3- dagers sjekkekurs

icon-hand-o-right  Vi lærer deg systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv for jenter.

icon-hand-o-right Hvordan du kan ha det utrolig morsomt med jenter og ufarliggjører sjekkesituasjoner med enkle og kraftfulle metoder som skaper umiddelbare resultater.

icon-hand-o-right 10 timer teori og 10 timer praktisk trening på utesteder.

icon-hand-o-right Få veiledning fra de fremste instruktørene innen sjekking og sosial dynamikk i Norge.
 


 

Kommende helgekurs i sjekking

04 SEP – 06 SEP OSLO
11 SEP – 13 SEP BERGEN
18 SEP – 20 SEP OSLO
25 SEP – 27 SEP TRONDHEIM


 

Dette lærer du

Teori: Gjennom hele kurset lærer du alt du trenger for å bli den attraktive personen jenter tiltrekkes av. Vi lærer deg samtaleteknikker som skaper stor spenning og seksuell tiltrekning, riktig måte å flørte og erte på, hvordan du aldri går tom for ting og si, karismatisk kroppsspråk, riktig øyekontakt og berøring, tegnene på at hun er interessert i deg, når kan du gå for det første kysset. Teorien er spesialtilpasset hver enkelt deltager slik at du sikrer deg å nå de målene du forventer.

Praktisk trening: Vi trener sammen på diverse utesteder og er i dialog med massevis av jenter i løpet av kurset. Vi trener på hvordan du skal ta kontakt på riktig måte, effektive åpninger og riktig timing slik at du naturlig kommer i kontakt med de jentene du ønsker. Du får også god trening i hvordan du bygger opp spenning i samtalen, noe som gjør deg ekstremt attraktiv. Instruktøren vil være tilgjengelig for deg hele tiden, observere, gi deg konkrete tilbakemeldinger og vise deg hvordan dette gjøres i praksis.

Du får også veiledning på: klesstil, nettdating og hvordan du får jenta til å ville møte og ta kontakt med deg igjen. Du lærer hvordan du bygger solid selvtillit, sterke relasjoner kjapt med andre mennesker og hvordan du bygger et stort sosialt nettverk. Du slipper å finne opp hjulet på nytt, nå kan du lære fra oss som allerede har knekt denne koden.

Å være attraktiv for jenter er en fantastisk følelse! Vi skaper forandringer som du kan ta med deg inn i hverdagen umiddelbart.

Oppfølging i etterkant av kurset: Vi har en oppfølgingsplan i etterkant av kurset der du får en e-bok om sjekking og tiltrekning på 34 sider. Du får også et oppfølgingshefte på 10 sider med referat fra hele kurset, samt personlige tilbakemeldinger for at du skal fortsette din utvikling i etterkant av kurset.

Slik ser helgen ut: Vi starter Fredag kl 20.00 med teori frem til kl 23.00. Fra kl 23.00 til kl 03.00 praktiserer vi på diverse utesteder. Lørdag fortsetter vi med teori fra kl. 17.00 og holder på til kl. 22.00. Fra kl. 22.00 til kl 03.00 er det praksis. Søndag møtes vi på formiddagen og oppsummerer helgen og skreddersyr en plan for videre utvikling.

 

 

Espen Korsvik

Hovedinstruktør Espen Korsvik er norges fremste sjekkeinstruktør, og har lært opp over 1700 elever i Norge og utlandet. Espen har over 13 års erfaring med sjekking, og har jobbet fulltid som dating- og sjekkeinstruktør siden 2009. Espens største lidenskap er å lære bort sine unike og enkle metoder som gir umiddelbare resultater. Han setter høye krav til seg selv som instruktør og gjør alt for at du skal nå de resultatene du ønsker! Å være attraktiv er en fantastisk følelse!
 

 

 

Se noen av tilbakemeldingene fra tidligere kursdeltagere

Jeg er stolt deltager av Espen Korsvik sitt kurs! Dette var rett og slett helt vanvittig! Det er vanskelig å sette ord på dette kurset og hvor mye jeg har lært. Det har betydd utrolig mye for meg å være med da dette har resultert i utrolig mange nye og gode opplevelser med jenter jeg dater. Teorien var utrolig lett, interessant og helhetslig da det var mange opp vekkere for meg. Praktiseringen var GØY GØY GØY! Aldri trodd at jeg kunne påvirke jenter i så stor grad på så kort tid å skape tiltrekning. Jeg snakket med ca 20-30 jenter iløpet av helgen og verktøyene er noe jeg bruker i hverdagssituasjoner hele tiden også. Espen som coach er utrolig selvsikker, klar tydelig, leken og kreativ. Han gjorde så jeg og de andre deltagerne følte oss trygge hele tiden samt at han alltid hadde en enkel løsning på diverse utfordringer. Til alle dere som vurderer kurs med Espen og Dating Adventure kan jeg anbefale dette på det sterkeste. Dette er den råeste opplevelsen og beste investeringen jeg noen gang har gjort! Stor takk!

Steffen (28)

Tilbakemelding fra 3-dagers sjekkekurs med Espen: Jeg skjønner ennå ikke hva som har skjedd! Kurset med Espen er det beste som noen gang har hendt meg i livet. Uten tvil, og jeg kan ikke beskrive min takknemlighet. Livet mitt har endret seg radikalt, fra å være døllt og kjedelig, til å fylles med magiske opplevelser hver bidige dag, der damene står i fokus! Allerede andre dagen på kurset fikk jeg maksimal uttelling med One-night-stand og greier. Sykt! Dette er uten noen tvil den beste investeringen jeg har gjort. Mye bedre enn da jeg kjøpte leilighet! Helt rått! Espen har med enkle grep og teknikker tilført meg uvurderlig kunnskap som jeg nå skal jobbe videre med og kose meg med fremover. Tusen takk!

Øystein (32)

Fra å være passiv og sjenert til å være utadvendt og sjarmerende Les mer her

Espen, jeg vil bare takke deg for å ha snudd livet mitt på hodetLes mer her

Du er helt rå, du er ufattelig bra på det du gjør, og du er et stort forbildeLes mer her

Har aldri hatt one night stand før, nå hadde jeg det på fredag og lørdag Les mer her

Hvorfor valgte jeg Dating Adventure?Les mer her

Dette er min 100% ærlige bedømmelse av helgekurset til Dating Adventure Les mer her

Livet smiler, og det gjør Espen også. Les mer her


 

Kommende helgekurs i sjekking

04 SEP – 06 SEP OSLO
11 SEP – 13 SEP BERGEN
18 SEP – 20 SEP OSLO
25 SEP – 27 SEP TRONDHEIM


 

Pris- Oslo kr. 6500,-
Pris- Bergen kr. 8000,-
Pris- Trondheim kr. 8000,-

Ring oss gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat hvis du ønsker å høre mer om kurset
eller meld deg på via påmeldingsskjemaet her under.

Telefon: 95 80 90 66
Mail: espen@dating-adventure.com

 

Meld deg på her

( PS: Vær nøye med at du skriver riktig e-postadresse )

Påmeldingsskjema

E-post *
Navn *
Telefonnummer *
Alder *
Kurs*
Melding
 

 

Når du har meldt deg på vil du få en faktura tilsendt på mail og informasjon om tid og oppmøtested.
Vi har mange elever som kommer fra rundt om i hele landet.