Slik får du en date ikveld

Slik får du en date ikveld

Gjør det enkelt for deg selv, å få deg en date

Når du treffer nye mennesker ute på byen eller i andre sosiale sammenhenger skaper du muligheter for deg selv. Kanskje er den du treffer i kveld en potensiell kjæreste,en ny kompis eller en nøkkelperson i et stort nettverk.

Når du sosialiserer, investerer andre tid i deg. I disse situasjonene ligger det mange muligheter foran føttene dine. Det er derfor veldig viktig at du gjør investeringen deres verdifull.

Eks: Du møter en søt jente på byen som du begynner å snakke med. Dere snakker sammen i 10 minutters tid. Du gir henne nummeret ditt, men får ingen melding tilbake. Du blir noen erfaringer rikere, men det hadde jo vært kult å kunne treffe henne igjen, ikke sant?

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

10 min. i seg selv er ikke så lang tid, men det er likevel en stor investering for henne i en “ute-på-byen- sammenheng”. Om du ønsker å treffe jenta igjen er det derfor veldig viktig at hun føler at hun har gjort en bra investering. Hvis samtalen kun har gått i kjedelig small-talk, havner du fort i bunken av de hun ikke tar kontakt med igjen. Har du derimot brukt tiden nøye, vil muligheten for å treffe henne igjen være større.

Vær leken, morsom og flørt med henne. På denne måten vil hun ønske å ta kontakt med deg igjen. Følg så opp når hun ringer eller sender en melding.

Her er noen tips til hvordan du kan gjøre dette, slik at du skaper muligheter for treffe henne igjen:

Tips 1 – sett opp et møte:

Når du prater jenta, kan du sette opp et lekent møte med henne og ta det som en selvfølge at hun har lyst til å bli med på dette:

– Å, vi må ta en drink i neste uke, har du hvert på Åpen bar?

– Hørt du er skikkelig god til å spille kubb, ta på noe kult og møt meg (sted og tid). Den som taper må kjøpe en glasscola til vinnern!

Tips 2 – Lag fremtidsbilder på en leken måte, lag et bilde av deg og jenta sammen i fremtiden:

– Å, det blir så gøy når vi sitter i parken og drikker rød saft og spiser dine hjemmelagde brownies neste uke. Gleder meg…

– Når vi er gift og bor i Hollywood, så kommer vi til å bli SÅÅ lykkelige sammen, selv om jeg tror de 7 hundene dine kommer til å irritere livskitten ut av meg…

– Det blir så kos når vi skal på romantisk middag på McDonalds i neste uke. Hvis du tar med pene servietter, så tar jeg med telys.

Dette er bare eksempler!

Du kan lage dine egne fremtidsbilder og sette opp møter på en kreativ måte. Når du skaper fremtidsbilder vil jenta se situasjonen for seg i hodet, noe som gjør det lettere for henne å møte deg. Når du setter opp et møte på en leken måte, slik som det er forklart over, høres aktivtet mer morsomt ut og når du sier det på en morsom og leken måte, vil dette skape spenning. Jenta får lyst til å treffe deg igjen, både fordi du er morsom og fordi hun synes møtet høres spennnende ut. Når du har gjort dette følger du opp bildet eller det lekende møtet når hun ringer eller sender melding:

Hvordan få en date Eks 1:

Hun: Hei! Hyggelig å treffes sist, hvordan går det?

Du: Hei, takk for sist, bare bra! Har trent skikkelig mye på å kaste i det siste, blir å slå deg lett i første runde når vi møtes for å bowle (sted og tid) Gleder meg. Hvordan få en date

Hvordan få en date Eks 2:

Hun: Hei! hvordan går det med deg?

Du: Hey! Bare bra, hvordan går det med browniesbakingen? Husk å ikke ta i for mye gjær! Møter deg (tid og sted) Tar med rød saft btw, liker du svak eller sterk blanding? Hvordan få en date

Av Espen Korsvik

Leave a Reply