Sjekking kan læres, sjekkekurs med Dating Adventure.

Se for deg dette; Du er på et populært utested og det er fullt av sprudlende mennesker som alle koser seg ute. Du skåler med tilfeldige forbipasserende på utestedet, hører favorittlåta din blir spilt gjennom kvelden og har mange damer rundt i lokalet som bare venter på at du skal komme å si hei. Fordi du er den sosiale fyren du er, tar du selvfølgelig initiativet der du blir møtt med flørtende og nysgjerrig blikk. Du bare vet at det er din kveld! Gjennom hele kvelden har du knyttet flere nye flørter og kontakter som gir deg mange valgmuligheter både samme kveld og i ettertid. Dette er bare et kort utdrag fra hvordan en tilfeldig kveld på byen kan bli for deg etter et kurs hos oss, beskrevet av en av våre tidligere kursdeltagere.

 

Dette lærer du på vårt 3-dagers sjekkekurs

Hvordan du skaper tiltrekning

Vi lærer deg kvinnepsykologien og hvordan jenter tenker. Vi lærer deg hvordan du gjør deg attraktiv for en hvilken som helst dame. Hvordan få tro på deg selv, gå for kysset, introdusere sex på en naturlig måte og hvordan få interaksjonen til hele tiden å gå et skritt videre.

Kom i kontakt med jenter

Skap god kontakt med jenter på en helt naturlig måte, ved å bruke dine interesser og egenskaper for alt det er verdt. Man kan sjekke opp damer ved å snakke om hva som helst. Hvordan mestre sjalusi, forhold med flere jenter, monogamt forhold og one night stand.

Ekte og spennende kommunikasjon

Hvordan du forandrer pinlig stillhet fra å være din verste fiende til din beste venn. Lær deg teknikkene for å snu rollene og bruke hennes eget sosiale spill til din fordel ( 80/20 teknikken) , så hun føler det er hun som sjekker deg. Dette er noe jenta liker, men hun sier det ikke. Lær hvordan du gir ditt telefonnummer slik at jenta tar kontakt med deg istedet for at du jager henne. Lær deg også hvordan du bruker kroppspråk, berøring, stemmen og øynene dine på en svært attraktiv måte.

Skille deg ut fra andre menn

Du lærer hvordan du flørter og utfordre jenta slik at du skiller deg ut fra alle andre menn. Hvordan du blir kreativ uten å gå tom for ting å si… Hvordan håndtere andre menn som konkurrerer med deg om jentene. Med denne forståelsen kan du enkelt bli midtpunktet i en hvilken som helst situasjon. Ikke minst bestå når jenta tester deg.

Styrke din selvtillit

Kunnskap og teknikker skaper store resultater. vi trener sammen for å få ut det beste i deg. Kurset er lagt opp slik at selv om du aldri har nærmet deg en jente før, vil du føle deg helt komfortabel og bekvem.

Slik ser helgen ut (20 timers helgekurs)

Vi tilpasser undervisningen til ditt nivå, enten du er erfaren eller helt fersk. Det er svært viktig for oss at du er i vårt fokus og oppnår de resultatene du ønsker. Vanlige tilbakemeldinger vi har fått fra tidligere elever er at dette var mye enklere enn det de trodde og de fikk flere reslutater enn de forventet. Etter kurset vil du være godt kjent med dine svake og sterke sider og vite akkurat hva som skal til for din videre utvikling. Vi har utrolig mange gode resultater blant elevene våre, og med all vår erfaring og kunnskap kan vi med sikkerhet si at vi VET hva som kommer til å fungere for akkurat deg.

Å mestre gir en fantastisk følelse.

Når du har en instruktør sammen med deg vil han kunne se uvaner og blindspots som du kanskje ikke er klar over selv. Han vil lære deg hvor enkelt det egentlig er og tiltrekke seg damer, gi deg tilbakemeldinger på hva du gjør riktig/galt gjennom hele kurset, vise deg i praksis hvordan dette gjøres og ikke minst skreddersy en plan for videre fremgang og utvikling. Vi skaper forandringer som du kan ta med deg inn i hverdagen umiddelbart.

 

Slik ser helgen ut:

Fredag 20.00 – 23.00

 • Coaching session, fokusområder
 • Jentepsykologi og kommunikasjonstrening
 • Innergame og selvtillitsbygging
 • Kroppspråk
 • Kontakt og tilnærming
 • Eskalering

23.00 – 03.00

 • Felttrening på utesteder

 

Lørdag 17.00 – 22.00

 • Debriefing fra dagen før
 • Coaching session, fokusområder
 • Praktisk kommunikasjonstrening, 80/20 metoden
 • Tiltrekning og tillitsbygging
 • Kvalifisering
 • Sette opp date: SMS, telefon, Facebook, datingsider

22.00 – 03.00

 • Felttrening på utesteder

 

Søndag 14.00 – 17.00

 • Debriefing fra dagen før
 • Coaching session, fokusområder
 • Forhold
 • Image og selvbilde
 • Grundig målsetting videre med oppfølging.

 

 

Praktisk Informasjon

Det er en maksgrense på 3 deltagere per kurs slik at kvaliteten blir maksimal per elev.
Prisen for vårt 3-dagers sjekkekurs er 6500,-

Se forsiden eller nederst på denne siden for informasjon om neste kurs.

Telefon: 95 80 90 66
Mail: espen@dating-adventure.com

 

Meld deg på her

( PS: Vær nøye med at du skriver riktig e-postadresse )

Påmeldingsskjema

E-post *
Navn *
Telefonnummer *
Alder *
Kursdato *
Melding