3- dagers sjekkekurs

kursoverview 4

 

 

 

 

 

 

 

Kommende kurs

31 OKT – 02 NOV OSLO
07 NOV – 09 NOV OSLO
21 NOV – 23 NOV OSLO

Dette lærer du

Teori: Gjennom hele kurset lærer du alt du trenger for å bli den attraktive personen jenter tiltrekkes av. Vi lærer deg samtaleteknikker som skaper stor spenning og seksuell tiltrekning, riktig måte å flørte og erte på, hvordan du aldri går tom for ting og si, karismatisk kroppsspråk, riktig øyekontakt og berøring, tegnene på at hun er interessert i deg, når kan du gå for det første kysset. Teorien er spesialtilpasset hver enkelt deltager slik at du sikrer deg å nå de målene du forventer.

Praktisk trening: Vi trener sammen på diverse utesteder og er i dialog med massevis av jenter i løpet av kurset. Vi trener på hvordan du skal ta kontakt på riktig måte, effektive åpninger og riktig timing slik at du naturlig kommer i kontakt med de jentene du ønsker. Du får også god trening i hvordan du bygger opp spenning i samtalen, noe som gjør deg ekstremt attraktiv. Instruktøren vil være tilgjengelig for deg hele tiden, observere, gi deg konkrete tilbakemeldinger og vise deg hvordan dette gjøres i praksis.

Du får også veiledning på: klesstil, nettdating og hvordan du får jenta til å ville møte og ta kontakt med deg igjen. Du lærer hvordan du bygger solid selvtillit, sterke relasjoner kjapt med andre mennesker og hvordan du bygger et stort sosialt nettverk. Du slipper å finne opp hjulet på nytt, nå kan du lære fra oss som allerede har knekt denne koden.

Å være attraktiv for jenter er en fantastisk følelse! Vi skaper forandringer som du kan ta med deg inn i hverdagen umiddelbart.

Oppfølging i etterkant av kurset: Vi har en oppfølgingsplan i etterkant av kurset der du får en e-bok om sjekking og tiltrekning på 34 sider. Du får også et oppfølgingshefte på 10 sider med referat fra hele kurset, samt personlige tilbakemeldinger for at du skal fortsette din utvikling i etterkant av kurset.

 

Espen Korsvik

Hovedinstruktør Espen Korsvik er norges fremste sjekkeinstruktør, og har lært opp hundrevis av elever i Norge og utlandet. Espen har over 13 års erfaring med sjekking, og har jobbet fulltid som dating- og sjekkeinstruktør siden 2009. Espens største lidenskap er å lære bort sine unike og enkle metoder som gir umiddelbare resultater. Han setter høye krav til seg selv som instruktør og gjør alt for at du skal nå de resultatene du ønsker! Å være attraktiv er en fantastisk følelse!
 


 

Se noen av tilbakemeldingene fra tidligere kursdeltagere

Fra å være passiv og sjenert til å være utadvendt og sjarmerende Les mer her

Espen, jeg vil bare takke deg for å ha snudd livet mitt på hodetLes mer her

Du er helt rå, du er ufattelig bra på det du gjør, og du er et stort forbildeLes mer her

Har aldri hatt one night stand før, nå hadde jeg det på fredag og lørdag Les mer her

Hvorfor valgte jeg Dating Adventure?Les mer her

Dette er min 100% ærlige bedømmelse av helgekurset til Dating Adventure Les mer her

Livet smiler, og det gjør Espen også. Les mer her

Kommende kurs

31 OKT – 02 NOV OSLO
07 NOV – 09 NOV OSLO
21 NOV – 23 NOV OSLO


 
Pris kr. 6500,- ( Høsttilbud nå kr 5500,- begrenset antall plasser )
Maks 4 deltagere pr. kurs

 

Meld deg på her

( PS: Vær nøye med at du skriver riktig e-postadresse )

Påmeldingsskjema

E-post *
Navn *
Telefonnummer *
Alder *
Kurs*
Melding
 

 

Ring oss gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat hvis du ønsker å høre mer om kurset
eller meld deg på via påmeldingsskjemaet ovenfor.

Telefon: 95 80 90 66
Mail: espen@dating-adventure.com

 

Når du har meldt deg på vil du få en faktura tilsendt på mail og informasjon om tid og oppmøtested.
Vi har mange elever som kommer fra rundt om i hele landet.