Kommende kurs

09 MAI - 11 MAIOSLOHELGEKURSLES MER
13 JUN - 15 JUNOSLOHELGEKURSLES MER
20 JUN - 22 JUNOSLOHELGEKURSLES MER

Om oss

Dating Adventure er et selskap som tilbyr kursing og undervisning i kunsten å tiltrekke seg det motsatte kjønn.  Vi er de mest erfarne instruktørene på markedet og lærer deg den enkleste og mest effektive måten du naturlig kan skape tiltrekning.

Det er en typisk oppfatning at man enten har “draget” eller ikke, men vi vet hvordan det kan læres og mestres. Slik samfunnet er i dag er det veldig mange som faller igjennom i det sosiale spillet, og det er kun et fåtall mennesker som virkelig har en magnetisk tiltrekningskraft. Et av våre mest grunnleggende behov som mennesker er nærhet og kjærlighet. Vi vet godt hvordan det er å føle seg utilstrekkelig på sjekkearenaen, og hvor utrolig viktig det er for selvbildet og din generelle lykkefølelse å ha dette på plass. Vi vet at alle har et potensiale til å bli en tiltrekkende og sjarmerende person, og vi i Dating Adventure brenner for å lære og hjelpe folk til å bli den personen. Vi har spesialisert oss på kunsten å tiltrekke seg det motsatte kjønn. Etter mange års erfaring, prøving og feiling knakk vi “koden”. Vi lærer bort teorien og viser i praksis bårde hvordan og hvorfor dette fungerer. Vår visjon er å være Norges ledenede aktør på kurs og kompetanse innen dating og tiltrekning.


Espen Korsvik

Fakta:

Alder: 30

Bosted: Oslo

Yrke: Daglig leder i Dating Adventure / Instruktør

Kontakt: espen@dating-adventure.com / Tlf: 95809066

Espen Korsvik er kjent som en av Norges fremste coacher innen sosialdynamikk, dating og livsstil. Han har trent hundrevis av menn i kunsten å utforme en livsstil som naturlig tiltrekker kvinner og mennesker generelt. Han har lang praktisk og teoretisk erfaring, og har på denne måten funnet den mest effektive metoden for å oppnå mål, både sosialt og personlig.

Espen driver livsstilsfirmaet Dating Adventure og eventbyrået Uteopplevelser.  I Uteopplevelser har han har jobbet i flere år som ski- og snowboardinstruktør, trener, fjellguide, aktivitetsleder, arrangert diverse firmafester og barnecamper. Espen har over 10 års erfaring med selvutvikling og coaching. Hans enkle metode og genuine interesse for å skape forandringer har vist seg å  være oppskriften på suksess.