Denne klesstilen liker jenter

Denne klesstilen liker jenter

Bry deg om hvordan du kler deg, ta vare på deg selv

Klesstil har mye å si for hvilket inntrykk du gir. Enten du liker det eller ikke.

Tips for en bra klesstil:

-Kjør én type klesstil. Dette gjør det lettere for deg selv på flere måter. For det første så virker det mer gjennomført, kult og stilig når folk har bestemt seg for en type klesstil, fremfor at det ser ut som om de har tatt på seg det første de fant i klesskapet om morgenen. For det andre er det lettere at stilen din ser kul ut hvis den er gjennomført – samme hva slags stil du velger.Og for det tredje er det lettere å kjøpe nye klær hvis du vet hvilken klesstil du har fra før– da kan du enklere se om klærne matcher det som henger hjemme i klesskapet. 

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Klesstil som passer deg

-Ikke følg moten slavisk hvis du ikke kler den stilen. Kroppsfasongen avgjør hva som ser bra ut på deg, ta derfor utgangspunkt i den.

-Unngå bukser med for mye “stæsj”; hull, glidelåser, blekede partier etc. Det blir fort “Ed Hardy”-stil over klærne, og det er hverken spesielt attraktivt, kult eller mandig.

-Hvis du er uerfaren er det bedre å kjøre nøytral klesstil, enn å prøve å skal skille seg ut.

-Det er ikke nødvendig å bruke tusenvis av kroner på å finne fine klær. Steder du kan shoppe rimelige og stilfulle klær:   H&M, Zara, Urban og Carlings. Flere av de har også nettbutikk hvis det ikke finnes der du bor…

Les mer om Når jenta tester deg

 

-Få med deg en venninne, eller bli kjent med jenter med god stil og få de med på shopping. Shopping er mange jenters store lidenskap, og de synes bare det er gøy å hjelpe!

-Hvis du ser noen du synes har kul klesstil, legg merke til hva det er som gjør at du synes de ser stilige ut. Er det stilige sko? Avslappede bukser? Litt accessories?

-Og husk for all del noen freshe sko. Det hever ethvert antrekk, og ødelegger tilsvarende helhetsinntrykket hvis de er slitte og gamle.

Av Espen Korsvik

 

Legg igjen en kommentar