Attraktive egenskaper

Attraktive egenskaper

Hva gjør deg egentlig attraktiv for jenter

Grunnen til at mange gutter ikke er attraktive for jenter er fordi de gir vekk all autoriteten. Gutten prøver å være veldig fleksibel og gjøre alt for å bli godt likt, han er med på alt hun ønsker og legger til rette for at hun får viljen sin i alle situasjoner og på hennes premisser. Hva skjer da? Jo, det motsatte. Han blir sett på som en svak person som er lite spennende. Dette er noe jenter finner veldig uattraktivt.

Fra naturens side så er jenter feminine og gutter maskuline. Disse naturlovene er nettopp det som skaper tiltrekning mellom kjønnene. Problemene oppstår imidlertid når gutten gir for mye etter og gir jenta all makten. Da kan hun kontrollere gutten og hun sitter på avgjørelsen om det bare er vennskapelig eller noe mer.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Ofte ender det da bare opp med vennskap, selv om gutten ønsker noe mer.

Ikke misforstå meg, det handler ikke om at menn og kvinner ikke skal ha like rettigheter i samfunnet, men rett og slett om at mannen må manne seg opp og bli sterkere.

Jenter blir tiltrukket av en mann med sterk personlighet, som gjør det han selv ønsker. Så ikke fall på knærne og bli så svak for jenta at du gir henne overtaket på deg. Vær sterk, vær mann, og gjør det du ønsker – så kan du heller la det være opp til jenta om hun vil være med på det eller ikke.

Av Espen Korsvik

Legg igjen en kommentar