Erfaringer med kurs hos Dating Adventure

Erfaringer med kurs hos Dating Adventure

Dette er hva noen av våre deltagere sier etter kurs med Dating Adventure:

 

25bdbbeb487f38f1095e3a7470059fc3

Dette er den råeste opplevelsen og beste investeringen jeg noen gang har gjort!

Jeg er stolt deltager av Espen Korsvik sitt kurs! Dette var rett og slett helt vanvittig! Det er vanskelig å sette ord på dette kurset og hvor mye jeg har lært. Det har betydd utrolig mye for meg å være med da dette har resultert i utrolig mange nye og gode opplevelser med jenter jeg dater. Teorien var utrolig lett, interessant og helhetlig da det var mange opp vekkere for meg. Praktiseringen var GØY GØY GØY! Aldri trodd at jeg kunne påvirke jenter i så stor grad på så kort tid å skape tiltrekning. Jeg snakket med ca 20-30 jenter iløpet av helgen og verktøyene er noe jeg bruker i hverdagssituasjoner hele tiden også. Espen som coach er utrolig selvsikker, klar tydelig, leken og kreativ. Han gjorde så jeg og de andre deltagerne følte oss trygge hele tiden samt at han alltid hadde en enkel løsning på diverse utfordringer. Til alle dere som vurderer kurs med Espen og Dating Adventure kan jeg anbefale dette på det sterkeste. Dette er den råeste opplevelsen og beste investeringen jeg noen gang har gjort!

Steffen (28)

 

magiske opplevelser hver bidige dag, der damene står i fokus

Tilbakemelding fra 3-dagers sjekkekurs med Espen: Jeg skjønner ennå ikke hva som har skjedd! bare i dag har jeg melda frem og tilbake med 4 damer, bare kødding hele veien. Skal si damer er råe, og har god humor! Kurset med Espen er det beste som noen gang har hendt meg i livet. Uten tvil, og jeg kan ikke beskrive min takknemlighet. Livet mitt har endret seg radikalt, fra å være døllt og kjedelig, til å fylles med magiske opplevelser hver bidige dag, der damene står i fokus! Allerede andre dagen på kurset fikk jeg maksimal uttelling med One-night-stand og greier. Sykt! Dette er uten noen tvil den beste investeringen jeg har gjort. Mye bedre enn da jeg kjøpte leilighet! Helt rått! Espen har med enkle grep og teknikker tilført meg uvurderlig kunnskap som jeg nå skal jobbe videre med og kose meg med fremover. Tusen takk!

Øystein (32)

 

Utrolig bra kurs og super oppfølging!

Hei Espen! Tusentakk for coachingopplegget vi har sammen, det har betydd så utrolig mye for meg. Som du vet har jeg gjennom de siste mnd gjort stor suksess med jenter og det sosiale i forhold til det jeg tidligere hadde. Dette er takket være deg! Utrolig bra teori, knallbra praktisk trening på utesteder og ikke minst betyr det uendelig mye den oppfølgingen jeg har fått underveis i prosessen! Sammen har vi greid å skape akkurat det jeg hadde drømt om. Dette er RÅTT!

Emil (27)

 

Fra å være passiv og sjenert til å være utadvendt og sjarmerende

Ønsker og si tusen takk for coachingprogrammet jeg har deltatt på! Jeg har vært elev i 3 måneder med Espen Korsvik som instruktør. Han har hjulpet meg fra å være passiv og sjenert til og være utadvendt og sjarmerende. Alle målene jeg hadde før jeg startet er innfridd og dette har snudd totalt om på livet mitt. Jeg har i flere år gått rundt og ikke følt meg tilstrekkelig med jenter og at jeg ikke har skjønt meg på de. Jeg har alltid trodd jeg bare ikke var bra nokk. Espen har ikke forandret meg som person, men han har fått ut potensialet i meg, noe jeg tror alle har godt av. Han har guidet meg stegvis i alle prosessene fra sjekking ute på byen, til nettsjekking, tinder og oppfølging på sms. Det har vært veldig trygt og hatt Espen i ryggen gjennom hele prosessen. Nå har jeg flere gode relasjoner med forskjellige jenter og føler jeg kan velge hvem jeg vil ha. Det er også gøy og gå ut på byen igjen, da jeg lett kommer i kontakt med de jentene jeg ønsker. Det jeg må trene mere på er selve lekenheten som er noen ganger kan være litt utfordrende. Men det kommer seg. Igjen, tusen takk! Beste investeringen jeg har gjort noen sinne!

Sondre (26)

 

Det beste jeg har investert penger i

Takk Espen! Er nok en gang litt satt ut over hvor lett du klarer å hente frem potensialet i meg. Full fokus fremover nå. Coachinga med deg er noe av det beste jeg har investert penger i!

M.B (27)

Legg igjen en kommentar