De mest attraktive jentene

De mest attraktive jentene

Hvordan du får de attraktive jentene

Her under får du et eksempel på hvordan du skiller deg ut og får de mest attraktive jentene. Du må behandle de attraktive jentene på samme måte som de mindre attraktive. Det vil si at du ikke må gi de pene damene skyhøy status bare pga. sitt utseende. Grunnen er at de er så vant med å få oppmerksomhet, så hvis du gir masse til henne bare fordi hun ser bra ut stiller du deg i en lang rekke av andre konkurrerende gutter. Du skiller deg altså ikke ut.

Jeg hører mange men si at de blir likt av jenter som de egentlig ikke er så interessert i, det er ofte fordi du slapper av, og ikke prøver så hardt og snakker normalt med de. Akkurat den samme holdningen må du ha blant de mest attraktive jentene også. Jenter merker umiddelbart om du prøver å sjekke henne opp, og hvis hun får det inntrykket feiler du umiddelbart.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

 

sexy jente

Dette kan være et tips til hvordan du snakker med ei attraktiv jente:

Du: Jeg ser at vi har det samme problemet

Henne: Hva?

Du: Det er mange som vil prate med oss, med de prøver på hardt…

Henne: Jeg vet

Du: Jeg vil at jentene skal skille seg ut. Hva sa han du nettopp avviste, hvorfor var han ikke spennende?

Henne: Hun forteller deg hva han sa…

Du: Ah, jeg skjønner. Jeg er glad jeg spurte deg fordi det var akkurat det jeg skulle si til deg ( dette sier du på en ironisk spøkefull måte).

Henne: Hun ler

Du: Hva fungerer på deg? Hvordan liker du å bli sjekket opp?

Henne: Hun forteller deg hvordan.

Henne: Jeg liker vennlige gutter som er trygge på seg selv, har glimt i øyet, og er litt mystisk.

Du: Ja, ikke sant. Det virker så enkelt. Gutta har for mye på spill, og jeg tror de er redde for å feile.

Henne: Det er så sant.

Du: Det hadde vært fint hvis jenter hadde sjekket meg opp på en annerledes måte

Henne: Hva sier de?

Du: De sier at de ønsker å bruke meg til sex … Da sier jeg at jeg er liksom ikke bare et stykke kjøtt som bare blir brukt…

Henne: *hun ler*

Du: Ikke at det ikke ville være i orden hvis det kommer fra den rette jenta, men hun må fortsatt overbevise meg, være sjarmerende og ha god utstråling.

Henne: Hvem er den rette kvinnen?

Du: hvordan det? er du interessert?

Henne: Kanskje

Du: Uansett, jeg må på do en tur, så kanskje vi kan snakke mer om de gutta du synes er kjekke senere… (Hun er vant til avvise menn, så dette vil vise henne at du ikke er redd for å miste henne ved å gå derfra)

Gå på do og deretter snakker du med noen venner, flere jenter eller hva som helst. Etter ti eller femten minutter, kan du ta kontakt med henne igjen.

Du: Hei, har jeg gått glipp av noe siden sist?

Hun vil sannsynligvis ha en morsom historie om andre gutter som har prøvd seg mens du var borte. Da kan du fortelle at du ble stoppet av noen jenter på vei ut av doen som famlet, og var usjarmerende, så kan dere le litt av de, og ha det gøy.

Slapp av i kroppen, og fortsett og ha det gøy med henne. Hun ser ikke på deg som en som prøver å sjekke henne opp fordi du har senket garden hennes ved å snakke vanlig til henne, vært morsom og ikke brydd deg noe særlig om utfallet. Hun skjønner ikke hvorfor du ikke «jager» henne slik andre gutter gjør. Dermed ser hun på deg som en potensiell partner, fordi du skiller deg ut.

Av Espen Korsvik

Leave a Reply