”Hei og takk for sist! Espen er en mann jeg virkelig kan gå god for. Redskapene han deler er gull verdt hvis man implementerer dem i livet sitt. Jeg følte at Espen la godt merke til meg som medmenneske. Han er utrolig flink til å fange opp signaler på hvor skoen kanskje trykker. Han har fremragende innsikt i sosial dynamikk. Det jeg synes skiller Espen ut fra andre coacher jeg har hatt og vurdert, er at han utstråler en fantastisk lekenhet og trygghet. Det bar ikke preg av konstruerte setninger og råd, selv om det han sa var veldig naturlig og rimelig safe. Jeg føler at man kan oppsummere Espens tilnærming til livet slik: The big deal is no big deal (i retning av det som virkelig er viktig er å ikke ta ting så veldig høytidelig. Kanskje med et unntak av viktigheten av å nå mål man har satt seg, selv om veien dit kan virke kronglete og demotiverende). Jeg anbefaler Espen som coach til alle som ønsker å oppleve mer av hva livet kan by på i praksis. Han passer kanskje ekstra godt til de som kan være litt skeptiske til coaching, siden han virker til å ha en veldig jordnær og realistisk tilnærming til livet. Livet smiler, og det gjør Espen også. :-)

Geir (29)