Dette er min 100% ærlige bedømmelse av helgekurset til Dating Adventure [OLD]

Dette er min 100% ærlige bedømmelse av sjekkeseminaret til Dating Adventure. Grunnen til at jeg skriver denne reviewen fra bootcampen er fordi jeg vil belyse hvor dyktig Espen er som coach og hvor verdifull og enkel «metoden» hans er. Før jeg starter vil jeg også legge til at jeg er i et monogamt forhold, og at jeg derfor ikke closer mer enn nummer.

Espen som coach:

Jeg har hatt litt coaching hos Espen tidligere, så jeg visste hva jeg gikk til, noe som var hovedgrunnen til at jeg valgte denne aktøren.

Espen er som coach utrolig dyktig, til å belyse og rettlede feil, få deg i state, formidle teori og motivere deg til å jobbe videre og mer effektivt mot målene dine. Men hva som virkelig skiller Espen fra andre coacher og aktører jeg har vært borti, er den genuine interessen han viser i deg som menneske og i dine mål og ditt utviklingspotensiale. Han prøver ikke være over deg, men treffer deg likt, noe som gjør at han virker mer som en kamerat enn en sjekke coach. Jeg har møtt de fleste coachene i det norske markedet, og for meg framstår Espen som den mest jordnære og sympatiske. Så, som coach vil jeg gi han karakter 6.

Metoden:

Ulikt mye annet teori jeg har vært borte i, baserer denne modellen seg på å være så naturlig og ekte som mulig. Her er det viktigere å jobbe med seg selv, for å bli en attraktiv person, istedenfor å lære seg rutiner og teknikker, som ofte kan framstå som falskt og uærlig. Vil du helst at jenta skal være med deg hjem, for den du er, eller for de kule rutinene dine? Espen legger mye vekt på kommunikasjon, altså verbal, kroppspråk, sub-kommunikasjon og øyenkontakt, Noe som er gull!

Jeg har alltid sagt at pick-up burde dreie seg om å være sitt beste seg, med litt krydder. Noe som skinner igjen på hele bootcampen og modellen. Jeg kan nevne at jeg har vært innom Mystery Method, Real Social Dynamics, Double Your Dating og diverse annet materiale, så jeg er ikke ny på natural varianten, det er også det jeg har kjørt selv, men forskjellen fra dette og blant annet DD og RSD er at det er veldig forenklet, og det beste er at det enkle ofte er det beste. Jeg siterer Tyler Durden fra The Blueprint Decoded: “When you go out, after the seminar, don’t talk about techniques or routines, rather talk about things you are interesting in. Socialise, cause that is what this pick up shit is all about”. Dette har Espen forstått, og han lærer deg en enkel, men veldig powerfull modell.

Selve bootcampen:

Jeg vil ikke gå mye inn på selve bootcampen, fordi jeg ikke har tid til å skrive en lang felt rapport, men jeg kan si at jeg aldri har hatt så stor kontroll og følt meg så kongruent med meg selv og mine omgivelser som denne helgen, og tiden i etterkant. For meg kom ting som tidligere var uklart, klart fram og med nye mindset gikk alt smooth. Kan legge til at jeg fikk mine numre, og at den andre deltakeren på kurset fikk noen kiss close m.m. noe han ikke hadde fått på en lang, lang stund.

Leo (21)