Aktivitet gjør deg attraktiv

Aktivitet gjør deg attraktiv

Aktiv og attraktiv livsstil

Det snakkes mye i disse dagene om hvor viktig og bra det er å være i fysisk aktivitet. Du vet sikkert mye fra før av om helsegevinstene som trening og mosjon gir, og jeg skal ikke gjenta det her igjen. Kort oppsummert: fysisk aktivitet gir deg bedre helse. La oss helst se på hvorfor det kan være bra å være aktiv akkurat for deg som er singel og ser etter en kjæreste.

Du har et ønske om å få deg en dame med høy sosial status, og det er noe du definerer selv, men det er mange jenter som faller i denne kategorien som er opptatt av helse og sunnhet. En mann som trener virker attraktiv for ei jente både i forhold til utseende og i forhold til at han tar vare på seg selv, er opptatt av å være sunn, noe som også passer sammen med hennes interesser. Derfor det å være aktiv skal gjøre deg attraktiv for damer på flere måter.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Det er mange aktiviteter du kan velge mellom. Det er viktig å finne det du trives med og syns det er kjekt å holde på med, for eksempel jogge, klatre, svømme, padle, gå fjellturer, drive med squash, ekstrem sport osv. Man får mange gode opplevelser med på kjøpet i tillegg til den selve treningen, så får du også treffe nye mennesker, og der er det alltid en mulighet til å treffe en spennende dame som ser etter en aktiv partner. I sånne settinger er det enkelt å starte en samtale om aktiviteten dere holder på med, og du kan fort komme videre til å foreslå for henne å finne på neste aktivitet sammen. By på deg selv, vær åpen og morsom, og den flotte damen skal ut og klatre akkurat med deg neste gang.

Lav selvtillit er noe mange sliter med, og trening og mosjon skal hjelpe her også. Du får bedre selvtillit ved å oppnå nye resultater, gjennomføre det du har bestemt deg for, klare nye utfordringer. Da føler deg tøffere og kjenner at du mestrer det du har bestemt deg for, også i forhold til å få deg en kjæreste. Så fort du har fått troen på deg selv og at du skal klare det, får du mye mer energi og selvsikkerhet for å starte jakten.

Stress kan negativt påvirke din hverdag, relasjoner med andre og ødelegge din indre balansen. Fysisk aktivitet hjelper deg mot stress og har en bra effekt på humøret. Det kan være av og til vanskelig å forlate huset for å jogge ute eller trene styrke på treningsstudio, men du skal garantert føle deg mye bedre etterpå og ikke angre på at du har gjennomført økten. Det er også slik at aktivitet gir deg mer energi. Selv om du kan føle deg veldig trøtt etter en lang arbeidsdag, får du energipåfyll også etter en trening når du kanskje tror at den skal ta den siste dråpen du har.

Som du ser er det mange gode argumenter for å ha en aktiv livsstil, det er bare å sette i gang.

Ønsker du å lære mer om sjekking å tiltrekning har vi i Dating Adventure nettbaserte sjekkekurs, nettbasert selvtilltkurs og 3 dagers helgekurs. Du finner kursoversikten rundt på denne siden.