Den perfekte date

Den perfekte date

Noe å tenke på når du skal på date

Den perfekte date er noe alle på sjekkeren ønsker, men det er ikke alltid like lett å få til. Her er en liten checkliste du kan tenke over når du skal møte daten din for første gang:

 

Den perfekte date:

– Møt hverandre på et offentlig sted eller hjemme hos deg selv. 

– En bar kan være en god arena for den første daten. Her er atmosfæren avslappet, man føler – seg bra og får vist sine gode sider. Hjemme hos deg selv eller hos han/henne er også bra. Der ligger alt tilrette for dra daten til noe mer fysisk.

– Tør å tulle med hverandre. Ha masse selvironi og tør og tulle med han/henne. Det viser at du ikke tar deg selv for selvhøytidelig, du takler sosialt press og har god humor som er veldig attraktivt.

– Vær nysgjerrig på den andre personen. God kjemi handler mye om kommunikasjon. Still gode spørsmål, La den andre få prate og vær flink til å lytte.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

– Velg hyggelige og lette samtaletemaer. Ha fokus på interesser og morsomme historier fra hverdagen.

– Vær uforutsigbar. Det skaper spenning at den andre personen ikke vet helt hvor han/hun har deg. Men ikke overdriv.

den perfekte date

– Ha kroppskontakt. Berøring er viktig og er med på å skape den fysiske tiltrekningen.

– Ha god øyenkontakt. Innimellom kan du også prøve og være litt mystisk med blikket. Dette øker spenningsmomentet enda mer, og det er veldig sexy med et selvsikkert blikk.

– Utfordre hverandre. Ikke vær enig i alt den andre sier, og gjerne still noen kritiske spørsmål. Da viser du at du er selvstendig og har egne meninger

– Husk også at du kan komme gjennom med og si nesten hva som helst så lenge du sier det med glimt i øyet.

– Velg riktig antrekk. Ikke kle deg for avslappet, men heller ikke for pyntet, Finn en balanse og velg plagg du føler deg komfortabel i. Det er også viktig og kle seg etter alderen.

Av Espen Korsvik