Sjekking et spill? Føler du at du må si de “rette” tingene når du flørter eller snakker med jenter? Er det lett å smøre på litt? Føler du at du må spille en annen enn du egentlig er? Vel, du er nok ikke alene om dette.

Vi har lett for å sette oss inn i en rolle, eller spille et spill med andre for å få de til å like oss. Tenk for eksempel på et jobbintervju. Dette er på mange måter det samme som sjekking. Hvor ærlig er du, og hvor mye spiller du et skuespill? I et jobbintervju handler det som regel om en ting; fremstille seg selv på en best mulig måte for å få jobben. Som du sikker skjønner er det mange likheter mellom jobberintervju og sjekking. Presentasjonen av deg selv i et jobbintervju er derfor like viktig som når du holder på med sjekking. Det er selvfølgelig en fordel om man har en bred og lang utdanning, men hva om alle som intervjues har mye av den samme bakrunnen. Hvorfor skal de velge deg?  Sjekking

Sjekking på Jobbintervju

Du er jo avhengig av å ha en jobb av flere grunner, men i prinsippet er det for å tjene penger til livets opphold. På intervjuet  er det nettopp dette som står på spill. Hvis jeg får denne jobben, overlever jeg. Så når du får spørsmålet: Hva er dine dårlig egenskaper? –  Hva svarer du? At du liker å sove lenge på morgenen. At du til tider er litt lat og helst utsetter ting til siste liten? Dette kan jo være sannheten, men selger du deg selv bra hvis du sier det?

 
Vårt nettbaserte sjekkekurs lærer deg alt om hvordan du tiltrekker deg jenter.

nettbasert sjekkekurs med dating adventure
 

 

Sjekking et sosialt spill

Sjekking og jobbintervju er et sosialt spill. Det er lite sannsynlig at du får jobben om du ikke håndhilser på sjefen. Det er vanskelig å sjekke opp en jente hvis du kler deg svært dårlig. Det er et sosialt spill å ta hensyn til, normer og regler vi ikke kommer utenom. Det er en kunst å gjøre det bra på jobbintervju på lik linje som det er med sjekkeing/flørting.

Er sjekking et spill? Ja, helt klart. Det er et sosialt spill. Men hvis du forstår reglene, så slipper du å jukse og lyve. Når jenter sier at de vil ha en ærlig mann, betyr ikke det at du trenger å snakke rett fra leveren, men at du ærlig spiller med de beste kortene dine i det sosiale spillet.-

Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure