Slik oppnår du alle dine drømmer

Slik oppnår du alle dine drømmer

Du kan nå alle dine mål å oppnå dine drømmer

Oppnå dine drømmer med hjelp av visualisering og affirmations. Det er utrolig godt verktøy for og oppnå dine drømmer. Din suksess er et resultat av dine tanker. Temaet for dette inlegget er hvordan du skal kunne tenke positivt, ta action og oppnå dine drømmer. For å ta action på noe som du har lyst til, eller gjennomføre er det svært vanskelig å gjøre det med det resultatet du ønsker hvis du har negative tanker som blander seg inn. Tenker du derimot positive tanker blir du lettere til sinns og det er mye enklere å finne løsninger i problemer og utfordringer som du møter.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.


Hvis du er en person som tenker mange negative tanker fremfor de positive tankene, kan dette trenes opp. Din selvfølelse og hvordan folk er mot deg er et resultat av dine tanker, og tankene dine kan du jo styre. Tenker du at jenter ikke blir tiltrukket av deg, så sender du ut signaler som medfører at du ikke blir attraktiv. Hvis du derimot vet at du er en attraktiv mann, da har du  veldig høy energi som lett smitter over på alle du har rundt deg. En ting er å vite det, men det er noe helt annet å være det. Har du god selvtillit vil ditt kroppspråk, og din verbale kommunikasjon automatisk bli et resultat av det du føler du er. Hvordan du trener opp din mentale styrke for å oppnå dine drømmer.

 

1. Affirmations/bekreftelser

Vi alle har sett disse bildene på veggen der det står for eksempel: Dagen i dag er en perfekt dag, Du er verdifull,  Smil til alle og alle vil smile til deg osv. Ja, dette funker litt in the moment. Men nå skal jeg fortelle deg hvordan du skal få det til med enorm effekt!

 • Ha et detaljert mål, og vær åpen for at det finnes mange måter og komme seg dit på.
 • Du må kunne se for deg at det er mulig.
 • Det er svært viktig å bruke positive JA ord/setninger.
 • De må formuleres på en slik på at det positive utfallet føles virkelig.

Eksempler på hvordan du kan  oppnå dine drømmer:

Riktig: Jeg tillater meg og ha ubegrenset med penger inn på min konto fordi jeg gjør aktive tiltak som motiverer meg videre til stor suksess.

Galt: Jeg vil ha mer penger fordi jeg har for lite nå, og jeg har ikke penger nok til alle regninger

Riktig: Jeg er en person med utrolig høy selvtillit og har en enorm livskvalitet. Resultatet av dette er at alle elsker å være rundt meg fordi jeg skaper utrolig hyggelige omgivelser og bryr meg om andre mennesker.

Galt: Jeg ønsker å bli mer positiv enn jeg er nå, fordi jeg ikke får så mange venner som jeg vil ha.

Riktig: Hver gang jeg er på et utested utstråler jeg en utrolig selvsikkerhet som gjør at jenter blir svært tiltrukket av meg. De kommer bort til meg fordi jeg er en spennende gutt som flørter mye.

Galt: Jeg får ikke så mange damer som jeg vil ha, og vil gjerne ha mer draget på jenter.

Jeg anbefaler å skrive ned 5 stk og jobbe med dem i noen uker. Les gjennom bekreftelsene 5 minutter med en gang du våkner om morgenen, og 5 minutter rett før du lukker øynene dine om kvelden før du sovner. Det er bevist at det er veldig effektfullt å gjøre det på denne måten.

2. Visualisering 

Visualisering er veldig effektivt. Jeg vil anbefale deg å gjøre det under stille omgivelser med øynene lukket. Her er det viktig å være så detaljert som mulig. Grunnen til at bildene burde være svært detaljerte, er for at du skal ”lure” hode ditt til å tro at du har opplevd dette, og hjernen greier ikke å skille fantasi og virkelighet.

Eksempel hvis du vil ha flere jenter inn i livet ditt:

Forestill deg  at du står ved baren på et utested og det flokker seg mange jenter rundt deg og vil ha oppmerksomheten din.

 • Se for deg detaljert  utseende på jentene.
 • Hvilken hårfarge de har.
 • Hvilken farge de har på øynene.
 • En delig duft av parfyme.
 • Hva slags klær de har på seg.
 • At du og jenta/jentene har en flørtete samtale.
 • Hva slags musikk er det på utestedet.

Her er det bare å være kreativ og bruke de 3 sansene lukt, hørsel og syn.

Ps. Viktig! Det beste læringen du kan ha, er og aktivt oppsøke omgivelser der du møter på nye situasjoner,  og utfordringer.  Det handler om og hoppe ut av ”loopen” og gjøre noe anneledes en du gjør i dag. Hvis du gjør det du alltid har gjort, vil du få det du alltid har fått. Jeg håper du får god nytte av denne posten. Og vær for all del en av de som tar action på dette NÅ

Av Espen Korsvik

 

9 Responses

 1. wtf says:

  Kjempebra post, har brukt visualisering og affirmations mye de siste ukene og det hjelper knallbra. Fortsett å skriv gode artikler.

 2. EspenK says:

  Tusen takk!
  Visualisering og affirmations er money!
  Kult og høre at du har fremgang!

 3. rng says:

  Flott post. Affirmasjoner og visualisering er meget kraftige verktøy. Så lenge du endrer tankegangen så kommer alt automatisk av seg selv. 🙂 Anbefaler folk å lese bøker som: likt tiltrekker likt, the secret, de fire leveregler etc.

 4. EspenK says:

  Takk!

 5. […] 6. Gjør affirmasjoner (positivt selvsnakk)hver dag. Det vil øke din selvfølelse. Mer info om dette finner du her […]

 6. […] er viktig å ikke jobbe med for mange afformations/bekreftelser om gangen. Jeg anbefaler å skrive ned 5 stk og jobbe med dem i noen uker. Les gjennom […]

 7. […] Visualisering er et hjelpemiddel i veien mot å finne din verdi. I praksis er det viktig å sette grenser for seg selv. Jenter vil prøve å tøye grensene dine for å sjekke ut hvor høy verdi du har. En person med høy verdi har integritet, han er selvstendig. Dette er noe som er tiltrekkende for jenter. […]

Leave a Reply