Ikke døm andre mennesker

Ikke døm andre mennesker

Du som er ikkedømmende er attraktiv for jenter

For noen år siden jobbet jeg med narkomane i Nederland, jeg husker en av gutta tok meg til sides en dag og spurte meg om hva slags dop jeg likte å bruke. Jeg sa jeg kun drakk alkohol. Dette trodde han ikke noe på. “You don’t even use cocaine at parties?” “No.” Han tenkte seg om litt og sa “Yeah right!” så smilte han lurt til meg som om han visste jeg løy, noe jeg ikke gjorde.

Så hva er poenget med å fortelle dere dette? Jeg har overskriften “Tyven tror alle stjeler” fordi vi mennesker kjenner andre gjennom oss selv, det var derfor personen i historien over trodde jeg brukte dop, for i hans verden gjorde alle det. Vi har alle våre generaliseringer og vi dømmer andre mennesker opp og ned hele tiden, og gjerne også på en negativ måte.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Om du er redd for å gjøre noe selv, er det fort gjort å være litt misunnelig og kritisk til andre som gjør det du ikke tør. “Herregud, se på han klysa som prøver seg på hu dama!” “Idiot, synger karaoke bare for å få oppmerksomhet, han kan jo ikke synge en gang.”Haha, se han som holder foredrag er nervøs da, for en fyr” “Jeg så Fredrik bli avvist i går, også skal liksom han lære bort sjekking? Hah!”

Dette gjør vi for å rasjonalisere for oss selv hvorfor vi selv ikke gjør det. Siden  du dømmer alle andre vil du gå rundt og være bekymra for å selv bli dømt, som tyven som har tre låser på døren sin og ikke stoler på sine nærmeste venner, eller den ekstremt sjalu dama som er sikker på typen vil være utro fordi hun selv er det.

SÅ endelig til saken og poenget med alt dette… Når det kommer til sjekking er det ekstremt attraktivt å ha selvironi, å gi litt faen, å være ikkedømmende, å ha baller aka tørre å utsette seg selv for sosialt press.

Ved siden av å faktisk hoppe ut i ting og faktisk utsette seg for sosialt press for å desentifisere seg, er det en annen ting som vil hjelpe deg til å få disse egenskapene; bli en positiv ikkedømmende fyr.

Hvis du ikke dømmer folk, vil du heller ikke gå rundt å bekymre deg for at andre dømmer deg, for igjen, ikkedømmeren tror ingen dømmer, jeg mener; tyven tror alle stjeler;)

Begynn å se det positive i folke gjerninger, se det positive i folk. Er en fyr sur så er han ikke nødvendigvis en idiot, kanskje han har en dårlig dag. For alt vi vet har han blitt dumpa av dama den dagen. Den klysete fyren som prøver seg er ikke klysete, han er dritkul fordi han faktisk tør å sette seg i en situasjon hvor han kan bli avvist.

Nylig kjørte en taxi gjennom Oslos gater i full fart, blåste i rødt lys, han tutet seg vei igjennom trafikken. Folk tenkte sikkert “Herregud for en gærning!!” eller “Faens grisekjører, idiot!” Men denne mannen var ingen hensynsløs drittsekk, han
reddet livet til en mann som hadde blitt stukket ned. Han var en helt. Jeg snakker om den store tragedien som utspilte seg på en fest på Halloween, hvor en døde og en annen ble hardt skadd.

Jeg vil at dere skal vite at alle mennesker handler ut ifra de beste intensjoner. det de selv mener er rett. Ikke døm andre før du vet. Ser du feks en grisekjører så ikke døm han, prøv å forstå han. Kanskje han kjører den gravide kona til sykehuset?

Se det positive i det folk gjør, vit at det alltid er en grunn bak folks handlinger. Se det beste i folk!

Hvis du ser en fyr drite seg ut så ikke se det som at han er en tosk som tror han er morsom eller er oppmerksomhetssyk eller andre ting, se det positive, han tør iallefall, han tar seg ikke selv så høytidelig, sånne folk er ofte de kuleste.

På den måten er ikke veien til å gå bort til den jenta eller fyren så lang for deg selv lenger heller.

Dette er overhodet ikke lett, jeg må stadig vekk minne meg selv på disse tingene også og det er ting jeg frykter som jeg må jobbe med meg selv for å overkomme. Å være ikkedømmende og positiv må konstant jobbes med til det blir en naturlig måte for deg å tenke på.

Folk vil og like deg bedre og du vil føle deg bedre og DU VIL DRITE I HVA FREMMEDE SYNS OG TENKER OM DEG! Hvor kult er ikke det? Jo det er jævla kult. Fremmede er tross alt bare statister i filmen om ditt liv. En siste ting; jenter venter ikke tre dater med å ligge med en ikkedømmende mann;)

 

Legg igjen en kommentar