Flørting på jobben

Flørting på jobben

Arbeidsplassen din kan også være en sjekkearena

Det kan være litt skummelt å ta initiativ til flørting når man er på jobb, og mange tenker at om de dummer seg ut, vil hele arbeidsplassen få vite om det. Kunsten å være flørtende, uten at du legger an på noen. Flørting er på mange måter likt det å leke. Når vi er barn leker vi hele tiden; både for å utforske nye ting og andre barn. Som voksne er det språket og kommunikasjonen vi leker med, noe som kan skape spenning mellom deg og den du har et godt øye til.

– En av de mest effektive måtene å flørte på, er skjult flørting.  Fordi du ser han/hun hver gang du er på jobb, kan det være mye spenning i den sosiale dynamikken. Og fordi man ofte jobber med flere samtidig, kan det være du får liten tid til å snakke med personen. Det kan derfor være en unik ting å ha et lurt blikk på lur. Når du snakker med personen og det er andre til stede, se bort på han/henne med når noen ler eller sier noe morsomt i fellesskap. Tenk på at du og personen har en hemmelighet sammen.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Gi fokus til alle

På jobb snakker man ofte sammen i grupper. Det er derfor viktig at man fokuserer på alle, og ikke bare den personen man liker best. Bytt på å gi oppmerksomhet til de forskjellige personene du jobber med. Ha en god tone med flere, slik at du viser at andre liker deg. Da vil personen du liker, se at du har flere muligheter og derfor høy sosial verdi. Når du får oppmerksomhet fra andre, send et blikk bort på han/henne. Dette skaper spenning mellom deg og motparten, samtidig som du viser at du er populær blant de andre. Det er mange måter å vise sin popularitet på:

– Du trenger ikke være den om prater hele tiden, få heller de andre til å prate med deg. Vær interessert i alle på gruppen og få de til å investere tid i deg. Når personen du liker ser at andre prøver å kvalifisere seg selv, eller overbevise deg om deres mening, vil du få mye tillit i gruppen. Still gjerne kritiske spørsmål som bidrar til diskusjon i gruppa og hør på deres mening. Gi ros for deres investering i deg ved å si for eksempel: «Kult, sånn har jeg ikke tenkt på det» eller «Godt poeng». Lag åpne spørsmål som får andre til å investere sine meninger i samtalen, slik at du blir «ordføreren», sier han.


Lekende og spennende møter

Uansett hvilken jobb man har, er det alltid møter  og også her kan man skape spenning. Du kan for eksempel ha med deg en liten notatblokk. Denne kan brukes til mer enn å notere viktige ting fra møtet. Sørg for at du sitter ved siden av han/henne og legg opp til en liten tegnelek. Du lager en strek, så får du sidemannen til å følge opp med neste. Til slutt blir det en liten tegning som dere kan henge opp et sted på jobben. Tegningen kan ende opp med å bli et morsomt minne dere vil huske en god stund fremover.

– Du skaper et øyeblikk som dere vil huske hver gang dere ser tegningen.

– Du kan også fortsette den skjulte flørtingen her ved å gjøre små uskyldige grimaser, for eksempel å himle med øynene. Siden man ikke kan le høyt av dette, fører det til at det skapes spenning. Dult borti med vilje og se rart på personen. Spill uskyldig med et lurt smil. Å smile er et universelt utrykk på at man har det bra. Når du smiler viser du at du er imøtekommende og ikke truende. Det du bør unngå er et påtatt smil, der du prøver å blidgjøre alle, sier datinginstruktøren.


Bruk berøring

Forskjellen mellom det å bare være venner og på «flørter’n» handler mye om fysisk kontakt. Tenk på det; venner klemmer, kjærester kysser. Gjør det til en naturlig del av din holdning å ta mye på alle. Dette betyr ikke at du skal grafse rundt på alle du ser, men at fysisk berøring av andre personer er en del av din oppførsel. Det kan derfor være lurt å ha noen morsomme unnskyldninger til å skape fysisk kontakt. Dette gjør at den fysiske kontakten blir mer leken, og de andre du jobber med vil også lettere akseptere det. betatt

– Gode unnskyldninger kan være å gi en klem, high-five, tommelfekte, klappeleken eller lignende. Når han/hun forteller om noe leit eller noe hyggelig, kan du gi en klem som unnskyldning for å få fysisk kontakt. Det er for øvrig viktig at du viser at du overdriver. Det er lekent og flørtende, samtidig som du ikke utleverer deg selv.


Demonstrer ledende kvaliteter

Det å være ledende på jobb og ellers i livet trenger ikke i utgangspunktet å være så forskjellig. Den eneste forskjellen er at du ofte har en sjef på jobben. Dette gjør at du ikke nødvendigvis er den som kan ta avgjørelser, og du bør derfor gjøre et godt grunnarbeid i forhold til arbeidsplassen din. Ha alltid oversikt over hva som skal skje når og hvor, rutiner og regler. Dette gjør at andre vil legge merke til det og komme til deg for å spørre om hvordan ting fungerer. Dette kan gjøre deg ledende og gi deg mye oppmerksomhet. betatt

– Hvis du hele tiden må spørre andre og ha hjelp av dem, vil du fort virke som du ikke har kontroll over situasjonen. Du kan ta ledelsen for tiltak på jobben. Bli for eksempel med i fredagspilskomiteen. Dette gjør at du blir nøkkelpersonen når det skjer happenings på arbeidsplassen din, sier instruktøren.

 

Flørt på firmafesten

Det viktigste er å være seg selv, både i jobbsammenheng og privat. Hvis du plutselig forandrer deg når dere treffes på en fest, kan det fort virke som om du prøver å imponere personen. Du kan allikevel tillate deg å være litt drøyere enn vanlig, fordi det gjerne er mye høyere energi på en fest enn til hverdags.

– Få de andre på festen til å føle seg bra, få de til å investere i deg og vis at du har et godt blikk til flere. Det er ikke meningen at du skal gjøre den andre personen sjalu, men hvis du blir fullstendig opphengt i å prate med han/henne hele tiden, mister du spenningen mellom dere. Ved å gjøre det blir du nøkkelpersonen som alle vil snakke med.


Inviter ut

Når flørtingen har pågått en stund, kan det passe seg å invitere med personen til å finne på noe. Det finnes mange alternativer til en høytidelig middagsdate med limosin og røde roser. betatt

– Mens du jobber kan du for eksempel si at du skal ut på noe denne helgen. Det skal foregå den plassen og til det klokkeslettet. Dette skaper et inntrykk av at du skal ut på dette uansett og at personen du liker er heldig som får være med. Husk: Vi vil ofte ha det vi ikke kan få, avslutter datinginstruktøren.

 

Vi lærer deg sjekkeferdighetene som fungerer på jenter!

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers live sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt. Kurset består av 10 timer teori og 10 timer praksis.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Kurset har hjulpet flere tusen menn i å mestre sjekkekunsten. 31 opplæringsvideoer lærer deg systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv for jenter.

blog_slider_01

Nettbasert selvtillitskurs

Kurset består av 10 opplæringsvideoer med 10 tilhørende mentale og praktiske oppgaver som hjelper deg å få den selvtilliten du alltid har ønsket å ha i sosiale omgivelser.

 

2 Responses

  1. […] Les mer om Hva du gjør hvis du blir betatt av noen på jobben […]

Leave a Reply