Slik flørter du med jenter

Slik flørter du med jenter

Flørting skaper spenning mellom deg å jenta

Flørt skaper spenning, og spenning skaper tiltrekning. Men hvorfor er det da så skummelt å gjøre det i datingsituasjoner?

Du har helt sikkert flørtet med mange personer i løpet av livet ditt, men du har sikkert også erfart at det kan være vanskelig og få til en skikkelig flørt i en sjekke-/datingsituasjon. Når du er sammen med personer du ikke kjenner så godt, da er du redd for å bli misfortsått, dårlig likt og at du skal gi et dårlig intrykk av deg selv. Det er derfor du holder tilbake og viser usikre, logiske og kjedelige sider av deg selv. Men det er jo ikke den siden av deg selv du egentlig vil vise?

Når du er sammen med gode kompiser eller venninner greier du å være deg selv. Du greier det fordi du er i trygge omgivelser og du risikerer ingenting ved å gjøre det.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Hvordan bli en god flørt

Løsningen til en god flørt er å starte i det små, med å utfordre deg selv og daten din. Jo mer du flørter, desto morsommere vil du ha det. Etterhvert vil du bli mye mer selvsikker når du flørter. Når du tuller og er useriøs blir kommunikasjonen mer avslappet og det vil føles befriende for begge. Du kommuniserer samtidig høy selvtillit, noe som er veldig tiltrekkende. Det er ingenting å vente på, start i dag!

Hva er flørt?

Flørt er å erte. Du gjør narr av hun/han på en harmløs måte. Det er viktig at du prøver deg frem i starten slik at du ikke blir for personlig da det kan såre den du er sammen med. Når du har mere erafring med flørting vil du kunne bli drøyere og drøyere, forde du blir flinkere til å tilpasse deg situasjonen og leser bedre de ulike personene du har med og gjøre.


Av Espen Korsvik

 

2 Responses

  1. Bloggtoppen sier:

    Flørt | Dating Adventure – Øk din tiltrekningskraft med et av våre sjekkekurs…

    Flørt skaper spenning, og spenning skaper tiltrekning. Men hvorfor er det da så skummelt å gjøre det i en datingsituasjon?…

  2. […] eller noe hyggelig, kan du gi en klem som unnskyldning for å få fysisk kontakt. Det er lekent og flørtende, samtidig som du ikke utleverer deg selv for mye. Når vi tar på en berører en person setter vi i […]

Comments are closed.