FAQs

Anbefaler du oss til andre deltagere får du bli med gratis på 3 dagerskurset. Minimum 3 deltagere eller flere. Vi kan også reise til andre byer i Norge og utland. Verver du 2 andre deltagere på nettkurset vårt får du kurset gratis. Send mail til espen@dating-adventure.com, og merk personene du har vervet i forkant av kurset.
Category: Spørsmål

Du trenger ingen forkunnskaper. Du lærer alt du trenger uansett om du er på nybegynner eller viderekommende nivå.

Du kan enkelt kjøpe gjennom nettbutikken på vår side. Her kan du enten betale med vipps, paypal eller bankkort

Category: Spørsmål

Vi veileder elevene våre ute på byen. Forteller hva som ikke fungerer, og viser dem heller hva som fungerer. Folk blir overrasket over hvor mye de selv kan ta kontroll over ved å ha de riktige kunnskapene. Vi lærer elevene hvordan de kan tilrettelegge for tilfeldighetene – slik at de møter de menneskene de ønsker å komme i kontakt med. Vi tilrettelegger for hver enkelt elev, slik at utviklingen blir så stor som mulig. Du vil bli utfordret utenfor komfortsonen din, men ikke for mye. Det skal være gøy å lære.

Category: Spørsmål

3 dagers helgekurs kr 6500,- Det er maks 4 kursdeltakere per kurs, slik at du får individuell og tilpasset undervisning for ditt nivå. Les mer her
3 dagers 1-til 1 privatkurs kr 18.000,- Ta kontakt dersom du ønsker privatkurs. Kursdato setter vi opp når det passer for deg. Les mer her
Nettbasert sjekkekurs Kr 2000,- Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med tilhørende 30 oppdrag, bonusmateriale samt en 34 siders e-bok om sjekking. Les mer her
Nettbassert selvtillitskurs kr 1000,- Gjennom vårt nettbaserte selvtillitskurs får du tilgang til 10 videoer med tilhørende 10 oppgaver. Det er både praktisk og mental trening satt i system slik at du skal få den beste utviklingen. Les mer her
Vi kan også skreddersy kurs for deg og kompisgjengen din både i Norge og utlandet. Ta kontaktpå: Tlf 95809066, mail: espen@dating-adventure.com eller supportchatten nede til høyre.

Category: Spørsmål

Den typiske deltakeren er mellom 20 til 45 år. Både studenter og i alle typer yrker. De fleste er fra Oslo, Bergen og Trondheim. Det er også en del som kommer fra utkantstrøk for å delta på kursene. Felles for alle deltakerne våre er at de er oppegående og har lyst til å forbedre sine kunnskaper, bygge selvtillit i alle situasjoner og kunne ha draget på det motsatte kjønn. Mange føler at de sitter på et potensiale som de kanskje ikke har fått utnyttet fult ut. Dette hjelper vi deg med.

Category: Spørsmål

Vi starter med en grundig gjennomgang av de viktigste prinsippene for tiltrekning, både teoretisk og praktisk. Deretter drar vi på byen og tar i bruk de nye kunnskapene. Coachene følger elevene tett og sørger både for at elevene føler seg trygge, og at de blir utfordret. Det er et svært profft samarbeid mellom deg og coachen, og du vil også se oss vise i praksis hvordan det skal gjøres. Vi ser alltid utvikling første kvelden!

Category: Spørsmål

Et kurs gjennom oss åpner for uante muligheter sosialt og med det motsatte kjønn. Du lærer enkle og serdeles gode kommunikasjonsteknikker og forståelse som du kan ta i bruk umiddelbart. Vi har stor fokus på selvtillit og motivasjon også. Mange får en ny og mye sterkere relasjon til det motsatte kjønn. Du blir mer reflektert over hvordan du påvirker andre mennesker rundt deg. Vi hjelper deg og oppnå dine drømmer gjennom teoretisk og praktisk trening. Du blir ekspert på å flørte og kommunikasjon.

Category: Spørsmål

Du kan forvente en utrolig morsom og lærerik helg sammen med instruktør og de andre kursdeltagerene. Vi har hele tiden fokus på god utvikling, trygghet for deltagerene og at det skal være lett forståelig. Vi tilrettelegger kurset til ditt nivå og at du skal nå dine mål. Vi har kurset i overkant av 1700 elever som har utrolig resultater. En av våre instruktører har selv deltatt på kurs.

Category: Spørsmål

Nei, men vi har adskilte kurs for gutter og jenter. Vi justerer undervisningen i forhold til hvem som er med på kurset, og det er mange jenter som har glede av å delta og som kan få økt selvtillit og forståelse i forhold til menn.

Category: Spørsmål

Ja, aldersgrensen er fra 18 år og oppover på helgekursene. Hvis du er under 18 år, kan vi tilby privatundervisning, nettbasert sjekkekurs eller det nettbaserte selvtillitkurset.

Category: Spørsmål

Nei, hos oss kan du forvente 100% diskresjon. Noen av deltagerene har valgt og gi tilbakemelding på hjemmesiden om hva de mener om kurset. Dette er selvfølgelig frivillig.

Category: Spørsmål

Load More