Bli en bedre flørter med riktig tankesett

Bli en bedre flørter med riktig tankesett

Riktig kommunikasjon gjør deg til en god flørter

Er du redd for å gå bort til en dame? Vet du kanskje ikke hva du skal si? Grunnen til at det kan føles sånn er ofte fordi man har lagt for mye press på seg selv – man føler man MÅ prestere og man er redd for å bli avvist.

Ved å legge dette presset på deg selv, legger du nettopp opp til at du blir avvist av den du går bort til. Du utstråler at du vet du feiler. Jeg skal nå gi deg et supertips. Det er mulig at du føler at det blir for enkelt, men prøv likevel, så vil du se at det ikke er så dumt! Gjør det enkelt, ved å rett og slett starte med å si “Hei!” Bli vant  og komfortabel med å hilse på jenter – og gå videre. Deretter, når du er blitt vant til det kan du f.eks si: “Hei, alt fint?”  Når du blir komfortabel med det, så blir samtalene bare lengre og lengre. Tenk enkelt. Det spiller ingen rolle hva du sier, men hvordan du sier det. Og husk, du kan alltid forlate samtalen med en god følelse ved å si: “Hyggelig å hilse på deg, jeg må komme meg videre/prate med andre/tilbake til kompisene mine”. Dette er enkel trening, med fantastiske utfall.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Det er sikkert flere av dere som forventer og ønsker å høre de typiske sjekkelinjene og innøvde rutinene av meg, men de får dere ikke… Dette er måten å gå frem hvis du virkelig vil bli komfortabel med jenter, vant til å ha de rundt deg og vant til at de vil ha deg. Både jeg og mine elever har gjort dette hundrevis av ganger. Testet det ut og inn. Dette er noe jeg VET funker! Det enkle er ofte det beste!

Av Espen Korsvik

 

2 Responses

  1. Kiddo says:

    Agreed! Dette er faktisk et genialt tips, men en liten addon; si “hei” til ALLE, bli vant til å ha mennesker rundt deg. En annen ting er jo at hvis du sier hei til alle rundt deg, skiller du deg ut, mennesker husker deg, og neste gang de ser deg sier de hei. Det er state boost det!

  2. EspenK says:

    Absolutt! 🙂 Handler om og komme seg ut av hodet sitt, og bli mer tilstedet!

Leave a Reply