Søker du etter bekreftelse?

Søker du etter bekreftelse?

Ikke søk bekreftelse fra jenter

Det er helt naturlig og en grunnleggende sosial egenskap å søke bekreftelse fra andre mennesker. Alle vil bli akseptert for det de sier, gjør og er. Men hvis du er avhengig av denne bekreftelsen for å ha troen på deg selv, vil du utstråle usikkerhet og det kan ta vekk alt av power og spenning i sosiale settinger, særlig i forhold til jenter.

En måte noen søker bekreftelse på er for eksempel å skryte av hva de har gjort, hvor mye penger de har, hvor mange damer de har ligget med , osv. Det er også vanlig at folk forteller noe, og venter på en bestemt reaksjon som gjør at de føler at de blir akspetert.  En som higer etter bekreftelse hele tiden vil ikke få mye av det, og når han først får det er det i grunnen ganske verdiløst, fordi det er påtvunget. Man kommer nærmest inn i en ond sirkel ved at jo mer bekreftelse man søker, desto mindre bekreftelse vil man få. Desto mindre bekreftelse man får, jo mer vil man ha behov for det. For å bryte ut av en slik ond sirkel må man jobbe med seg selv og sin egen selvfølelse.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

En som ikke har behov for bekreftelse vil få mer bekreftelse enn en som har behov for det. Grunnen er at mennesker ikke liker andre som er egoistiske og tenker på seg selv hele tiden. Vi mennesker liker de som gir av seg selv.

Hvorfor søker vi disse bekreftelsene:

Det kan være mange grunner til at folk trenger mye bekreftelse. Jeg har noen eksempler;  Hvis man er vokst opp med lite trygghet og lav selvfølelse vil behovet for bekreftelse være stort i alle situasjoner også i voksen alder. Man kan bli usikker i sosiale sammenhenger, og kun føle seg bra hvis man får bekreftelse av andre. Når gutter går ut for å sjekke jenter med denne bakgrunnen, søker de bekreftelse hos jentene de snakker med, og dette er veldig lite attraktivt. Man kan også være bekreftelsessøkende uten at det nødvendigvis er lav selvfølelse som ligger til grunn. Dårlige opplevelser med sjekking og jenter tidligere kan også gjøre gutter usikre på seg selv når de skal snakke med en jente.

Ville det ikke vært bra å ikke være den som jager jentene, men å være den som blir jaget? Ville det ikke ha vært deilig å slippe å ha behov for bekreftelse fra jenter for å føle deg attraktiv?

Hvis du er en persom som ikke trenger bekreftelse, kommer du til å merke at andre trenger bekreftelse fra deg. Du vil utstråle vanvittig mye power. Dette er noe av det mest attraktive for jenter.

Hvis en jente trenger bekreftelse fra deg, er dette kun et godt tegn. Det betyr at du utstråler selvsikkerhet. Der jenta ikke har noe som helst behov for din bekreftele, er det heller ingen seksuell tiltrekning. Som nenvt tidligere, jenter tenner på det de kanskje ikke kan få. Så jobb med deg selv, da vil jenta kunne komme i en situasjon at det bare er ”kanskje” det blir sex og hvis det blir det føler hun at hun har ”vunnet”.

Hvordan kan du bli mindre avhengig av bekreftelse?

For det første, les grundig gjennom denne posten og reflekter over din sosiale posisjon. Trenger du bekreftelse? Når trenger du det? Hvor mye trenger du det? Er det noen situasjoner du ikke trenger det? Hvordan kan du jobbe med deg selv for å ikke trenge det?

Reflekter over disse spørsmålene og skriv gjerne litt om det du tenker.

Ved å være bevisst over dette er du kommet et godt stykke på vei!

Av Espen Korsvik

 

2 Responses

  1. […] Han søker bekreftelser fra de han prater med, er enig i alt de sier, han prater masse fordi  han er redd for at samtalen […]

Leave a Reply