3- timers videoseminar (tilbud)

3- timers videoseminar i sjekking

Gjennom vårt 3- timers videoseminar i sjekking lærer du steg for steg alle teknikkene og ferdighetene som gjør deg attraktiv for jenter.

Instruktør Espen Korsvik har over 15 års erfaring som sikrer deg opplæring med høy kvalitet.

I tillegg til at du har tilgang på alle videoene 24 timer i døgnet, så kan du laste ned hele seminaret på MP3 filer å lagre de på telefonen, datamaskinen eller mp3 spilleren din.

Kurset fungerer på alle dine enheter som PC/Mac, nettbrett, iPhone og android.

Instruktør Espen Korsvik er kjent fra:

Dette lærer du på kurset:

Hvordan du blir den selvsikre mannen

Hvordan du enkelt tar initiativ og starter samtaler med jenter

Naturlig berøring

Flørtende øyekontakt

Ulogisk, flørtende og ertende samtaler

Hvordan du aldri går tom for ting og si

Hvordan skape tiltrekning i samtalen

Hvordan du får jenta til å sjekke opp deg

Hvordan du blir den selvstendige mannen som jenter tiltrekkes av

Flørting over sms/nettdating

Du kan kjøpe kurset gjennom vipps ved å vippse 990 til 95809066, eller betale med paypal her under:

Praktisk info

Når bestillingen er gjennomført vil du få en mail med passord til kurssidene.

Du får umiddelbar tilgang.

Du vil få fri tilgang til kurset for alltid.

Tilbakemeldinger

Hei Espen, Jeg vil bare takke deg for å ha snudd livet mitt på hodet. For ett år siden var jeg en person som ikke hadde peiling på hvordan jeg skulle gå bort, starte en samtale og føre det videre med ei jente. Med dette kurset har jeg hatt så mye suksess med jenter her i Norge at jeg tok det med meg til andre land. Det ble ca. seks måneder med intens sjekking på dagtid og kveldstid. Jeg hadde så høy selvtillit med jenter at det holdt ikke med ei jente. Jeg hadde null trekanter før sommeren 2014, etter det hadde jeg 5 trekanter. Men alt som har en start har også en slutt, jeg ville slå meg til ro. Jeg hadde likt ei jente som var en bekjent av meg ganske lenge, men jeg hadde ikke turt å snakke med henne før. Høsten 2014 var jeg endelig klar for å roe meg ned og klar til å snakke med henne med mye høyere selvtillit og erfaring enn jeg hadde hatt tidligere. Dette har ført til at jeg fridde til henne for ikke lenge siden. Jeg føler jeg har funnet den vennen, jenta som jeg har lett etter hele livet mitt. Og det er her jeg ikke kan takke deg nok Espen. Du har virkelig endret den delen i livet mitt, jeg håper at alle andre som tar dette kurset med deg ser de mulighetene som er i kurset og får like mye ut av det som det jeg har gjort. Og det tror jeg er hele poenget med det du gjør. Igjen takk Espen!

Anders (34)