvik har holdt over 250 kurs i sjekking, tiltrekning og kommunikasjon siden 2008. Vi har stor pågang og har hatt gleden av å kurse hundrevis av menn til stor suksess med jenter. Enten om du har lite eller mye erfaring kan vi garantere at du vil få mange «aha»-opplevelser over hvor enkelt, gøy og spennende dette er. Vårt innholdsrike 3-dagers helgekurs består av 12 timer teori i rolige omgivelser og 8 timer praksis på utesteder. Vi lærer deg våre unike og enkle metoder som skaper stor tiltrekning hos jenter, sterke relasjoner med de du ønsker og ikke minst hvordan du realiserer målene du har satt deg i livet. Med all vår erfaring har vi satt de beste og enkleste metodene i system til et komplett helgekurs, der du lærer alt du trenger for å skape det livet du ønsker å ha. Du blir kurset av landets beste instruktør innen sjekking og kommunikasjon som også viser deg i praksis hvordan dette skal gjøres.

Vi møter alle våre elever med samme engasjement – uansett erfaring. Når vi er ute på byen, skal vi ha det gøy. Når vi har det gøy legger vi til rette for stor utvikling. Hos oss kan du forvente 100% diskresjon og vi blir sett på som en kompisgjeng når vi er ute på byen. Det er maks 4 kursdeltakere per kurs, slik at du får individuell og tilpasset undervisning for ditt nivå, og dermed maksimalt ut av kurset. Dette er noe du kommer til å få nytte av resten av livet. Dating Adventure er stolte av at absolutt alle kursdeltakere som har deltatt på kurs hos oss har vært fornøyde!

Les tilbakemelding fra tidligere kursdeltagere her

 

Du vil lære:

- De sosiale kodene som skaper sterk tiltrekning hos jenter.
- Samtaleteknikker som bygger opp spenning og sterke relasjoner på kort tid.
- Å komme i kontakt med jenter på en enkel og naturlig måte.
- Å bli den sosiale og utadvendte personen du alltid har ønsket å være.
- Å unngå å havne i vennesonen.
- Tiltrekkende kroppsspråk, øyenkontakt og berøring.
- Hvordan du bygger god selvfølelse og sterk selvtillit, pluss mye mer…


Mastermindprogrammet

En viktig del av kurset er oppfølgingen i etterkant. Derfor har vi laget et 10 siders hefte som alle kursdeltagere får på siste kursdag. Heftet inneholder oppsummering av kurset, fokusområder, tips & triks og en personlig utviklingsplan hvor du kan fylle inn detaljer selv.

 

 

36 sider bok om sjekking

Ved avslutningen av kurset får du også en 36 siders e-bok om sjekking gratis. Boken er skrevet av coacher i Dating Adventure og tar for seg de viktigste prinsippene innen sjekking og tiltrekning.

 

 

Del erfaringer og møt andre kursdeltagere

Etter kurset vil du få tilgang til en lukket gruppe på Facebook der tidligere kursdeltagere kan diskutere, stille spørsmål og dele erfaringer. Gruppen er for mange en stor resurs da du kommer inn i et svært oppegående miljø av både tidligere elever og coacher. Hvis man ønsker kan man også utveksle kontaktinformasjon, slik at man kan dra ut sammen med tidligere kursdeltagere for å praktisere.

 

 

Praktisk Informasjon

Prisen for vårt 3-dagers helgekurs er kr 6500,-

Kommende kurs:

25 APR – 27 APR OSLO
09 MAI – 11 MAI OSLO
13 JUN – 15 JUN OSLO
20 JUN – 22 JUN OSLO

Ring meg gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat hvis du ønsker å høre mer om kurset
eller meld deg på via påmeldingsskjemaet nedenfor.

Telefon: 95 80 90 66
Mail: espen@dating-adventure.com

 

Ta avgjørelsen som vil forandre livet ditt nå! Meld deg på her:

Påmeldingsskjema

E-post *
Navn *
Telefonnummer *
Alder *
Kurs*
Melding
 

 

Når du har meldt deg på vil du få en faktura tilsendt på mail og informasjon om tid og oppmøtested.
Vi har mange elever som kommer fra rundt om i hele landet. Vi kan anbefale dette hotellet.

 

Andre kurs:

3 dagers privatkurs kr 15.000,- Ta kontakt dersom du ønsker privatkurs.
Kurdato setter vi opp når det passer for deg.

Privat Langtidscoaching består av 85 timer fordelt på ca 2 mnd der vi tilpasser hva som passer deg. Kurset består av og praktisere mye ute på byen, vi hjelper deg og freshe opp stilen hvis du trenger det, mastermindcoaching med teori samt at du vil få fortløpende ukesmission. Pris på dette kurset er kr 44.000. Ta kontakt dersom du ønsker og høre mer om dette kurset.

Vi kan også skreddersy kurs for deg og kompisgjengen din både i Norge og utlandet. Ta kontakt: espen@dating-adventure.com