Hvordan få kjæreste

Hvordan få kjæreste

Slik får du deg kjæreste

De fleste har vært borti en eller flere situasjoner der de er forelsket i en person, uten at personen er forelsket tilbake. Det er kjipt, men i denne artikkelen skal jeg lære deg hvordan du unngår å komme i den situasjonen og hvordan du får deg kjæreste.

De fleste kjæresteforhold starter med flørting på en eller annen måte. Det utvikles seksuelle følelser, enten om de har sex på første date eller har ventet en stund. Noen par startet kanskje forholdet med sex uten for mye følelser, mens andre har mye følelser involvert fra første stund.

Hva er forelskelse: Forelskelse kan bestå av mange forskjellige følelser. Jeg kan nevne noe, som for eksempel at du er seksuelt tiltrukket av personen, du er betatt og fascinert av han/henne, du liker utseende, personen har en attraktiv personlighet, personen ser ut til å leve et fantastisk liv som du ønsker å være en del av (sosial status) og kanskje den sterkeste forelskelsesfølelsen kommer dersom du er litt usikker på om personen er interessert tilbake.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Hvis du ikke får han/henne: Det kan være veldig vondt hvis personen du er forelsket i ikke vil være kjæresten din. Men her er det utrolig viktig å holde riktig fokus. Du kommer ikke lenger av å trygle han/henne om hvor mye du trenger personen i livet. Dette er en stor feil mange gjør, som fører med seg mye negativt for deg selv og den personen du er forelsket i.

Hvis du likevel ikke greier å holde deg unna han/henne er det lurt å bryte all kontakt som for eksempel å slette tlf. nr., Facebook og andre sosiale medier som minner deg på personen. Jo mer du ser og tenker på den du er forelsket i, desto sterkere vil følelsene bli. Mange graver seg ned i disse følelsene og bruker lang tid på å komme opp selv om de vet at det ikke blir noe mer. De tviholder på følelsene fordi de har en drøm om at kanskje en dag… 

Kjerlighetssorg

Men jeg skal være ærlig med deg, dette er veldig destruktivt, og du MÅ bare komme deg videre! Husk, det er bare følelser, og de kommer og går, så gi det bare litt tid. Tenk etter da, ønsker du å holde fast på følelsene hvis personen ikke er interessert? Her må du løsrive deg.

PS. Dette er ofte grunnen til at det ikke alltid er det smarteste å ha kjærlighetsrelasjon med en/ei på jobben.

Hvordan få han/henne interessert: Vær uforutsigbar og leken. Tull og utfordre hverandre slik at relasjonen ikke blir alt for seriøs. Dette er ikke bare viktig i startfasen, men for å få forholdet til å være bra over tid. Hvis du merker at du blir revet for mye med av følelsene dine, kan det være lurt å holde litt tilbake.  Vær litt mindre tilgjengelig. Det skaper mer spenning. Han/hun trenger ikke vite hvor han/hun har deg til enhver tid.

Når begge liker hverandre: Her skal se vi på den langt mer hyggelige vinklingen for å få seg kjæreste. Hvis du å han/hun har et godt øye til hverandre, og du vet personen liker deg tilbake, handler det om å tilbringe masse tid sammen. Jo mer tid man investerer i hverandre, desto sterkere følelser utvikler dere (hvis du har de egenskapene hun/han verdsetter høyt). Det som skjer over tid når man liker personen er at det kommer flere nye elementer inn i bildet som for eksempel omsorg, og at du bryr deg om at personen har det bra. Sex er også en viktig faktor for at dette skal fungere. I noen tilfeller er kjemien veldig god og alt stemmer bortsett fra det seksuelle. Da kan det bli vanskelig.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Vis han/henne alle sidene dine: I tillegg til det seksuelle er det viktig å gjøre aktiviteter sammen som gjør at du blir kjent med personen på en dypere måte. Et forhold handler mye om at dere skaper trygghet, kjærlighet og spenning. Det skaper du med å være mye sammen i forskjellige situasjoner.

Kjærester

Noen tips til kjæresteaktiviteteter for å bli bedre kjent: Dra på kino, gå en tur i parken, se film hjemme hos hverandre, ha regelmessig sex, dra på fisketur, trening, lage mat sammen, finne på en litt utfordrende aktivitet som for eksempel klatring, ski/snowboard, danse, se skrekkfilm sammen. Enda et steg videre i prosessen vil være å introdusere han/henne til vennene dine.

Ikke vær pågående: Vær avslappet og gi han/henne mye spillerom. Frihet er noe av det viktigste vi mennesker kan ha i livene våre. Så det er viktig at personen føler seg fri selv om en går inn i et forhold (her er det mange forhold som kunne blitt noe av, men som avsluttes fordi en av partene i forholdet krever for mye oppmerksomhet, bekreftelse og kontroll). Så pass på, det er utrolig viktig!

Bare en av dere tar kontakt: I noen tilfeller hender det at bare den ene tar initiativ til å møtes eller være i dialog. Det kan funke en periode men er ikke bra over tid. Derfor er det lurt å holde litt tilbake slik at du gir han/henne mulighet til å initiativ. Ikke gi for mye, da forsvinner spenningen ofte hos den andre, og gir du for lite virker du uinteressert. Et forhold handler om balanse på alle plan.

Vær attraktiv utenfor forholdet også: En typisk feil mange gjør når de får seg kjæreste er at de glemmer omverdenen og kutter ut venner og andre sosiale aktiviteter. Husk at grunnen til at han/hun falt for deg var kanskje nettopp fordi du var så sosial og kul. Så fortsett med aktivitetene dine. Var du en flørtete person da dere møttes, fortsett å være det selv om du er i et forhold. Det er bare sunt å flørte med andre, men stopp mens leken er god. Unngå situasjoner der du utsetter deg for fristelser du kanskje ikke greier å si nei til.

Ekstra: Et lite tips på tampen hvis du ikke ønsker et kjæresteforhold, men et åpent seksuelt forhold: Ikke møt partneren så ofte. Som vi har vært inne på tidligere i artikkelen, at jo mer tid dere tilbringer med hverandre, desto sterkere følelser utvikles. Da kan det være lurt å møtes 1-2 ganger i mnd. men ikke noe mer. Husk også å ikke love mer enn du kan holde, slik at du ikke sårer han/henne.

Jeg håper du har fått mye ut av denne posten om hvordan du får deg kjæreste. Ønsker du å lære enda mer om forhold, eller selve sjekkeprosessen kan du ta kurs med meg. Jeg har lært opp flere tusen kursdeltagere og jeg får mengder av hyggelige tilbakemeldinger om at kursdeltakere enten har fått skikkelig dreisen på sjekkingen, fått seg kjæreste, barn og har giftet seg. Dette er grunnen til at denne jobben er fantastisk! Jeg har flere typer kurs du kan velge mellom, enten du ønsker å delta på et live helgekurs, nettbaserte sjekkekurs eller et nettbasert selvtillitkurs. Er du i et forhold som går litt trått, eller ønsker du hjelp på andre områder, kan jeg også tilby privatcoaching. Velkommen skal du være til å få fikset opp denne delen av deg selv en gang for alle!

Artikkelen: Slik får du kjæreste

Av Espen Korsvik

4 Responses

  1. […] Les også: Utfyllende guide om hvordan du får deg kjæreste. […]

  2. […] Les også: Utfyllende guide om hvordan du får deg kjæreste. […]

  3. […] Les også: Utfyllende guide om hvordan du får deg kjæreste. […]

  4. […] Les også: Utfyllende guide om hvordan du får deg kjæreste. […]

Comments are closed.