Gjør deg attraktiv så jenta velger deg

Jager du  jenta du er betatt av? I så fall Slutt med det nå. Jo mer du jager jenta, desto lengre unna vil hun trekke seg unna. Som jeg har sagt før, jenter vil ha det de kanskje ikke kan få.  Du skal fortsatt være hyggelig, men å mase etter oppmerksomheten hennes tar vekk ALL tiltrekning!

Tenk over dette…

En pen jente går ut på byen. I løpet av kvelden blir hun tilnærmet av mange desperate gutter med oppbrukte og klisjeaktige kommentarer… Det er ikke rart at hun da setter krav til hva hun reagerer positivt på.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Dette er enklere enn du tror. Det handler bare om å være normal. Er du normal, på byen, så skiller du deg faktisk ut.

Gutter som er vant til å ha jenters oppmerksomhet, er aldri desperate. Min oppfordring til deg nå, er å ta vekk endel av behovet for å bli likte og bekreftelse fra jenter. Når du tar ansvar rundt dine omgivelser vil jentene kunne føle seg vel rundt deg fordi du ikke er trengende. Som jeg har vært inne på før, alle bekreftelsene du  føler du trenger nå, vil du først få når du ikke har behov for dem. Du beveger deg lengre unna jentene jo mer optatt du er av å få bekreftelse.

Av Espen Korsvik