Kommende kurs

19 SEP - 21 SEPOSLOHELGEKURSLES MER
03 OKT - 05 OKTOSLOHELGEKURSLES MER
10 OKT - 12 OKTOSLOHELGEKURSLES MER
31 OKT - 02 NOVOSLOHELGEKURSLES MER

Suksessliste

Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

Spørsmål fra leser:

Hei, jeg har en ganske grei selvtillit, men til tider en ganske ustabil selvfølelse. Noen dager er nesten perfekte, jeg snakker med alle, er glad, får brukbar respons og lignende. Noen dager er derimot veldig dårlige. Jeg er negativ, kommer muligens med spydige kommentarer, klarer ikke helt å være morsom eller «bestå» noen av testene fra jenter. Noen ganger er jeg helt inne min egen verden, og uttrykker et svært usikkert kroppsspråk, blant annet biting av negler og ser på klokken som en unnskyldning for å gjøre noe. Noen ganger vet jeg absolutt ikke hva jeg skal si, og det ender bare med at jeg gjentar meg selv. Det er jo faktisk litt destruktivt å se kompiser lykkes bedre sosialt enn meg. Hvordan kan jeg stabilisere selvfølelsen, og starte samtaler med jenter? Takker for all mulig hjelp!

 

Les hvordan Oppnå dine drømmer

 

Gjør følgende:

Skriv en suksessliste over alle dine gode egenskaper (gjerne 30 punkter eller mer) for å bli klar over hvordan du er når du har det bra.

Hver gang du merker at du begynner å rote litt og føler deg usikker, så tenker du på den listen du har skrevet ned. Observer følelsene dine uten å la deg styre av de. Fake it till you make it! Husk du er ikke dine følelser.
Vær tålmodig,  dette er en prosess som du må trene på.

Håper det hjelper, fortell oss gjerne hvordan det går.

Skrevet av: Espen Korsvik

Ønsker du å få bedre draget på damene?

 

Har du et spørsmål innen dating og livsstil du ønsker vi skal svare på?

  • Navn
  • Epost
  • Melding
  •