Datingtipsene som virker

Datingtipsene som virker

Noen datingtips som vil hjelpe deg i en sjekkesituasjon

Datingtips som vil gjøre prosessen enklere for deg. Å skape tiltrekning for det motsatte kjønn er en ferdighet. Mange har lært det naturlig ved og oppsøke situasjoner der de får trening, mens andre har ikke. Har du lite eller ingen trening er dette noe som kan læres. Husk også at trening gjør mester!

 

Datingtips 1:

– Vær deg selv, ikke tro at du må gjøre så mye ekstra. (Selvtillit)- Ha smilet på lur og vær fleipete hele tiden, og gjerne oppnå litt mystisk øyekontakt.

Datingtips 2:

– Ha et åpent kroppsspråk. Signalisér gjerne seksualitet.- Vær selvsikker, få jenta til å prate mye, kommunikasjon er det viktigste når det kommer til tiltrekning. Noen tror at utseende har mye og si, det er en myte. Derimot utstråling har mye å si, og det kommer fra din selvtillit.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Datingtips 3:

– Ikke gå i intervjufella, der du stiller en haug med spørsmål som ikke har en sammenheng. Still noen åpne spørsmål, og ta tak i det hun svarer. – Vær flink å lytte.- Avslappet og god øyenkontakt.

Datingtips 4:

– Det er dumt å drikke seg full før du skal sjekke. Samtidig er alkohol et sosialt smøremiddel. Vi anbefaler maks 2-3 drinker/halvlitere. Du kjenner dine begrensninger best selv.

Datingtips 5:

– En tur på byen er ikke nødvendigvis den beste sjekkearenaen. Prøv deg på treningsstudio, på jobben og gennerelt sosiale situasjoner. Tiltrekning kan skapes i alle situasjoner.

Datingtips 6:

– Berør jenta. La henne bli komfortabel med det, begynn med en håndhilsen, skuldere og en klem hvis situasjonen passer. Berører hun tilbake har du gjort det riktig, men pass på og ikke klå hvis du merker hun er ukomfortabel med det.

Husk: Det er lettere å kysse en du har klemt, og det er lettere å ha sex med en du har kysset.

Av Espen Korsvik

 

2 Responses

  1. Bloggtoppen sier:

    Datingtips | Dating Adventure – Øk din tiltrekningskraft med et av våre sjekkekurs…

    6 datingtips som vil gjøre prosessen enklere for deg. Husk også at trening gjør mester!…

Comments are closed.