Attraktivt kroppsspråk

Attraktivt kroppsspråk

Hva er egentlig et attraktivt kroppsspråk

Når du snakker med jenter du ønsker å ha som mer enn bare en venn er det viktig at du kommuniserer attraktivt utad. Dette trenger på ingen måte å bety at du skal gå inn med et mål om å ligge med enhver jente du møter, men det skal kommuniseres tydelig at du ikke er her for å få en venn.

I enhver interaksjon er det en hel del subtil kommunikasjon. Dette er signaler som ikke kommuniseres direkte, men som en ubevisst plukker opp hele tiden. Eksempler på dette er kroppsspråk og berøring. Hvis den subtile kommunikasjonen er spredt og tilfeldig, vil resultatene følge deretter. Du vil – som så mange andre før deg – i beste fall bli plassert i vennekategorien. Her under skal vi kikke på hvordan du kan unngå dette.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Berøring: Hvis du ikke berører henne, hvordan kan hun da forstille seg å ha sex med deg? Kroppskontakt bør initieres så tidlig som mulig så ikke det kommer som en overraskelse senere da hun allerede har plassert deg i venneboksen. Berøring skaper nærhet, trygghet, tillit, samtidig som det demonstrerer at du er uredd og selvsikker. Jeg anbefaler at du gjør det til en vane å ta på folk. Skuldre, arm, og etterhvert rygg og hender er gode eksempler på steder du kan berøre. Er du ikke vant med å berøre mennesker i en tidlig fase kan det være litt unaturlig for deg og de i starten, men dette vil med trening bli helt naturlig.

Øyekontakt: Øyekontakt er et must. Vi ser mennesker vi liker og respekterer direkte i øynene. Øyekontakt kan – i likhet med berøring – føre til en kraftig, ubevisst følelse av at dere har en ‘connection’. Det viser også selvtillit i forhold til andre menn som ganske enkelt ikke tør.

Følelser: Har du noen gang opplevd en samtale som går noe som dette:
-Så hva driver du med da?
-Sykepleier?
-Åja. Sykepleier ja. Er det kult?
-Ja, greit det.
-Kult.

Da er du ikke alene.

Saken er at jenter er emosjonelle. De har jobbet eller studert hele uka og kommer på byen for å endelig slappe av. Da ønsker de ikke å ha en logisk, teoretisk samtale. I stedet for å spørre om hvilke spesifikke arbeidsoppgaver hun har, prøv å finne følelsene bak. Hva brenner hun for? Prøv å få hun til å prate om ting som vekker gode følelser i henne. For å ha lidenskapelig sex med noen må du kunne ha en lidenskapelig samtale først.

Uavhengighet: Har du noen gang opplevd at noen ville gjort hva som helst for å få din bekreftelse? Med mindre en har sterke narsissistiske tendenser kan dette være utrolig irriterende. Problemet er at veldig mange gutter behandler jenter akkurat sånn. Ikke si det du tror hun vil høre! Vær uforutsigbar. Hvis du er uenig i noe hun sier, så si det. Vær utfordrende. Du skal ikke være gratis. Tvert imot, men husk at det skal alltid være lystbetont og hyggelig.

Av Espen Korsvik

Leave a Reply