Ærlighet tiltrekker deg jenter

Ærlighet tiltrekker deg jenter

Ja, det er faktisk attraktivt å være ærlig

Jeg fikk et spørsmål fra en som er redd for å gå bort til  jenter fordi han ikke vet hva han skal si. De gangene han går bort, ramler det somregel ut en eller annen innebygd rutine som kommer ut på en rar måte, som gjør at både han og jenta synes det blir kleint. Tips?

Ja! Som jeg har nevnt tidligere, så har dette med fokusen din å gjøre. Går du bort til jenta fordi du skal ha noe av henne, eller for å være sosial og ha det hyggelig? Hvis du likevel står fast, så anbefaler jeg deg å bare være helt 100% ærlig på hva du føler.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

For eksempel;

– ”Hvordan foretrekker du at gutter starter en samtale med deg?”

– ”Hei, jeg trener på å være sosial, har du stort nettverk?”

-”Hvis jeg skulle startet en samtale med deg, hva hadde du foretrukket å snakke om?” – jenta svarer – og du kan si ”da velger jeg det temaet 😉

– Hei!

– Hvem er du?
 

Okei, for mange av dere så høres kanskje dette litt for enkelt ut! Kan man si noe sånt?? Man driter seg totalt ut, fordi man viser så mye svakhet…

Dette er fullstendig feil! Det blir faktisk oppfattet som utrolig bra å være så ærlig som dette. Men igjen, hvis du bruker noen av eksemplene mine som innøvde rutiner, så vil det ikke funke like bra. Tren på å si akkurat hva du føler, og samtidig ikke skulle ha noe av jenta. Det spiller ingen rolle hva man sier, men hvordan du sier det!

Hvis du forteller det du forbedrer deg på, så elsker jenter å hjelpe til! De blir ofte tiltrukket av å få lov til å styre som de vil. Så la de styre, men sett grensen der du føler at grensen går for deg!
Er du redd for å miste power, og prøver å unngå det, DA mister du power.

Les også 15 gode råd
Et annet tips er å lytte til hva jenter sier, for de vil fortelle deg hva de liker og hvorfor. De vil ofte fortelle deg svaret, direkte eller indirekte.Flytte fokusen til alle som er rundt deg!  Sørg for de skal ha det hyggelig, dette vil medføre at du glemmer dine egene sperrer og du gir da automatisk mere verdi.
Etter hvert vil du bli flinkere og flinkere til å snakke med jenter på en ærlig måte. Det er her den dype kontakten ligger, som er utrolig tiltrekkende.
 

Av Espen Korsvik

 

4 Responses

 1. Lars says:

  BRA innlegg!

 2. superstar says:

  bra inlegg!!:D det er sant det du sier, å sjekke damer er faktisk ganske enkelt!! be your self og gi value! dritt bra skrevet!:D
  ikke gjør ting så avansert men gjør det du føler:)

 3. wtf says:

  Det å være ærlig fungerer faktisk veldig bra, en kamerat åpnet et 2 sett på en cafe en dag og sa: for å være ærlig er jeg ikke flink til å snakke med jenter kan dere hjelpe meg igang og 3 min senere gikk han med nummeret til hun ene.

 4. EspenK says:

  Nice!

Leave a Reply