Det er tiltrekkende for jenter når de ikke vet om de kan få deg, og at de dermed er den som ”jager”. Skill deg ut ved å snu om på rollene. La jentene få ditt telefonnummer, og ikke ta deres. Da kan de velge om og når de vil ta kontakt. Når du tør å risikere å ”miste” jenta, viser du at du har høy verdi, og dette er selve grunnpilaren i tiltrekning.  Men hvordan gjør du det i praksis?

Jeg skal forklare nærmere.  Hvis jeg prater med en jente, og samtalen holder på å bli litt kjedelig, eller kanskje aller helst når den er på topp, sier jeg: Det var hyggelig å hilse på deg, men jeg må komme meg videre og prate med flere..  (her spør de ofte etter mitt tlf.nr.).

Eller hvis jeg skal til et annet utested: ”Det var hyggelig å prate med deg, men jeg skal videre til et annet utested. Bare send en melding hvis du har lyst til å komme…”

Mens andre ganger sier jeg: ”Hey, jeg må gå bort til kompisene mine, mulig vi skal ha noe afterparty eller noe. Ring hvis du har lyst til å bli med. ” (her spør de ofte etter tlf.nr.)

Det som er svært viktig er å ikke gi tlf.nummeret fordi du skal ha noe fra henne, men fordi du kan tilby jenta noe..

Vårt nettbaserte sjekkekurs lærer deg alt om hvordan du tiltrekker deg jenter.

nettbasert sjekkekurs med dating adventure
 

 

Les mer om Blind date og sjekking

 

Det hender at jenter sier: ”Men jeg tar ikke tlf nummer fra andre gutter.”  Svar.” Jeg skjønner, men hør her, du har sikkert flere gutter som kontakter deg uten at du vil, eller får noe igjen for det. Jeg gir deg mitt nummer, så kan du kontakte meg hvis DU vil på dine primisser.”

Jeg gidder ikke å ha lange telefonsamtaler med jentene før jeg skal møte dem, og heller ikke å chatte med dem på facebook eller lignende. Det er her mange kompliserer og gjør det for vanskelig. Keep it short. Derfor, korte meldinger, og la dama få avtale å møte deg. Desto mer du blir kjent med dama, og dama med deg, jo mindre spenning ligger det i og faktisk møtes.

Tren på å være hyggelig og selvstendig. Jo mer selvstedig, morsom og hyggelig du er, desto mer vil hun ha deg!

Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure