Lyst på kjæreste

Lyst på kjæreste

På disse stedene kan du få deg en flørt å en kjæreste

Du har bestemt deg for å få deg en kjæreste og er klar for å sette i gang. Men hvor treffer man egentlig jenter og hvordan tilnærmer man dem?

Det er flere arenaer hvor du kan treffe damer på. Mange single jenter går ut på byen, og hvis du også er glad i uteliv, kan man sjekke opp damer på en bar eller nattklubb.

Den andre populære plassen for å treffe jenter er online. Det finnes mange sider som tilbyr nettdating, og det blir stadig mer og mer vanlig å finne en dame på nettet.

Hvis du vil prøve noe annet, har vi også gode forslag. Cafeer og kaffebarer er steder som kan fint brukes for å sjekke opp damer for at det er flere som går dit alene for å jobbe, studere eller bare lese en bok. Du kan spørre om du kan sette deg ned ved det samme bordet og stille noen enkle spørsmål for å starte en samtale: «Er det noe på menyen du kan anbefale?», «Er det et godt sted for å lese/jobbe?», husk også å introdusere deg på et tidspunkt.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Er du glad i kunst, har du en god mulighet til å sjekke opp damer på kunstutstillinger eller museer. Det er ofte at man går alene på slike arrangementer, og når du ser en dame som virker interessant, kan du enkelt spørre om hva hun syns om et bilde. Det er veldig kjekt å kunne dele sine inntrykk med andre, og du kan få en fin samtale med damen hvor du også kan introdusere deg selv og utveksle telefonnumrene hvis interessen er gjensidig.

Flørting på en matbutikk blir ikke så vanlig i disse dagene, men fungerer like effektivt som før. Spør en dame om hun kunne hjulpet deg med en anbefaling om hvordan du kan lage en rett/hvordan man skal spise denne frukten osv. Etter at du har fått tips til det, kan du fint si at du vil gjerne oppdatere henne om hvordan dette går hvis du får hennes mobilnummer eller Facebook.

Byggevarebutikker kan også være aktuelle. Der kan du treffe jenter som har kontroll på det de vil ha og er handy, men samtidig setter pris på et råd eller en kjekk kommentar fra deg. Her kan du også redde flere damer som ser etter noe du ikke har peiling på, og i deres øyne kan du være både en helt og ekspert. Her er det bare å starte å flørte.

Frivillig arbeid er veldig populært blant både menn og damer. Bli med og sjekk opp jenter som også jobber der. Det er en god arena å treffe jenter på for at du viser at du er generøs og bryr deg om andre enn deg selv, samtidig som dere har i utgangspunktet noe til felles.

Når du tenker på å få deg en kjæreste er det også viktig at du har en generell formening om hvem du egentlig ser etter, hvilke egenskaper som er viktige for deg og at du er mentalt ferdig med alle tidligere forhold.

Det er bra å være ambisiøs og ønske deg ei jente med høy sosial status. Det er viktig at du er selvsikker og ikke desperat for å få deg en dame; ei jente føler ganske fort at du vil ha henne, og det gjør deg mindre attraktiv for henne.

Trenger du enda mer fordypning i selve sjekkeprosessen kjører vi i Dating Adventure sjekkekurs. Vi har 3 dagers livekurs, privatkurs og nettbaserte sjekkekurs. Du finner alt av informasjon om kursene rundt på siden her.
Lykke til!