Sjekkekurs

Har du noen gang følt deg utilstrekkelig på sjekkearenaen? Bli med på vårt innholdsrike 3-dagers helgekurs. Gjennom 10 timer teori og 10 timer praksis lærer du våre unike og enkle metoder som skaper stor tiltrekning hos jenter. Du lærer hvordan du blir en flørt istede for bare en venn og ikke minst hvordan du skaper en livsstil der du naturlig tiltrekker deg de jente du ønsker å ha i livet ditt. Med over 10 års erfaring har vi satt de beste og enkleste metodene i system til et komplett helgekurs, der du lærer alt du trenger for å skape store resultater. Du blir kurset av landets beste instruktører som også viser deg i praksis hvordan dette skal gjøres.

Når vi er ute på byen, skal vi ha det gøy. Når vi har det gøy legger vi til rette for stor utvikling. Hos oss kan du forvente 100% diskresjon og vi blir sett på som en kompisgjeng når vi er ute på byen. Vi har undervist hundrevis av gutter i hvordan de mestrer sjekkekunsten og utviklingen vi ser hos våre elever er vi veldig stolte av. Vi spesialtilpasser undervisningen for ditt nivå, slik at du får maksimalt ut av kurset. Dette er ikke bare et sjekkekurs. Du vil lære hvordan du bygger selvtillit, stort sosialt nettverk og skaper ekte relasjoner. Dette er noe du kommer til å få nytte av resten av livet.

 

På sjekkekurs lærer du:

- De sosiale kodene som skaper sterk tiltrekning.
- Samtaleteknikker som bygger opp spenning.
- Å komme i kontakt med jenter på en enkel og naturlig måte.
- Å bli den sosiale og utadvendte personen du alltid har ønsket å være.
- Å unngå å havne i vennesonen.
- Hvordan du bygger opp seksuell spenning med riktig øyenkontakt, kroppspråk og berøring.
- Hvordan du bruker facebook, sms og chat i en sjekkesituasjon.


Mastermindprogrammet

En viktig del av kurset er oppfølgingen i etterkant. Derfor har vi laget et 10 siders hefte som alle kursdeltagere får på siste kursdag. Heftet inneholder oppsummering av kurset, fokusområder, tips & triks og en personlig utviklingsplan hvor du kan fylle inn detaljer selv.

 

 

36 sider bok om sjekking

Ved avsluttningen av kurset får du også en 36 siders e-bok om sjekking gratis. Boken er skrevet av coacher i Dating Adventure og tar for seg de viktigste prinsippene innen sjekking og tiltrekning. Les mer her

 

 

 

Del erfaringer og møt andre kursdeltagere

Etter kurset vil du få tilgang til en lukket gruppe på Facebook der tidligere kursdeltagere kan diskutere, stille spørsmål og dele erfaringer. Gruppen er for mange en stor resurs da du kommer inn i et svært oppegående miljø av både tidligere elever og coacher. Hvis man ønsker kan man også utveksle kontaktinformasjon, slik at man kan dra ut sammen med tidligere kursdeltagere for å praktisere.

 

 

Praktisk Informasjon

Prisen for vårt 3-dagers helgekurs er kr 6500,-

Når og hvor er neste kurs: Se nederst på hjemmesiden, eller forsiden.

Ring oss gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat hvis du ønsker å høre mer om kurset
eller meld deg på via påmeldingsskjemaet nedenfor.


Telefon: 95 80 90 66
Mail: espen@dating-adventure.com

 

Ta avgjørelsen som vil forandre livet ditt nå! Meld deg på her:

Påmeldingsskjema

E-post *
Navn *
Telefonnummer *
Alder *
Kurs*
Melding
 

 
 

Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure