Hvordan du blir likt av jenter

Hvordan du blir likt av jenter

Vær den gutten som jenter liker

Vil du lære hvordan du kan få jentene til å falle for deg? Her har vi noen tips.

Det første du kan starte med er å ha klær som sitter bra med passform til kroppen din, farger som står til hverandre og anledning.

Mange føler seg usikre på deg selv når de er kontakt med ei jente. Jenter er ikke så kresne og vanskelige som mange gutter tror, du kan være absolutt bra for henne, stol på det, å vær overbevisende når du snakker med henne. Jenter liker gutter som tar initiativ og har en plan for hva dere skal finne på, ikke vær redd for å overta styring i en slik situasjon.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Det er veldig tiltrekkende med menn som har en interesse som de virkelig brenner for, og ei jente vil gjerne høre om det fra deg, men ikke la det bli en monolog, husk å stille henne spørsmål og vise interesse for å bli kjent og se hva dere har til felles, men ikke overdriv her heller.

Jenter faller for menn som utstråler selvsikkerhet, interesse, er positive og bruker humor. Sjekkefraser fungerer sjeldent, fordi det kommer ikke fra deg, så legg de kjedelige replikkene som hun mange ganger har hørt før hjemme. Vis at du er høflig, vennlig og blid, vær deg selv og la det komme frem på en ekte måte. Tør å ta et skritt videre til å utveksle telefonnummer, finne hverandre på Facebook og/eller kysse. Det finnes jenter som gjerne tar initiativ til det selv, men de fleste forventer det av deg.

Du kan gjerne gi henne en kompliment for personligheten eller utseende, men ikke for mange for at det virker både falskt, og hun kan fort miste interessen. En liten kompliment en gang iblant når det føles naturlig, er bra. Du merker når det evt. blir for mye.

Tenk at det kan kanskje være ei jente du skal gå ut med flere ganger eller at dere har noen felles bekjente, og husk å være ærlig. Det er ingen poeng å skryte for mye av deg selv for at på et eller annet tidspunkt kan du bli avslørt, vær ærlig fra begynnelsen.

Dere kan komme bort i forskjellige temaer og kan godt ha forskjellige synspunkter på noe, men det er viktig å huske på at det ikke er en arena hvor du skal vinne en debatt, overbevise og si at du vet best. Det å være så intens i en samtale, spydig og kritiserende er aldri suksess blant jenter. Vis at du kan ha en intelligent samtale uten å gjøre den til en heftig diskusjon. Under hele samtalen og særlig i en slik situasjon er det viktig å være bevisst på ditt kroppsspråk og blikkontakt.

Hygiene er viktig. Lukt godt og ha med den tyggis, så er du sikker på at du har god ånde. VIKTIG!!

Ikke vis henne helt at du er veldig interessert og er på jakt, hold henne i spenning og la henne vente litt før du tar kontakt igjen.

Det er nyttig å kunne sjekketeori. Det kan du lære på kursene våre. Vi har live 3-dagers helgekurs i sjekking og nettbaserte sjekkekurs. Her lærer du hvordan du skal starte samtaler på gata å utesteder, hvordan du bygger opp en attraktiv samtale, berøring, øyekontakt, riktig type humor, erting og flørting samt riktig tankesett og selvtillit. Du finner all informasjonen her på hjemmesiden.