Vi alle har sett disse bildene på veggen der det står for eksempel: Dagen i dag er en perfekt dag, Du er verdifull, Smil til alle og alle vil smile til deg osv. Ja, dette funker litt in the moment. Men nå skal jeg fortelle deg hvordan du skal få det til med enorm effekt! 

* Ha et detaljert mål, og vær åpen for at det finnes mange måter og komme seg dit på.

* Du må kunne se for deg at det er mulig.

* Det er svært viktig å bruke positive JA ord/setninger.

* De må formuleres på en slik på at det positive utfallet føles virkelig.

Eksempler:

Riktig: Jeg blir kontaktet av mange jenter når jeg er ute på byen, fordi jeg har en sexy utstråling.

Galt: Jeg vil at jenter skal kontakte meg på utesteder.

Riktig: Jeg er en person med utrolig høy selvtillit og har en enorm livskvalitet. Resultatet av dette er at alle elsker å være rundt meg fordi jeg skaper utrolig hyggelige omgivelser og bryr meg om andre mennesker.

Galt: Jeg ønsker å bli mer positiv enn jeg er nå, fordi jeg ikke får så mange venner som jeg vil ha.

Riktig: Hver gang jeg er på et utested utstråler jeg en utrolig selvsikkerhet som gjør at jenter blir svært tiltrukket av meg. De kommer bort til meg fordi jeg er en spennende gutt som flørter mye.

Galt: Jeg får ikke så mange damer som jeg vil ha, og vil gjerne ha mer draget på jenter.

Det er viktig å ikke jobbe med for mange afformations/bekreftelser om gangen. Jeg anbefaler å skrive ned 5 stk og jobbe med dem i noen uker. Les gjennom bekreftelsene 10 minutter med en gang du våkner om morgenen, og 10 minutter rett før du lukker øynene dine om kvelden før du sovner. Det er bevist at det er veldig effektfullt å gjøre det på denne måten. Er noe uklart, er det bare og ta kontakt.

 

Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure