Berøring skaper tiltrekning

Berøring skaper tiltrekning

Berør jenta når du snakker med henne

Berøring er ofte forskjellen mellom det å bare være venner og på «flørter’n» og det handler mye om fysisk kontakt.

Tenk på det; venner klemmer, kjærester kysser og bruker berøring mye. Gjør det til en naturlig del av din holdning å ta mye på alle. Dette betyr ikke at du skal grafse rundt på alle du ser, men at fysisk berøring av andre personer er en del av din oppførsel. Det kan derfor være lurt å ha noen morsomme unnskyldninger til å skape fysisk kontakt. Dette gjør at den fysiske kontakten blir mer leken, og de du berører vil akseptere det når du gjør det på en naturlig måte.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Berøring

– Typiske steder for berøring er, skulderen, korsryggen, gi en klem, high-five eller lignende. Når han/hun forteller om noe leit eller noe hyggelig, kan du gi en klem som unnskyldning for å få fysisk kontakt. Det er lekent og flørtende, samtidig som du ikke utleverer deg selv for mye. Når vi tar på en berører en person setter vi i gang andre følelser i hjernen. Det kalles kinestetisk (følelsemessige) og kommunikasjonen blir mere “ekte”.  Husk, det er lettere og kysse en du har berørt, og det er mer naturlig og ha sex med en du har kysset.

Vi i Dating Adventure har mange års erfaring med sjekking og som instruktør der vi har lært opp mange menn til å bli flink med jenter. Ta gjerne en titt og les mer om vårt nettbaserte sjekkekurs å lær mer om berøring, blikkontakt, kommunikasjon og hvordan du gjør deg attraktiv for jenter i alle situasjoner.

Av Espen Korsvik