Selvtillit og god utstråling er sexy

Vi alle har sett disse bildene på veggen der det står for eksempel: Dagen i dag er en perfekt dag, Du er verdifull, Smil til alle og alle vil smile til deg osv. Ja, dette funker litt in the moment. Men nå skal jeg fortelle deg hvordan du skal få det til med enorm effekt! 

* Ha et detaljert mål, og vær åpen for at det finnes mange måter og komme seg dit på.

* Du må kunne se for deg at det er mulig.

* Det er svært viktig å bruke positive JA ord/setninger.

* De må formuleres på en slik på at det positive utfallet føles virkelig.

Eksempler:

Riktig: Jeg blir kontaktet av mange jenter når jeg er ute på byen, fordi jeg har en sexy utstråling.

Galt: Jeg vil at jenter skal kontakte meg på utesteder.

Riktig: Jeg er en person med utrolig høy selvtillit og har en enorm livskvalitet. Resultatet av dette er at alle elsker å være rundt meg fordi jeg skaper utrolig hyggelige omgivelser og bryr meg om andre mennesker.

Galt: Jeg ønsker å bli mer positiv enn jeg er nå, fordi jeg ikke får så mange venner som jeg vil ha.

Riktig: Hver gang jeg er på et utested utstråler jeg en utrolig selvsikkerhet som gjør at jenter blir svært tiltrukket av meg. De kommer bort til meg fordi jeg er en spennende gutt som flørter mye.

Galt: Jeg får ikke så mange damer som jeg vil ha, og vil gjerne ha mer draget på jenter.

Det er viktig å ikke jobbe med for mange afformations/bekreftelser om gangen. Jeg anbefaler å skrive ned 5 stk og jobbe med dem i noen uker. Les gjennom bekreftelsene 10 minutter med en gang du våkner om morgenen, og 10 minutter rett før du lukker øynene dine om kvelden før du sovner. Det er bevist at det er veldig effektfullt å gjøre det på denne måten. Er noe uklart, er det bare og ta kontakt.

Av Espen Korsvik

 

Vi lærer deg sjekkeferdighetene som fungerer på jenter!

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers live sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt. Kurset består av 10 timer teori og 10 timer praksis.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Kurset har hjulpet flere tusen menn i å mestre sjekkekunsten. 31 opplæringsvideoer lærer deg systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv for jenter.

blog_slider_01

Nettbasert selvtillitskurs

Kurset består av 10 opplæringsvideoer med 10 tilhørende mentale og praktiske oppgaver som hjelper deg å få den selvtilliten du alltid har ønsket å ha i sosiale omgivelser.