Er du ensom? ta disse grepene nå

Er du ensom? ta disse grepene nå

ensomÅ føle seg ensom fra tid til annen føler de fleste på, men hvis du føler dette er et vedvarende problem så er det lurt å ta grep. Ensomhet er en vond følelse, men det finnes heldigvis mange tiltak du kan gjøre. Det er mange typer ensomhet. Start med å finne ut hvorfor du er ensom. F.eks.: ingen tar kontakt med deg, du blir sittende mye alene, du greier ikke engasjere deg i sosiale situasjoner, noe som gjør at du føler deg ensom selv sammen med andre etc.

Når du har funnet ut hva som er grunnen til at du er ensom, still deg selv dette spørsmålet: Er det noen grep jeg kan ta for å løse dette problemet? Som regel vil du finne løsningen på utfordringen selv. Men det kan være at du ikke gidder/tør å gjøre det som skal til.

Ta for eksempel at du føler deg ensom fordi du ser på Instagram og Facebook at mange finner på mange morsomme ting sammen, mens du blir sittende mye alene og tenke; «Det hadde vært så hyggelig å kunne gjøre det de andre gjør. Ha det så hyggelig og morsomt som det ser ut på bildene…»

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Da igjen må du spørre deg selv; Har jeg gjort tilstrekkelig innsats og oppsøkt sosiale situasjoner for å knytte det nettverket som trengs? Hvis svaret er nei, da er løsningen nær. Du må ta initiativ i sosiale situasjoner. Slutt å være den passive personen som bare sitter og ser på at andre hygger seg. Gjør små steg i starten, så bygger du litt og litt på. Utfordre deg litt hver dag i sosiale situasjoner, enten på jobb eller med venner. Dette fører til at du utvikler deg og du blir en morsommere og mer spennende person å være rundt, en som faktisk har noe å tilby andre. Vi mennesker er kyniske nok til at hvis vi ikke får noe igjen for å være sammen med en person, så finner vi heller på noe annet å bruke tiden på.

Dersom du allerede har venner du ønsker å omgås mer med kan du for eksempel invitere de på aktiviteter som kino, middag, bowling, konsert, teater, løpetur, tur i skogen, fisketur, fester, ut på byen, osv.…

Ønsker du derimot å bygge nytt nettverk kan du; Begynne på en kampsport, dans, mat- eller vinkurs, gå ut på byen og bli kjent med mennesker (så lenge du er åpen for å knytte nye kontakter vil andre rundt deg speile deg og gjøre det samme)

Deretter kan du lage sosiale happenings for de utvalgte du ønsker å ha i nettverket ditt. Arrangere en middag, ta en øl sammen på byen, trene sammen. Det finnes utrolig mange situasjoner man kan øke sitt sosiale nettverk på. Og det beste av alt er at det er lett, men du er selv ansvarlig for at det skjer ting rundt deg, så du MÅ ta initiativ.

Av Espen Korsvik

Leave a Reply